Ada Reina’ya kiralandı
Kongre üyesi Ünal Aysal’ın tüm haklarından vazgeçerek kulübe geri iade ettiği Kuruçeşme’deki Galatasaray Adası, yaz sezonunda Reina için hizmet verecek. Bir süredir sürdürülen görüşmelerin olumlu sonuçlandığı ve adanın yıllık 1 milyon dolar civarında bir miktara kiralandığı kaydedildi. Ada, daha önce de Buz Bar için hizmet vermişti.
Bugun yapılan acıklama ile ada hakkında daha net bir fikre sahip olduk.
"Galatasaray Adası Reina’ya Kiralandı
Kuruçeşme’deki Galatasaray Adası, Reina İşletmesi’ne 3 yıllığına kiralanmıştır.
Yıllığı 400.000 ABD Doları’ndan olmak üzere 3 yıl süreli olan kira sözleşmesine göre, Reina İşletmesi,
3 yıl içerisinde Galatasaray Adası’na 2.5 milyon ABD doları tutarında yatırım yapacaktır. Sözleşme bitiminde bu yatırımlardan oluşan tüm değerler Galatasaray Spor Kulübü’nün olacaktır.
Galatasaray Spor Kulübü Sosyal Tesisler Üyeleri, Galatasaray Adası’nın havuzundan ve motor taşımasından ücretsiz yararlanabileceklerdir.
Bunun yanısıra Ada içerisinde Üyelerimize ayrı bir mekan tahsis edilmiştir. Bu mekanda geçerli olacak fiyatlar, Galatasaray Spor Kulübü tarafından tespit edilecektir.
Galatasaray Spor Kulübü İletişim Koordinatörlüğü "
Hem yonetimi hem de isletmege talip olan sirketi kutlarım. Umarım her kesim icin beklentilerinin ustunde gelir getiren bir proje olur. GS adasında bir takım resepsiyonların, prestijli sunum ve koktelylerin alınması reklam ve iletisim acısından gerekli. Sadece disco, gece klubu profili yeterli katkı ve cekiciligi saglayamadı. Buz isletmeciligin hedef kitlesi ve aktiviteleri ile Reina nın hedef kitlesi ve aktiviteleri goz onune alındıgında, Reina nın daha basarılı olacagını tahmin ediyorum. Basarılı olsunlar ki adaya daha ceki duzen versinler.
GS Lisesi karsısındaki GS muze projesini, yanlıs hatırlamıyorsam, Sn. Ergun Gursoy devam ettiriyor. Kalamıs icin ne yapılyor, merak ediyorum. Bilgisi olan bir guncellleme gecebilirse iyi olur. GS Store lara- Mecidiyekoy, Florya ve Bakırkoy - son haftada uc kez ugradım, urunler peynir ekmek gibi satılıyor. Riva projesi ve bu irili ufaklı projeler ile GS insallah uzerindeki olu topragını yavas yavas atacak, kaynaklarını akıllcı kullanacak.
"Adnan Sezgin'in attığı her imzanın altına ben imzamı atarım. Bu mesleği en iyi bilen adam." ADNAN POLAT
"Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı."