Transfer Donemi: 2008

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Mehmet Gurdal Cetin
Posts: 4210
Joined: Thu Oct 24, 2002 9:29 am
Location: Bursa-TR
Contact:

Post by Mehmet Gurdal Cetin »

Bugun basinda cikanlar.

HURRIYET
Meira’nın önce ailesini ikna ettik
22 Temmuz 2008


Sezon biter bitmez transfer çalışmaları için Avrupa’nın dört bir yanını dolaşan futbol şube sorumlusu Haldun Üstünel, mekik dokuduğu 7 ülkenin ardından sarı kırmızılıların ikinci yabancı transferi Fernando Meira’yı takıma kazandırdı.

Evliya Çelebi misali Avrupa seyahatine çıkan Üstünel, yolculuğunu şöyle anlattı: "Kafamızda olan, takımın eksik olduğu yerlere oyuncu transfer etmek için, tam 7 ülke gezdim. İstediğimiz oyuncularla temas halinden oldum. Kimi çok uçuk rakamlar söyledi, kimi ise başka takımlara gideceğini belirtti."

Kampta imza töreni

Üstünel, Stuttgart’ın Portekizlisi Meira’yı nasıl ikna ettiğini de şöyle anlattı: "Meira’nın önce ailesini ikna etmek istedik. Daha sonra İstanbul’a gelirse nerede oturacağını, çocuklarını nerede okutacağına dair problemlerle karşılaştım. Kendisini zor ikna ettim. Sonunda anlaşmayı sağladık." Üstünel kaleci konusunda ise "İtalyan takımları bile kaleci avına çıkmışlar. Biz artık Aykut, Orkun ve Fırat’a güveneceğiz" dedi. Öte yandan Meira bugün G.Saray’ın Duisburg’daki kampına katılacak ve düzenlenecek törende resmi imzayı atacak.

BU DA MILLIYETTE CIKAN PORTEKIZLI FUTBOLCU HABERI
Aslan’ın Meira sırrı
ERHAN TELLİ
Galatasaray’ın transfer etmek üzere olduğu Portekizli futbolcuyla üç aydır ilgilendiği ortaya çıktı. Sarı-kırmızılıların, Song’u gönderme kararı aldıktan sonra Stuttgart’lı oyuncuya teklif götürdükleri vurgulandı

Cim-Bom’un, Fernando Meira’nın transferini yaklaşık 3 ay önce gündemine aldığı belirlendi. Sarı-kırmızılı yönetimin, Stuttgart’ta forma giyen 30 yaşındaki Portekizli savunma oyuncusuyla geçen sezonun sonlarından itibaren ilgilendiği kaydedildi.

Meira ile Kamerunlu Rigobert Song’la yolların ayrılmasına karar verildikten hemen sonra temasa geçen futbol şubesi sorumlularının, bu futbolcuyla maddi konularda anlaşmaya vardıkları, ancak Stuttgart’la sözleşmesinin devam etmesi yüzünden bunu açıklamadıkları öğrenildi.
Görüşmeleri aylardır büyük bir gizlilik içinde sürdüren yönetici Haldun Üstünel ve Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin’in önce Meira ile anlaşarak ellerini güçlendirdikleri ardından da Stuttgart kulübüyle bonservis pazarlıkları için masaya oturdukları vurgulandı. Transfer görüşmelerini, Meira’nın ismi Alman gazetelerinde çıkana kadar saklayan Üstünel ile Sezgin’in, Stuttgart’a son teklifi yaptıkları ve beklemeye geçtikleri ifade edildi.

Kamptan ayrıldı
Bonservis için 6 milyon euro isteyen Stuttgart’a 3 milyon euro teklif ettiği bildirilen sarı-kırmızılıların, aradaki büyük farka rağmen Meira’nın Galatasaray’a gelmek istemesi yüzünden transferi her an bitirebilecekleri kaydedildi.
----------------------------------------------------------------------------------


CAKMA HABERIN KRALI :D FANATIK'TEN
http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/Defau ... =34&ver=71

Allah askiba resme ve basliga bakin :D
Maldonado'nun gözyaşları
Avusturya kampında Aragones ile yaptığı görüşmeden ağlayarak ayrılan Şilili oyuncunun, gönderilmek istendiği için gözyaşı döktüğü öğrenildi.


