Tolga Girici wrote:Gerets'den transfer sinyali
Takımlarda bazı değişiklikler olabildiğini, o nedenle bunun gerçekleşmediğini ifade eden Gerets, ayrıca gazetecilerin, ''Siz bizim yerimizde olsaydınız neler yapardınız?'' sorusu üzerine de, ''Sizlerin sandalyesinde oturuyor olsaydım, buraya gelen yeni antrenöre bir şans vermeyi düşünürdüm. Yerinizde olsaydım, Galatasaray yönetimine biraz daha baskı kurardım ki yeni oyuncular alsınlar'' dedi.
KANATLARA TAKVİYE
Galatasaray Teknik Direktörü Eric Gerets, kanatlara transfer yapabilmeleri halinde oyun kalitelerinin daha da yükseleceğini söyledi.
Bu takviyeler yapılsa bile, sorunların tam olarak biteceğini söylemenin mümkün olmayacağını vurgulayan Gerets, Iliç'i isteyerek mi transfer ettiğinin sorulması üzerine, ''İlk pozisyon Insua'ydı. O olmayınca, çok pahalı transferler konuşuldu, söz edildi. Yönetim ve ben, alternatifler arasından Iliç'e karar verdik. Genç ve yetenekli bir oyuncu. Bu şansı O'na tanıdık. Bu pozisyonda iyi işler yapacağından eminim'' dedi..
Antrenörümüz Gazetecilerden yönetime baskı kurup transfer yaptırmasını istiyor.
Ben biraz yadırgadım. Bas istifayı git.
Bu yönetimden birşeyler bekliyorsa daha çok bekler. Biz 3 senedir bekledik bekledik birşey göremedik.