Cengiz Akgun wrote:Bu arada soyleyeyim Tulun ve $ukur efendiler de ceza almalilar. Federasyon, MHK dingonun ahiri degilse elbette. Evet herkez haddini bilmeli.
Onaylandigina denk gelmedim Hasan Sas haberlerinin beraberinde ama, macin sonrasindaki ilk gunlerde, Tulun'dan da savunma istenecegini okumustum. Istenmeli de netekim. Belli bir siniri asan her turlu yonetici demecinin pesine takilsin Federasyon ve ilgili disiplin kurullari...
Yalniz, igne-cuvaldiz hesabi cercevesinde, yukarda linki verdigim laflari edebilecek kadar kendini guclu hisseden Aziz Yildirim'a ses cikarmayacaksa "yetkililer", o zaman, Tulun'un dedigi laflar, cerez bile olmaz. Hasan Sas'a bahane bulunmus olmasi anlamsiz kacmis bu toplantida evet, ama, ben asil ana noktanin oraya cekilmesi olarak dusunmemistim resmi sitedeki metni okudugumda. Az buz laflar degil edilenler. Hepten dingonun ahiri modunda ortam yaratiyor...
Yine de, kendi icimizde, turlu turlu dertlerimiz varken, bunu ortaya cikarmis olmak gereksiz derseniz katilirim orasi ayri konu. Hele de, tutup AY, "hadi bakalim, hodri meydan, Federasyon'u keyfime gore tutup, Tahkim Kurul'unun icabina bakacagim, gorursunuz" gibisinden bir demec daha verir de, "yetkililer" hala birsey yapmazsa (bizde, birsey yaptirtacak lobi gucu yoksa), gereksizligin ustune, arti bir de karizmayi cizdirip ek zarar gormus olurlar. Gerci, karizma mi kaldi cizilecek diye sorarsaniz, onda da haklisiniz...
Hoscakalin,