15 dakika sürdü
Aurelio'nun ayrılmasıyla oluşan açığı kapatmak için arayışlarını sürdüren Fenerbahçe’de yabancı kontenjan dolu olduğu için kadrodaki futbolculardan birinin gönderilmesi gerekiyor. Birinci sıradaki isimse Maldonado. Avusturya kampı sırasında yaşanan bir olay, bu konuyu iyice netleştirdi. Teknik direktör Aragones’in, Şilili oyuncuyu odasına çağırıp, 15 dakika başbaşa görüştüğü, Maldonado’nu toplantı bitiminde odadan, gözyaşları içinde ayrıldığı belirlendi.

Arayışlar hızlandı
Geçen sezon devre arasında büyük umutlarla alınmasına karşın, bekleneni veremeyen Şilili’nin, teknik direktör Aragones’in kendisini kadroda düşünmediğini söylediği için ağladığı iddia edildi. Bu olay sonrası Maldonado’nun menacerinin perşembe ya da cuma günü İstanbul’a geleceği öğrenildi. Bu arada İspanyol hocanın, ön liberoda elinde bir tek Selçuk olduğunu ifade edip, mutlaka takviye yapılması gerektiğini söylemesi üzerine yönetimin çalışmaları hızlandırdığı kaydedildi.

----------------------------------------------------------------------------------
MILLIYET

Vederson gerçeği

Sarı-lacivertli futbolcunun sadece menisküs değil, çapraz bağlarından da ameliyat geçirdiği ve sezonun ilk devresini kapatabileceği bildirildi

Fenerbahçe’nin Avusturya kampında sol dizinden sakatlanan Gökçek Vederson’un iki ağır operasyon geçirdiği belirlendi. Menisküs ameliyatı olduğu açıklanan tecrübeli futbolcunun bunun yanı sıra çapraz bağlarından da operasyona alındığı öğrenildi.

Geçen sezonu sakat kapatan, ardından tatile çıkarak kontrollerini düzenli yaptırmayan Vederson’un ihmalinin kurbanı olduğu kaydedildi. Avusturya kampının ikinci günü antrenmanı terk ettiğinde, “Kan şekeri düştü” denilen deneyimli oyuncunun, Almanya’da hem menisküs hem çapraz bağ ameliyatı geçirdiği ve bu nedenle sahalara dönüş süresinin uzayabileceği vurgulandı. Sezonun ilk yarısını kapatma tehlikesi bulunan Vederson’un yaklaşık 3 ay sonra sahalara dönebileceği açıklanmıştı.

Tümer’de geç kalındı
Bu arada Milli Takım kadrosunda yer alırken İsviçre ve Almanya maçlarında iğne vurularak oynayan Tümer Metin’in de tedavisinde geç kalındığı bildirildi. Yıldız futbolcunun bu nedenle en erken sezonun ikinci yarısında sahalara dönebileceği ifade edildi.

Anlasildi bunlar bordrodan adam eksiltmeye calisacaklar.
-------------------------------------------------------------------------------
TAKVIM

Fener düğmeye bastı (KIRMIZI FIRLATMA DUGMESI OLMASIN)

Fenerbahçe, forvet ve ön libero transferine odaklandı, bu amaç için 2 yıldız için atağa kalktı.

Yeni sezona eksiksiz bir kadroyla girmek isteyen Fenerbahçe, Aston Villa'dan Carew ve Bordeaux'dan Diarra isimleri üzerine yoğunlaştı. 2 yıldızla yapılan ilk temaslar olumlu...

CAREW&DİARRA HAREKATI

İspanyol hocanın gözden çıkardığı Maldonado'yu 1 hafta içinde satacak olan yönetim, Kezman'ın bonservisini de alacaklarına karşılık kendisine verecek... Carew transferi için kolları sıvayan Fenerbahçe, Diarra ile de temasa geçti.

Fenerbahçe'de harekatın startı verildi... Sarı-Lacivertli yönetim, Avusturya kampında oynanan Ceske maçından sonra teknik direktör Luis Aragones'in verdiği rapor doğrultusunda forvet ve ön libero transferi düğmeye bastı. Yönetim ilk olarak, İspanyol hocanın gözden çıkardığı Kezman ve Maldonado'yu göndererek yabancı kontenjanında boşluk açacak.

