Cengiz Akgun wrote:Ozan Ersoy wrote:
...
Kirk yilda bir serbest vurus olacak da onu atacak. Guney Amerika'dan futbolcu arayan "ah bir yildizimiz olsa, ah bir frikik atacak atanimiz olsa" diye yonetime giydiren arkadaslarimiza ornek gosteriyorum. Bu adam bizde olsa GS her mac eksik oynar. ...
Yani BJK kotu transferler yapmi$ken $u son 3 senede GS yonetimi dogru durust bir transfer yapmi$ gibi konu$mu$sun.
Keske butun paragrafimi alsaydin 3 cumleyi cekmek yerine. Tabii bu kadarina odaklaninca, paragrafimin ozunu anlamamissin Cengiz abi.
Paragrafimin ozu Brezilya-Arjantin liginde iyi oynar gozuken futbolcular GS'a gelince buyuk olasilikla faydali olmayacaktir. Bunlara harcanan para gereksiz paradir.
Getirebiliyorsaniz Juninho'yu Ze Roberto'yu getirin. Onu getirdikten sonra da paralarini odeyin, maas dengesizligini onleyin, sorunlar ortaya ciktiktan sonra takimin dagilmamasini (Jardel ornegi) onleyin. Varsa 20 milyon dolarin GS'a hibe edip, Juninho'yu getirecek yapiver Cengiz abicim.
Ikinci demek istedigim, frikik serbest vurus atmakla futbolcu olunmuyor, fazlasini yapamazsan GS da isin yok. O zaman 40 yasindaki Hagi'ye 2 milyon dolar verin, o da oynasin sahada. Herkesden iyi frikik atar, sut ceker. Hagi'ye 40'ina kadar oynamasi icin 4 senelik transfer teklifi yaptiginda Suren yonetimi, burada cok fazla elestirmistin Cengiz abi, degil mi? Tabii ki sacma bir seydi bu.
Yazdiklarimin senin cevabinla uzaktan yakindan alakasi yok. Ne yonetim iyi transfer yapiyor demek istedim, ne bizimkiler kotu, ama BJK yonetimi bizimkilerden daha kotu demek istedim. Ne de GS'in serbest vurus, duran top atabilen oyuncuya ihtiyaci yok dedim. Senin dediklerini hic demedim. Inanmiyorsan bir daha okuver lutfen..
Ozan Ersoy