Basindan sonuna dinleyemedigim icin, "soyle soyleydi" diye, kesin ifadelerle soyleyemiyorum, ama, Star'daki Telegol programina telefona katilan birisinin olayi anlatis sekli (benim maalesef tam dikkat dinleyemedigim sirada anladigim kadariyla), soyleydi:Fatih Mutlu wrote:... evet, ota boka bu derece tahrik olunur olunmaz bunun tartismasi bir yana, o fener tribunundeki insanlari polise boylesine saldirtan, hatta kendi aralarinda kavgaya tutusturan baska seyler vardir muhakkak. hadi bize aktarilan itibariyle olaylarin soyle gelistigini varsayalim:
bu anonsa tahrik olan fener tribunleri koltuklari kirip atmaya basladilar. sonra polis bunlara dalinca arbede cikti.
bana pek tatminkar gelmiyor bu. cunku zaten pek cok macta daha once de yasanan sey koltuk kirma. polis boyle durumlarda yalinkilic dalmiyor tribunlere. burada muhakkak baska seyler olmali. mesela benim aklima takilan bir goruntu var. polis, uzerinde kahverengi mont olan bir adami tribundeki arbededen ayirmis. adam yedigi darbelerden et-kemik yiginina donmus, ayakta duramiyor. polisler olaydan ayirmislar, sahaya yatirmislar adami. adamin montunun altinda, kirmizili-beyazli bir giysi var. forma mi gomlek mi anlayamadim. acaba o fener tribunune girmis bir manisali olabilir mi diye aklima takiliyor.
bunlar benim olayin perde arkasiyla ilgili kuskularim tabi. kuskularimda hakli da olabilirim haksiz da. ama bir anonsun bu kadar taraftari taraftarla, taraftari polisle kavgaya dusurecegi benim aklima yatmiyor pek.
- Anonslar yapiliyor
- FB tribunlerinden bir kisim taraftar, koltuklari kirmaya basliyor tepki olarak.
- Bir baska kisim taraftar, "Onumuz GS maci, ceza aldiracak birseyler yapmayin, sakin olun" gibisinden uyariyor koltuk kiranlari.
- Bunun uzerine, "vay sen ne karisiyorsun, vay sen koltuk kiramazsin" diye herhalde, bu taraftarlar birbirine giriyor (Manisalilar degil, FB'liler birbiriyle kavga ediyor gibi yansitti yani).
- Polis bu kavgayi ayirmak icin tribune daliyor...
Ve ondan sonrasinda da, kiyamet kopuyor...
(Bu anons konusunda da, LigTV ve de eger o sunacaksa, Melih Efendi (veya meslektasi), bu haftasonu ne derece hassas davranacaklar acaba, hayli merak ediyorum)
Hoscakalin,