BÜYÜK BİR SIKINTI BİTECEK

Maldonado'ya gelen teklifleri değerlendirerek 1 hafta içinde satmanın planlarını yapan Fenerbahçe yönetimi, Kezman konusunda ise farklı bir yol izleyecek. Sarı-Lacivertliler'in, talibi çıkmayan Sırp yıldızı serbest bırakmaya karar verdiği öğrenildi. Yönetim, Kezman'ın bonservisini alacaklarına karşılık kendisine verecek ve büyük bir sıkıntıdan kurtulacak.

ALBELDA'YA TALİP ÇIKTI

Fenerbahçe ardından da Aragones'in çok istediği John Carew'i transfer etmek için görüşmelerini yoğunlaştıracak. Sarı-Lacivertliler'de ön libero konusunda ise adaylar sürekli artıyor. Albelda'ya Chelsea'nin talip olması, Makelele'nin de PSG'ye gitmesi üzerine zor durumda kalan Fenerbahçe :D , Bordeaux'lu Alou Diarra ile temasa geçti. Yönetim, 27 yaşındaki Fransız yıldızın menajeriyle pazarlık yapıyor.
-------------------------------------------------------------------------------

STAR GOTTINGEN UYDURUYONGEN (Gercek olma ihtimali de yok degil ha :D )

Lincoln takımı topladı diskoya götürdü 22 Temmuz 2008 Salı, 00:59 SPOR
Galatasaray’ın Brezilyalı yıldızı, Lokomotiv Sofya maçı sonrası Düsseldorf’ta disko kapattı. Sabaha kadar eğlenen bazı oyuncular içkinin dozunu kaçırdı!

Schalke’li Kuranyi’nin de bulunduğu eğlenceden sonra takım otele sabaha karşı döndü. Olayı öğrenen Skibbe akşam idmanını iptal ederek Bunun hesabını soracağım’ dedi :D

Nouma yapamadı, o başardı!

BEŞİKTAŞ taraftarı Nouma’ya ‘Pascal takımı diskoya götür’ tezahüratı yapardı. O bu işi yapamadı ama Lincoln takımı gerçekten diskoya götürdü! Galatasaray’ın Brezilyalı’sı cumartesi akşamı oynanan Lokomotiv Sofya maçından sonra tüm takımı diskoya götürdü. Ancak alkolü fazla kaçıran bazı oyuncular ertesi gün otelde sızınca ortalık karıştı.

Sabaha kadar eğlendiler

BOCHUM yakınlarındaki maçtan sonra Duisburg’daki kamp yerine dönen oyuncular kıyafet değiştirip Düsseldorf’a geçti. Lincoln, Schalke’deki takım arkadaşları Bordon, Rafinha, Ernst ve Kuranyi ile birlikte Galatasaralılar’ı topluca diskoya götürüp özel olarak ağırladı. Futbolcular sabaha karşı 05.00’te otele dönerken, Lincoln ise ancak öğlen gelebildi.

Michael Skibbe küplere bindi

SAMBACI, eski arkadaşları ile Kuranyi’nin evine giderek eğlenceye devam etti. Futbolcularını otelde perişan halde gören Skibbe mecburen akşam sadece jenerasyon idmanı yaptırdı; dün ise oyuncularının pestilini çıkardı. Olaya çok kızan Skibbe oyuncularına ‘İzinliyken eğlenmek hakkınız ama ölçüyü kaçırdınız. Bunun hesabını soracağım’ dedi.

