Cengiz Akgun wrote:Bu saatten sonra Cekler turu gecemez eger GS turu veremez ise. Durum bu. Yuzde 20 mi 30 mu hic anlamam o i$ten. Bana hikaye yazmayin hic. Iki dakikada iki gol yiyenler 90 dakikada uc yemezler diye kendini kandiran coktur. Ben onu bunu bilmem. Ayin 23'de 90 dakika bitmeden 3-5-2, 4-4-2 mi, 4-5-1 mi, yoksa Ergun oynamaz mi? Beni hic ilgilendirmiyor. Ben yense de yenilse de turu atlayip gelen bir GS gormedikce kimseyi af etmem.
Cengiz abicim sakin ol
Elbet saldim cayira mevlam kayira diye oynayacak hali yok GS'in. O yuzden bir taktik bir dizilis uzerinde yorum yapacagiz. Elbet hic hos olmadi. Hatta GS orada yenilebilir de ama bu turu oyle ya da boyle geceriz.
Tek forvet oynayinca defansif futbol oynacagimizi sanan arkadaslara bu mac herseyi aciklamistir sanirim. Hadi isim de vereyim Murat Kara/Ufuk arkadaslarimiz.
GS son senelerde oynamadigi kadar guzel futbol oynadi. Orta sahaya hakimdi, rakip takimi uzun sure sahasina sokmadi. Duran toplar ve bir kac karambol haricinde fazla pozisyon vermedi. Karsiliginda 10'dan fazla pozisyon buldu. Arda'nin, Sabri'nin, Cihan'in, Hakan'in, Ilic'in sayisiz pozisyonlari var. Uzaktan sut cektik, cizgiye indik, ara pasi attik her sey vardi. Rakip defansi ve kaleciyi beter ettik.
Orta sahada dakikalarca top dolastirdik, defalarca 15 pasin ustunde topu gezdirdik.
Eger 4'lu orta saha, Hasan'li Necatili bir takimla ciksaydik, biz bu takimla gollu berabere kalir veya yenilirdik. Bu kadar pozisyon bulamazdik, Mondragon yildizlasirdi.
Ilk gol duran top. Biz bu golleri yiyecegiz. O yuzden geciyorum. Gerets de gecmis. Yapilacak tek sey, tehlikeli yerlerde faul yapmamak. Bugun orada faulu Arda yapti.
Ikinci gol rezaletti. Sag tarafa atilan uzun topu Kulic aldi. Ergun'un acigini mecburen Tomas kapadi. Kendi cussesindeki adam belini kirdi Tomas'in. Asil kizilacak gol bu. Rezalet bir gol. Ama Tolga olsaydi da yerdik, hatta penalti falan bile olabilirdi.
Bence GS oraya gidip ayagi dolanmazsa oradan turu cikarir. Yine genc tecrubeli bir takim cikarip, isi kotarmak gerekiyor. Kolay olmayacagini Gerets dahil herkes biliyor. Iki gol yediniz mi rakibe umit veriyorsunuz. Ama atilacak bir gol butun umitleri sifira indirir. Cok riskli oynayacaklar, daha iyi takimiz, 5 gol attik 10 tane kacirdik. Butun kozlar bizim elimizde.
Ozan Ersoy