Herkese selamlar oncelikle; yazmasam da forumu firsat buldukca takip ediyordum.
Alpay Dedeoglu wrote:
40 metreden gol olmazsa , kalecin olmadik toplari cikarmazsa, olu toplardada rakip konsantre olursa boyle eli bos donersin. Sabaha kadar oynasan gol atamazsin.
Fenerbahce'nin kaybetmesini oldukca arzuladiginizi hissedebiliyorum yazdiklarinizdan ama gozleri de bayagi kapatmis bu arzu anlasilan. Uzaktan iyi sutlar cikarabilmek, formda bir kaleciye sahip olmak, etkili duran top kullanabilmek.. Evet sahi, bunlar olmasa gercekten isimiz zorlasiyor, maalesef var ama bunlar. Ve emin olun, sabaha kadar beklememize gerek kalmazdi gol atmamiz icin, biraz sans gerekiyordu sadece.
FB sol kanadina 6-7 milyon dolar para veriyor yilda , sonucta Essien o kanatta dalga gecer gibi Ardavari bir hareketle igne deliginden gelip, cizgi ustundeki Lamparda topu birakiyor.Utanmazsa lampard topla kaleye girecek.
Bu kisim biraz da trajik bir akil tutulmasina ornek. 35 milyon euro'luk Essien karsisinda dagilan sol kanada 6-7 milyon USD dokuyormus Fenerbahce! Rezalete bakin.
Carlos da oynamiyormuymus yoksa?
Zico cikmis yabanci sinirlamasi var , ondan olmadi diyor. Bunlar bu salak soylemi bir suredir birakmisti simdi gene basladilar. Yabancidan kastida Guney Amerikali. Cok calistrimak istiyorsan git Brezilyaya.
GS 21 yas ortalamasi orta sahasi ve tamami Turklerle kurulu kadrosu ile seni maymuna cevirdi Sukru Saracoglunda.
Sizin su maymunlar Sampiyonlar Ligi'nde yari final kovaliyordu dune kadar, bense Galatasaray'in son Avrupa kupasi macinda 5 gol hatirliyorum. Ama olsun, maymun etmisler! Bir de maglup etmislerdir herhalde o kadar maymun ettiklerine gore?
Yukarda da Ali bey
Zico 2-3 turk oyuncuya dahi tahammul edemiyor demis. Gercekten de Zico'nun tahammul edemedigi noktanin oyuncularin turklugu oldugunu mu dusunuyorsunuz? Zico'nu, Fenerbahce'nin tahammul edemedigi sey imkan varken daha iyi oyuncularla takimi takviye edememek.
Bu yuzden bu tepkiyi de anlayamiyorum. Turk oyuncularla elde edilen basariyi daha degerli bulan, hatta bunu gerekli bulan takimlar, Fenerbahce yerine yabanci oyuncular aldiginda birakacagi turk oyunculari alip takimlarindaki turk oranlarini arttirabilirler pek ala. Bunu dert etmeyen Fenerbahce de 11 yabanciyla cikar, sorun nedir? Yoksa tum bu tepkinin nedeni Fenerbahce'nin sinirsiz yabanciyla hepten rakipsiz kalmasindan duyulan endise midir? Bunu ifade etmek de ayip degil bence, hic olmazsa gayet samimi bir neden olur.