AYNI HABERI FANATIK BAKIN NASIL VERMIS- BU CIBILLIYETSIZLERE INANMAYIN DIYE YAZIYORUM, SADECE RESMI SITE, SADECE RESMI SITE GERCEK YAZIYOR.
http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/Defau ... eID=111635

Ümit Karan, Lokomotif Sofya maçı sonrası Schalke 04'ün Brezilyalısı Kevin Kuranyi ile bir araya geldi.
21.7.2008

Galatasaray’ın tecrübeli golcüsü Ümit Karan, Lokomotif Sofya maçı sonrası Schalke 04’ün Brezilyalısı Kevin Kuranyi ile bir araya geldi. Kuranyi, yakın arkadaşı olan Ümit Karan’ı arayıp yemeğe davet etti. Karan da, bu davete olumlu yanıt verince ikili Düsseldorf’taki Riva Restorant’ta yemek yiyip, uzun süre sohbet etti. :D

---------------------------------------------------------------------------------

VATAN

BJK Kufre baslamistir

Bırakın gideyim,Beşiktaş’ta Cisse şoku... Tecrübeli yıldız siyah-beyazlı yönetimine rest çekti

KARTAL YİĞİT

Fransız yıldız “Geçen yıldan kalan 200 bin Euro alacağım var, Avusturya kampına gitmem. Sadece bu parayı ödeyin ve sözleşmeyi karşılıklı olarak feshedelim” diye mesaj yolladı

BEŞİKTAŞ, ’Cisse şokuyla’ sarsıldı. 30 yaşındaki Fransız ön libero, siyah-beyazlı yönetime ’rest’ çekerek “Beni bırakın, İspanya’ya gitmek istiyorum” dedi. Tecrübeli futbolcu, Avusturya kampı dönüşü Beşiktaş yönetimine haber vererek, geçen sezondan kalan 200 bin Euro’luk transfer taksidinin bir an önce ödenmesini istedi. Cisse’nin 200 bin Euro’luk alacağının yanı sıra, menajeri Bruno Satin’e de 250 bin Euro ödenmesi gerekiyor. Fransız yıldızın 2008-09 yılı için de 500 bin Euro’luk transfer taksidinin 1 Ağustos tarihinde ödenmesi gerekiyor

‘KAMPA GİTMİYORUM’

MADDİ konuda bir hayli gergin olan Cisse, ardından da “Eğer geçen sezondan kalan 200 bin Euro’luk alacağım hemen ödenmezse, 2. Avusturya kampına kesinlikle gitmeyeceğim” diye yöneticilere haber yolladı. Bundan sonra ise Edouard Cisse, daha farklı bir ’öneriyle’ yeniden siyah-beyazlı yönetimin kapısını çaldı. Fransız yıldız ve menajeri Bruno Satin, siyah-beyazlılara İspanya’da bir takımla anlaşmaya vardıklarını ve Beşiktaş’tan ayrılmak istediklerini bildirdiler

CİSSE ve menajeri Satin, yöneticilere yolladıkları haberde “Beşiktaş’tan yıllık 1 milyon 500 bin Euro alıyoruz. Menajerlik ücreti de 125 bin Euro. Eğer bonservisimi verirseniz, sadece geçen sezondan kalan alacağımdan olan 200 bin Euro’yu ve menajerlik ücreti karşılığında fesihnameyi imzalarız. Bu konuyu 1-2 gün içinde hemen sonuçlandırmak istiyoruz. Biz oyuncunun alacağı bu kadar uzun zaman geciktirilmez” şeklinde rest çektiler. Bu arada Cisse’nin, İspanyol kulübüyle yıllık 800 bin Euro karşılığında anlaştığı öğrenildi

MUHATAP BULAMIYOR

BEŞİKTAŞ yönetimine bu haberi yollayan Cisse ve menajeri, bundan sonra siyah-beyazlıları defalarca arayarak “Bundan sonra ne olacak? Teklifimizi kabul ediyor musunuz? Paramız ne zaman ödenecek?” sorularını yöneltmek istedi. Ancak ne yöneticiler, ne de menajer Sinan Engin’in telefonu bir türlü açılmadı. Karşılarında konuşacak bir muhatap bulamayan Cisse ile Bruno Satin bu gelişmelerin ardından ne yapacağını kara kara düşünmeye başladı.
----------------------------------------------------------------------------------

VATAN bunu da haber yapmis, hemde utanmadan.Yav insan yazdigina biraz bakar be.Adama kalp hastasi yazmissin, 36 yasinda yazmissin,baska teklif yok yazmissin bir de ustune ustluk hitfutbol diye bi siteden aldim haberi diye kaynak gostermissin.

Ben VATAN, Spor sayfasi editorunun annesine kufrettim.AMIN.

