Murat bu macta yiginla hata var. Neresinden tutsan elinde kaliyor. Topal stoperde, sag bek sol bek, 3 forvet, Kabze acikta, Okan Cihan, Mehmet guven...
Sen ve Selcuk PAF takimini bu forumda herkesden fazla izliyorsunuz. Bir yardimci olun bize. Oguz ne zaman sol acik oynamistir, oynamissa ne kadar basarili olmustur?
Ozan Ersoy
Ozan,
Oguz'u sol acik oynarken hic gormedim;orada oynayabilecek(kadroda olan)Ayhan ve Volkan vardi.Volkan formsuz bu sezon ama kadroya alindiysa oynasin.(sol bek veya sol acik)Bu mac formalite maciydi,PAF agirlikli bir kadroyla oynamak icin bicilmez kaftandi yani,ama olmadi.
Gidisat iyi degil yazdigin gibi...
Sevgili Ozan ve Selcuk,
Benim icin ciddi hayal kırıklıgı yaratan bir mac oldu. Oguz, PAF ları seyretmege basladıgım 2005-2006 ikinci sezonundan bu yana sol acık oynamadı. Kadroda Anıl varken niye Topal ı stoper aldı anlamıs degilim. Cihan ı gercekten sol bek yapma gibi bir niyetimiz mi var?
Acıklanan kadro ile sahaya surulebilecek en iyi 11
Aykut/Fevzi
Ates-Tolga-Anıl - X
Sabri-Guven-Oguz-Ayhan
Ozgurcan -Necati/Kabze
Bu son derece dengeli ve uretken bir kadrodur.
1) Sag kanatta Ates+Sabri nin nasıl isledigini, nerelerde hata yaptıklarını gormemiz icin mukemmel bir fırsattı, kacırdık.
2)Guven-Oguz ikilisinin orta sahada neler yapabileceklerini, Guven nin defansif orta saha Oguz un ofansif orta saha ozelligini degerlendirmemiz, gormemiz gerekirdi. Devre arası hazırlık kampı oncesi bu iki oyuncunun son durumlarına bakmak icin mukemmel bir fırsattı, kacırdık. A takımında yer bulabilirler mi, yoksa kiraya verilmeleri mi daha iyi olur. PAF maclarını seyir edemiyorsunuz bari kupada Erciyes karsısında bu ikiliyi en azından bir 45 dk seyredin!
3)Ozgurcan bu sene daha hızlandı, vucudunu daha iyi kullanıyor, birebirde adam eksiltiyor. Oguz un bir iki ara pasında neler yapabiliyor, orta sahadan verilen toplara nasıl duvar oluyor, son vurusları nasıl gorme fırsatını kacırdık.
4) Guven-Oguz ikilisinden biri performans gosterimiyorsa, Topal ile degistir. Bir diger 45 dk Guven-Topal ikilisinin performansını deneyelim, gorelim.
Nicin sahada boyle bir takım ve kadro ile mucadele ettik, gercekten anlam veremiyorum.
"Adnan Sezgin'in attığı her imzanın altına ben imzamı atarım. Bu mesleği en iyi bilen adam." ADNAN POLAT
"Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı."