Ismail Cem'i Kaybettik

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Post Reply
Tolga Girici

Ismail Cem'i Kaybettik

Post by Tolga Girici »

Kotu haberler art arda geliyor maalesef. Bir suredir kanserle mucadele eden Ismail Cem bu sabah vefat etmis. Kendisi Turk siyasetinin yuz aklarindan biriydi. Basimiz sagolsun.

Hep olumlerden bahsediyoruz, ama bundan da bahsetmek lazim, bugun Ugur Mumcu'ya yapilan suikastin yildonumu. Kendisi olumunden yillar sonra Susurluk kazasiyla ortaya cikan iliskiler agini yillar once ortaya cikarmisti. Bir kere daha saygiyla aniyorum:

"Ben Atatürkçüyüm. ben Cumhuriyetçiyim. ben laikim. ben anti-emperyalistim. ben bağımsız Türkiye'den yanayım. Ben özgürlükçüyüm. Ben insan hakları savunucusuyum. Ben terörün karşısındayım. Ben yobazların, vurguncuların, hırsızların, çıkarcıların düşmanıyım."
Savas Macun

Post by Savas Macun »

Inanilmaz uzuldum.Allah gani gani rahmet eylesin.

Selamlar
Savas
2009 Uefa Kupasi Finali Fenerbahce Sukru Saracoglu'nda..
Post Reply