G.Saray rakipsiz kaldı!
İspanya Birinci Futbol Ligi takımlarından Barcelona ile sözleşmeleri biten takım kaptanı Lilian Thuram teklif bekliyor.

Geçen haftaki sağlık kontrolü sonrasında kalp hastası olduğunun anlaşılması üzerine, PSG ile yapacağı anlaşma suya düşen Barcelona’nın Fransız yıldızı Thuram gelecek transfer tekliflerini beklemeye başladı. :D

ULAN HERIF HASTANEYE KOSMUSTUR BE PEZEVENK :D

36 yaşındaki futbolcu, Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Fransa'nın gruptan çıkmayı başaramaması üzerine milli takımdan ayrıldığını açıklamıştı.

Thuram, 1998 Dünya Kupası'nı kazanan Fransa Milli Takımı'nda, 142 kez milli olma rekorunu elinde bulunduruyordu.

Fransa’nın ünlü spor gazetesi Lequipe, Galatasaray’ın Barcelona ile sözleşmesi sona eren savunma oyuncusunu renklerine katmak istediğini belirtmişti.

kaynak: www.hitfutbol.com (Simdi bu kaynagi guzel bir tutucan, SIKI SIKI baglican, Halden iki tane hamal bulacan-uzun sure gurbette kalmis olanlardan olacak) :x

-------------------------------------------------------------------------------------
TRUST GALATASARAY
MGC
Hasan Tezcan
Site Admin
Posts: 6041
Joined: Wed Oct 16, 2002 6:57 pm
Location: Stockholm

Post by Hasan Tezcan »

http://www.sporx.com/detail.php?Type=1& ... &go=118729

Iyi para, görecegiz (bunlar gercekten kafayi yemis kardesim...adam 30 yasinda)...
Mehmet Gurdal Cetin
Posts: 4210
Joined: Thu Oct 24, 2002 9:29 am
Location: Bursa-TR
Contact:

Post by Mehmet Gurdal Cetin »

Hasan Tezcan wrote:http://www.sporx.com/detail.php?Type=1& ... &go=118729

Iyi para, görecegiz (bunlar gercekten kafayi yemis kardesim...adam 30 yasinda)...
Hasan,

Ben kaleci ve defans oyuncularinin o yaslarda olmasina "tabir caizse" felegin cemberinden biraz gecmis olmalarina karsi degilim.

Ha kanat oyuncusu , forvet desen sana sonuna kadar katilirim.

Simdi karsimda Popescu, Maldini, Stam,Carlos,Hypia ve daha bir suru ornek durunca defansif oyuncularin biraz daha yasli olmasi kabul edilebilir.

Bana gore defans gercekten zamanlama ve akil isidir.
Ve ayrica adama verilen para mantik sinirlari icinde bir para.Bugunun fiyatlari boyle .

Orta karar forvet oyunculari artik 2,5 - 3 M euro'dan kapi aciyor.Sanirsin ki tum isi onlar yapiyor.

Sana kucuk bir kiyaslama yapayim.Haa tabiki bize uyarlarsan % 100 hata yaparsin.

BJK'nin badem gozlu (gormeyen) Sindenfelde (ismi nasil yaziliyor hatirlamadim) :) verdigi para 1 kusur Milyon Euro.Adam oynamadi.Gitti

FB'nin MALDONADO'ya verdigi para da keza o civarda.
Bu adamlar kendi ulkelerinin milli takiminda oynayan populer oyuncularmis.

Sen burdan pay bic.
TRUST GALATASARAY
MGC
Mehmet Gurdal Cetin
Posts: 4210
Joined: Thu Oct 24, 2002 9:29 am
Location: Bursa-TR
Contact:

Post by Mehmet Gurdal Cetin »

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sp ... 452691.ece

Abi bizim bilmedigimiz bir sey dememis.
TRUST GALATASARAY
MGC
Yasin Gürel
Posts: 176
Joined: Sat Jan 01, 2005 1:17 pm
Location: Ankara

Post by Yasin Gürel »

