Cengiz Akgun wrote:Cam yarmasi TFF'ye baskan olacakmis. Guzel olur. Tinerciden uyusturucu ve alkolik bagimliliga karsi mucadele dernegine baskan olmasi gibi bir sey bu. Tamamen kafayi yediler herhalde. Ismail Dumbullu sag olup bugunleri gorecekti. Bir orta oyunu yazardi. Ya da Aziz Nesin bugunleri gorse idi Toros Canavari gibi Federasyon Canavari romani yazardi.
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/19956746.asp
Soyle diyor kisaca..
"Kulüpler Birliği ile yapılan toplantıda kulüplerin desteğini alan Demirören dün yaptığı görüşmelerden sonra adaylığını açıklama kararı aldı.
Peki Demirören Federasyon Başkanı olursa küme düşme için nasıl bir karar alacak?
Bu konuda da olası senaryolar konuşulmaya başladı.
Cezayı göze alıp UEFA’ya direnecek
Şimdi o senaryoyu anlatalım. Demirören başkanlığındaki federasyon, şike konusunda karar almak için yargı kararını bekleyecek. UEFA’nın “Karar verin” diretmesine karşı, UEFA’nın ikna edilmesine çalışılacak.
UEFA direnirse

, ceza almayı göze alıp fedarasyon UEFA’ya karşı da direnecek.
Bilindiği gibi Yıldırım Demirören gerekirse 2 yıl Avrupa kupalarına gidilmeyebileceğini açıklamıştı. F.Bahçe bu formülün yanında yer alırken G.Saray karşı çıkıyor.
Saka gibi gercekten... Hala guluyorum aglanacak halimize
Ben artik iddianamede BJK ile ilgili net seylerin olduguna inandim.
Cunku hic bir AKIL sahibi insan evladi BJK Baskanligini birakip TFF Baskani olmak istemez.
Birak onu arada korkunc bir rant var.Kaybedilecek milyon dolarlar, prestijler , harcanacak hayatlar var.
Ne degerliymis bu got. kurtar kurtar hala kimse kurtaramadi
Ben sana bir sey soyleyeyim mi, bu tupcuye oy verecek Anadolu kluplerinin, 2 ve 3. lig temsilcilerinin de aklina sasayim. Ulan adam acik acik Hakem, Gozlemci, futbolcu ucgeninin ustune oturacak, bu herif insanlari manupule etmezse kim eder ?
Dusunsene dun lagaluga yaptigin hakemleri sen atiyorsun, saka gibi valla...
Kaybedilecek bir mactan sonra TV ye cikip ayar mi verecek. Velev ki bir Inonude bir BJK-FB maci oynaniyor, hakem 2 BJK liyi atti veya FB ye akil almaz bir penalti verdi. Seref Tribunundeki ( Seref Tribunu lafi de ne anlama geliyorsa artik) TFF Baskanina ayrilan koltuktan duser bu herif , tarafsiz olacak ya ses te cikaramaz..
Gu;lmekten fenalik geldi gercekten
Tarafsiz olacakmis

Benim z×kim daha tarafsiz ortada duruyor en azindan ne bu yana ne o yana yatiyor
Adam cikip UEFA ya posta koyacakmis.
Valla onu bilmem de BJK klubu bu herif yuzunden futbol islerini birakir jimnastik islerine geri doner.
Ben BankAsya diyordum bunlar icin ama saka felan degil 2-3 lig alta dusebilirler.
Yunanistan'da Federasyonun kume dusurdugu takim icin tahkimin verdigi karardan sonra UEFA nin verdigi karari hatirlasin herkes... Sen misin benim karari yargilayan simdi al eline ovustur dedi
Bu TUPKAFA TFF Baskani felan olursa gercekten Turkiye'de futbol amator kumede bile zevk vermez artik.
Sonuna kadar plaj voleybolu...