Ozgur Huseyinoglu wrote:Cengiz Akgun wrote:Allah kahretsin yiyorduk yine direkten dondu be.
Allah Kahretsin'i, direkten dondu diye mi, yiyorduk diye mi soyledin Cengiz Hocam?!?!
Cengiz Akgun wrote:Bugun $ans GS yaninda. Kayseriye yazik oldu. Adamlar bu yenilgiyi hak etmediler.
Takimlar, ve skor tamemen degismis olsaydi, 10 kisilik takimi altedemediler diye, bu sefer yine bizi elestirirdin gibime geliyor ama, bilmiyorum gunahini mi aliyorum?
Kayserili degilim ki! Elbette son saniyelerde galibiyeti verselerdi Allah kahretsinden daha da agir $eyler soyleyebiliridim GS'takilere.
Ben Aydin'i pek bagenmedim. Gelecek filan varsada pek goremedim. nerde o ilk oynadigi macta ceza sahasi di$indan attigi $utlar. Aksiyordu. Bir iki orta da denedi gorduk. Genctir bilmem nedir ama bugun GS sirtlayacak bir hali hic mi ama hic yoktu kusara bakma Ozan. Hani GS $akir$akir oynar bu da genctir ali$sin arada kaynar ve pi$sin luksu mu var GS'yin? Ha niye ba$ladi peki bunla dersen belki bir umutla denedi. Titreyen mum alevi gibiler. Kulagina egilip yakarim ha dese neler olurdu bilemem. Necati'yi zaten alacakti. Gol olmu$ olmami$ fark etmiyordu.
Orhan'a da hic ama hic isinamadim. Soylendigi gibi takimi her an yakacak biri. Vedat gibi pislik biri degil ama sakar adam. Yakti da. Evet kararlar agir olabilir ama Lazarov oyle boyle tehlikeli giderken giri$irse iki kere tehlikeli anda herkes gibi hakemde de anitpati uyandirir. Herkez kabizligi ile Cihan'a cok yuklenir ama Orhan'in Cihan'dan a$agi kalir yeri nedir? GS gibi takimda oynayacak adam midir diye sorsam evet diyecek kac ki$ var aranizda. Penalti kararlari agir gozukebilir ama kimse degdi degmedi diyemiyor i$te. Hakemin yorumu. Evet ilk penaltinin etkisi altinda kalmi$ gibi gozukuyor GS verdigi daha ucuz gibi idi. Nedense GS'yin bu Lorant'i kahraman yapma egilimi var. Ba$ta Terim idi.
Adamlar bugun yenilmeyi hak etmedi. Bugun sahada daha iyi idiler attilari $utlara bakilirsa. $u da bir gercek ki GS 10 ki$i kalinca daha dengeli oynamaya cali$ti. Lorant hinziri durumu gordu ucuncu forveti aninda soktu. Halbuki 11 ki$i ile neden olmuyor bilemiyorum diyecem ama Ozan kizacak. Cunku cevabini biliyor o. Ulan i$te one geciyorsun. Artik zirvalamanin ne anlami var. herifler ustune gelecek. enerjini sakla hucum ederlerken kaptigin ile iki uc topla ileri cikmi$ rakibin arkasina sark i$lerini bitir. PSV yapti. Sen korner atacam diye one cikmi$ken ativerdiler ve mac bitti. Ama orta sahada oynayan adamlara bakin hizzaya gelin. Ayhan ve Imamotundan mucize bekliyoruz. Hasan olsa ne yazar.
Bir lafimda Arda'ya. Iyi guzelde. Yine ayaginda topu cok tutuyor. O yuzden de tekmeliyorlar. Bugun bir gol attirdi ama bir iki golu de pas vermekte gec kalarak engelledi. Nedendir bilmem bu uc tane adam gecme sevdasi. Nahlle futbolu bir turlu yakayi birakmiyor. Ondan sonra $i$ip kaliyor sahada butun enerfiyi bitirip.
Hasan Tezcan kizacak ama Umit Karan bugunlerde iki Hakan eder. Gol koklayi$isi ise 3 Hakan bile diyebilirim. Ha bunlar bugunku 36'lik Hakan. Klubede otursun lutden artik. Biraz da Kabze filan oynasin cift santrofor oynanacaginda. Necati ben aslinda forvet arkasini daha seviyorum diyordu. O da Ilic'le donu$umlu oynar. Ya da Arda yoruldugunda oyuna girer Ilic gunundeyken. Bugun Ilic'te de bir halt yoktu malasef.
Bu Cenk nerden cikma. Samsunda filan oynayan bir Cenk vardi o mu bu? Ulan Lig sonuncusu Erciye4'te frikik atabilecek iki ki$ varken GS Sabri'ye emanet edilmi$ durumda. Ha bir de her frikike bir bok yiyecekmi$ gibi maydonoz olan kel Hasan var. Uc senedir frikiten gol atabilmi$ mi GS. Utanmaz herifler sizi.
Gerets gelince cok ictigi yuzunden belli. Herifin aile hayati yok. Iflah etmez boyleleri kolay kolay. Bu sene bir bok olacagi yok. GS el altindan gelecek sene kiminle anla$acaksa ba$lasin $imdiden hazirliklara. Polat gibi $oparlarin biz kontratini uzatacagiz filan lafina bakmayin siz. Polat isterse yanina alsin oteli i$letsinler beraber. Gerets iyi $arap mahzenini idare edecek birini bulamaz zaten.