Buda fotosporun müthiş habercilik başarısı :D


Villa da yolda

Fener, Euro 2008’in gol kralı DAVID VILLA için transfer harekatı başlattı

İspanya Ligi takımlarından Valencia’nın yaşadığı ekonomik kriz nedeniyle başta David Villa ve David Silva olmak üzere birçok yıldız futbolcusunu satılığa çıkaracağı iddia edildi. Bu haber üzerine Fenerbahçe yönetiminin hemen harekete geçtiği bildirildi. KANARYA’NIN Güiza transferinin ardından bir bomba daha patlatmayı planladığı ve David Villa için girişimlere başladığı konuşuluyor. Ancak bu futbolcunun talibinin çok olması nedeniyle bonservisinin 30 milyon euro civarında olduğu vurgulanıyor. BİLİNDİĞİ gibi Villa Euro 2008’de ağları 4 kez sarsıp gol kralı olmayı başarmıştı. Fener bu futbolcuyu alabilirse Türkiye’nin gol kralı Semih ve İspanya kralı Güiza’nın ardından Euro 2008’in kralını da kadrosuna katıp, 3 kralı barındıran tek kulüp olacak.

Bu gazeteyi her sabah gülmek için okuyorum :D
SARIYLA KIRMIZIYLA ALNIMIZIN AKIYLA!!!!!
Mehmet Gurdal Cetin
Posts: 4210
Joined: Thu Oct 24, 2002 9:29 am
Location: Bursa-TR
Contact:

Post by Mehmet Gurdal Cetin »

"INGILIZ MUSLUKCU" Takim satin aliyormus.

Englishman agrees to buy Mallorca

English businessman Paul Davidson is set to buy the controlling share in Spanish football club Real Mallorca.

Drac, the company which owns the club, announced on Mallorca's website that a pre-agreement had been reached.

It was also stated that Davidson will not take over as president of the club, with Drac owner Vicente Grande remaining in the role.

Davidson, who owns a pipe-fitting firm, said he is buying Real Mallorca to promote his businesses in Spain. He told the Telegraph: "I don't know much about football but I will use the club to promote my other business interests.

"We will operate our other businesses from the club, but I will not be taking decisions about football. I will leave that to the current management."

Davidson, who is known as "The Plumber", will have to formalise the agreement in the coming weeks and the agreement will also be subject to a period of due diligence.

The pipe-fitting company owned by Davidson, Fluid Leader, was recently floated on the Plus Market, earning the Englishman a reported £40m.

It is believed Davidson will pay £50m to gain a 96% share in Mallorca, and saw off competition from ex-Newcastle chairman Freddy Shepherd as well as an unnamed Russian investor.

http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/footbal ... 519364.stm

Bu arada BBC 'nin web sitesinde cok ilginc bir not ile karsilastim.

If an out-of contract player under 24 (who has been offered a new contract but has turned it down) moves clubs within the same country, then his "old" club are entitled to compensation. If the two clubs cannot agree a fee, then it will be determined by a tribunal.
TRUST GALATASARAY
MGC
Mehmet Gurdal Cetin
Posts: 4210
Joined: Thu Oct 24, 2002 9:29 am
Location: Bursa-TR
Contact:

Post by Mehmet Gurdal Cetin »

Senna prefiere el Villarreal al dinero del Fenerbahce

http://www.marca.com/edicion/marca/futb ... 49598.html

SENNA Fenerbahce'nin parasi yerine Villa Real'i tercih etti diye bir haber cikti.

FB'nin AURELIO sorunu devam ediyor gozukuyor.Dun de bizim salak basin "MANICHE FB'ye dogru"diye baslik atmisti.Ayni Gazetenin ust tarafindan "HEDEF MAKELELE" yazarken alt tarafindaki haber de "MAKELELE PSG'DE" haberi vardi.

Yaziktir FB taraftarina yapmayin. :D
TRUST GALATASARAY
MGC
Ozan Ersoy
Posts: 3764
Joined: Wed Oct 23, 2002 4:18 am
Location: NC, USA

Post by Ozan Ersoy »

Demin MLS all star - West Ham United karsilasmasini izledim. MLS tabii yil ortasinda, karsilasmalar devam ediyor. WHU ise hazirlik amaciyla sahaya cikmis. Belli ki daha hazir degiller veya zorlu kondisyon calismalarindan yeni ciktilar, belki de zaman farkina alisamadilar, o yuzden kesin karar vermek yanlis olur ama kardesim beterdiler. Hem de toplama hayatinda ilk kez beraber oynayan MLS takimina karsi.

