Saidou gibi Kamerun mili takımının ön liberosu bu takımdan niye dışlanarak gönderildi?Adam GS istese gitmeyecekti.
Niye mi gönderildi?
Biz senden daha iyisini; trübünleri doldurmak için star oyuncu alacağız diye gönderildi.
Bu isim Gravesen, Diarra, Maniche adında biri olacaktı. Hatta bu isimleri almak Ülker gibi bir sponsorla anlaşıldı ve paralar alındı. O kadar çok borç var ki alınan paralar 1-2 ayda bitti demek.
madem bir boku beceremeyecektiniz bari 1 milyon euro bonservis parası vermeyip elinizdeki Saidou'yu tutsaydınız.
Ben diyorum ki geçen sene Adnan bey'lerin beğenmediği Saidou'yu çok arayacağız.
Kapuska ve imam oto Adnan polat ve Adanan Sezgin'in bu dönemde ilk başarısızlıklarıdır.
Emin olun yaz sezonu başlangııcnda Bülent Tulun'un anlaşıp getirdiği FransIZ Robert bile bu kapuska'dan daha faydalı olacaktı. Enazından uzaktan birkaç gol atardı. KAPUSKA BİR FİYASKODUR.
Video ile oyuncu alıp ligin ilk maçına çıkmadan "Carrusca'nın ne kadar iyi olduğunu sahada göreceksiniz" diye övünen Adnan polat hesabını da vermelidir.İyi çıkınca ben aldım diye övüneceksen kötü çıkınca da hesabını vereceksin. Yok öyle yağma.
Beğenmediğimiz Bülent Tulun iki adnan'dan daha iyiydi en azından video ile oyuncu almadı.
Adnan bey'lerin yanlış transferler konusunda hesap verme konusunda da cesaretli olacaklarını ümit ederim.
Bu arada Cihan'ın yedeği yokken Uğur Uçar'ı kayseriye göndermek de ne oluyor.
Yanlış işler yapılıyor.ÖZHAN ABİ KENARA ÇEKİLMİŞ 4 SENEDİR OYNADIĞI TİYATRONUN BAŞROL OYUNCULUĞUNU ADNAN POLAT'A BIRAKMIŞ.
Ara sıra talih kuşu gelip başımıza kopnuyor . Bu sene de piyangomuz Arda oldu. Onun da gelmesinde Adnan bey'lerin bir katkısı yok.
"6 milyon euro verdik diarra gelmedi" diye beyanat verenler Danirmakalı poulsen'in bonservissiz 2 milyon euro/YIL ücret karşılığında Sevilla'ya gittiğini biliyor mu.O sevilla barcelonayı ezerek Süper kupayı aldı.Tabi sevilla'nın yaptığı lig bitmeden 2 ay önce Poulsen ile anlaşmış olmasıydı.Bizim Adnan'lar adamların fiyatları düşecek diye son günü beklediler.
Adanan sezgin 2 haftadır demeç veriyor GS'da transfer bitmez diye önümüzdeki sezonun transferleri için 1 eylül'den itibaren çalışmalara başlıyoruz diye. Atma Adnan din kardeşiyiz. Şimdiye kadar ne yaptın da seneye ne yapacaksın?
Seneyede son güne kadar alamk istediğin oyuncuların parasının düşmesini bekleyecek ondan sonrada piyangodan adam transfer etmeyeceğini neye dayanarak söylüyorsun. Seneye eline daha mı çok para geçecek. Oyuncu beğenip seçmek ise alınacak çok oyuncu var.Bunları sen e bizde hepimiz biliyoruz. Paran yoksa senin de benim gibi oyuncuları izlemekten başka ne katkın olabilir. Ben de habire maç ve oyuncular izliyorum ama alamadıktan sonra ne katkım var. 1 milyon euro'ya iyi adam yok.BOŞUNA KENDİNİ YORMA. Arjantinli Aguero bile Atletico madrid'e 10 milyon euro'ya transfer oldu.İyi adam alacaksan cebine 4-5 milyon euro'yu koyup öyle çıkacaksın piyasaya. Carrusca gibi bilinmeyn bir adam alacağına DÜNYA kupasında oynamış bir Ricardinho'yu alamayacaksan(ki 2-3 milyon euro'ya aldıklarını söylediler) senin bu işi ne kadar bildiğini tabiki sorgularız. Sadece izlemekle olsaydı ben neler almıştım şimdiye kadar.
BU ADNAN'lardan soğumaya başladım..Hele enson maçı staddan seyredip eve geldikten sonra bile maçın berabere bitmesini hakeme dayandıran ADNAN POLAT'ı gördükten sonra bu iş böyle gitmez dedim.Heralde Antep'in iptal edilen nizami golünü görmedi Adnan polat.
Dolmuşum heralde.