Herhalde neden Kalli GS'a durmadan sut cektiriyor, sut cekmesini bilen adamlari bilegi kivrak adamlara tercih ediyor anlasiliyor sanirim. GS'in gecen sene 3 tane macini izlemisse, kapali defanslara karsi yuz tane gol kacirip, orta sahadan Hakan'in kafasina sisirme orta yapmaktan, defansdan uzun top atmaktan baska bir gol tatkiginin olmadigini gormustur suphesiz.Görkem KIRGIZ wrote:Maçın teknik değerlendirmesini falan bir kenara bırakalım.
Bakın güzel kardeşlerim, yüz (100) defa rahat ve yakın mesafeden şut çekme şansınız vardı, çekmediniz. Saçma sapan içeri şişirdiniz.
Defalarca kale dibinden gol kaçırdınız. Sistemi, mücadeleyi falan geçiyorum, konuşmuyorum. Ama sen bu kadar gol pozisyonundan gol çıkaramazsan olacağı budur. Şu maçın rahat 6-7 olması gerekirdi. Bu kadarı da şaka değil, ayıptır. Beter olun be diyeceğim ama, yeterince beter oldunuz, bizi de beter ettiniz. Uzun süre sonra bu kadar sinirlendiğim bir maç izledim. Yuh size be.
Malta gibi takimi sut bombardiminina tutacaksin, donen toplari tamamlamaya ikinci sans yaratmaya bakacaksin. Boyle bir takimi ceza sahasina girmeden bile yenebilmen lazim. Izlemedim ama sisirmekten baska bir halt yapmadigimiz hissine kapildim.
Istifa etmeli dogru haklisiniz, hatta Isvicre macindan sonra etmeliydi. Ama bu delikten cikabilmek icin su anda biraz sakin dusunmeye ihtiyac var. Nasil Yunanistan bir kac ay once kendi evinde, hem de kurtulus gunlerinde bize karsi rezil olmuslar ama hocalarini kovmayip bugun 4 puan onumuzde grup lideriyseler, ayni sey bizim basimiza da gelebilir.
Biraz daha bekleyelim zaten sunun surasinda 3 aydan az kaldi turnuvanin bitmesine. Cok garip bir grup, ilk ikiyle macimiz var, onlarin kendi aralarinda maclari var, daha hersey degisebilir. Bosna-Macaristan-Moldova surpriz sonuclar alabiliyorlar. Son maca kadar bu gruptan cikacak takimlar belli olmayabilir.
Ozan Ersoy