Bu bizim istedigimiz Lucas Neil oynadi sag bek olarak. Tam anlamiyla rezaletti. Yol gecen hanina cevirdiler onun kanadini, sagindan attilar solundan gectiler, darmadagin ettiler. Hemen hemen hic bir ortayi onleyemedi. Blanco belini kirip bir de uzerinden gol atti. Ikinci yarida da bir topa yavas kalip oyuncuyu ceza alaninda bicti ve penalti yaptirdi. Bir kez bile ataga kalktigini, sag kanadina destek verdigini de gormedim.

Eger Lucas Neil genelde boyleyse ucuz atlatmisiz. Gecen yil da basarili olamamis WHU'in yedigi gollerde cok yanlislari varmis diye okuduydum bir kac yabanci kaynakta. Oyleyse vallahi tam kazma. Gordon Schildenfield (nasil Hirvat adiysa bu) yaninda Nesta gibi duruyor. Bizim Sabri bunun icinden gecer, bu farkina varana kadar onune dolanir bana gore.

Hasan'in dilinden satilana kadar kurtulamazdik. Kil payi yirtmisiz diyebilirim. Yonetime almadiklari icin + puan ama o kadar sure pesinden kosturduklari icin de - puan vermek gerek.

Ozan Ersoy
Mehmet Gurdal Cetin
Posts: 4210
Joined: Thu Oct 24, 2002 9:29 am
Location: Bursa-TR
Contact:

Post by Mehmet Gurdal Cetin »

Haftasonu geldi dagilan kafalari toplayalim
Fokus olalim (Aha bu da Ozan'a gelsin :D )

Xabi, tabi diyecek :D
http://www.fotomac.com.tr/ana101.html

Aurelio'nun yerini Xabi Alonso ile doldurmayı hedefleyen sarı lacivertli ekip mutlu sona çok yaklaştı. Liverpool'la da ödeme planı konusunda görüşmeler devam ediyor..

F.Bahçe'de yine çok hareketli saatler yaşanmaya başlandı. Real Betis'e giden Mehmet Aurelio'nun boşluğunu çok kaliteli bir isimle doldurmaya kararlı olan yönetim, transfer çalışmalarında önemli mesafe katetti. Sarı-lacivertli ekip, bir numaralı hedef olan Xabi Alonso'nun transferi için Liverpool ile ödeme planı konusunda görüşmeleri sürdürüyor. Tarafların
büyük ölçüde anlaşmak üzere olduğu, İngiltere'den gelen haberler arasında. Daha önce Türkiye'de futbol oynamaya pek sıcak bakmayan Alonso'nun artık ikna aşamasına geldiği ve imzaların her an atılabileceği öğrenildi
-----------------------------------------------------------------------------

Timo tutacak Oliveira atacak
http://www.fotospor.com/haber.jsp?cid=36271

GALATASARAY’DA KALECİ VE GOLCÜ İSİMLERİ ARTIK ŞEKİLLENMEYE BAŞLADI... VALENCIALI ALMAN KALECİ TIMO HILDEBRAND İLE GOLCÜ RICARDO OLIVEIRA YENİ SEZONDA ASLAN’IN GÖZDELERİ OLMAK ÜZERE
------------------------------------------------------------------------------
Bir bu eksikti! (SINAN'nin ayarlayacagi otel bu kadar olur, herif takimi FKK'ya mi goturdu acep ? :D )

http://www.milliyet.com.tr/Spor/HaberDe ... ti!&ver=70

Beşiktaş’ın kaldığı otelde bulunan turistler bahçede yürüyüş yaparken, havuza girerken çıplak dolaşıyor.

Beşiktaş’ın Avusturya’daki kamp çalışmalarında başı dertten bir türlü kurtulmuyor. İlk hazırlık döneminde iki kaptan; İbrahim Toraman ve İbrahim Üzülmez’in kavgasıyla sarsılan siyah-beyazlı ekip bu kez de çıplak turistlerle karşı karşıya kaldı. (Serefsize bak facia gibi yazmis, hepsini yuvasi dagilacak mazallah) :D

Kamp yapılan otelde bulunan kaplıca ve termal havuzdan yararlanan turistler hem futbolcuların, hem de çevre halkının görebileceği şekilde çırılçıplak dolaşabiliyor. Otelin bahçesindeki şenzlonglarda çıplak bir şekilde yatan, bahçede yürüyüş yapan turistlerle burun buruna kalan Beşiktaşlı oyuncuların bu durumdan rahatsızlık duydukları öğrenildi. (Biz de yedik)

Adeta çıplaklar kampını andıran tesislerde bu şekilde hareket etmenin serbest olduğu, turistlerin otel içindeki havuz ve sauna bölgesinde de aynı rahatlıkla gezebildikleri bildirildi.

Siyah - beyazlıların dün sabah yaptığı idman öncesinde de futbolcular takım otobüsüne bindikleri sırada otelin bazı kesimlerinde çıplakların dolaşarak havuzlara girdiği, şezlonglarda dinlendikleri görüldü.
Geçtiğimiz sezon da Fenerbahçe’nin başına gelen bu durumun Beşiktaşlı yöneticileri harekete geçirebileceği ve otelin yerinin değişebileceği bildirildi.
TRUST GALATASARAY
MGC
Mert Tokman
Posts: 2581
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:18 pm
Location: Virginia, USA

Post by Mert Tokman »

Mehmet Gurdal Cetin wrote:turistlerle burun buruna kalan Beşiktaşlı oyuncuların bu durumdan rahatsızlık duydukları öğrenildi. (Biz de yedik)
Her ciplak Anna Kournikova degildir - yercekimine yenik dusenler rahatsizlik yaratabilir deyip konuyla ilgili yorumuma son veriyorum...
Yasin Gürel
Posts: 176
Joined: Sat Jan 01, 2005 1:17 pm
Location: Ankara

Post by Yasin Gürel »

Bu oyuncu hakkında bilgisi olan varmı acaba videolardan izlediğim kadarıyla teknik ve güçlü bir oyuncuya benziyo

VE TURKSPOR.NET GALATASARAYLI TARAFTARLARIN SABIRSIZLIKLA BEKLEDİĞİ, G.SARAY'IN RENKLERİNE KATMAK İSTEDİĞİ GOLCÜYÜ AÇIKLIYOR

TURKSPOR.NET VARAN 3.. HABERİ İLE SKİBBE VE MEİRA'DAN SONRA G.SARAY'IN GOLCÜSÜNÜ AÇIKLAMAK İÇİN TRANSFER GÖRÜŞMELERİNDE YOL KATEDİLMESİNİ BEKLİYORDU.. ANCAK SARI KIRMIZILI TARAFTARLARIN AŞIRI HEYECANI VE SABIRSIZLIĞI SEBEBİ İLE TURKSPOR.NET KESİNLEŞMEYEN AMA GÖRÜŞMESİ BAŞLAYAN GOLCÜ NÜN ADINI AÇIKLIYOR.. YİNE TURKSPOR MEDYASINDA İLK KEZ ADI TURKSPOR.NET TARAFINDAN AÇIKLANAN BU GOLCÜ BUGÜNDEN İTİBAREN TURKSPOR MEDYASINI Bİ HAYLİ MEŞGUL EDECEK... İŞTE GALATASARAY'IN RENKLERİNE KATMAK İSTEDİĞİ GOLCÜ.. TURKSPOR.NET FARKI İLE..



Fernando Meira dan sonra, taraftarlarına iyi bir golcü müjdesi vermek için yoğun çaba sarfeden G.Saray yönetimi yeni bir golcü ile görüşmelere başladı..
SKİBBE VE MEİRA da olduğu gibi TURKSPOR.NET TURKSPOR MEDYASINDA YİNE İLK DEFA BU GOLCÜNÜN ADINI AÇIKLIYOR..

G.Saray'ın görüşmeye başladığı golcünün asıl adı Evaeverson Lemos da Silva... O'na kısaca BRANDAO diyorlar..

Evet en son F.Bahçe ile oynanan karşılaşmada takımının golünü atan ve 2002 den beri Shaktar formasını giyen golcü futbolcu BRANDAO..

Turkspor.net bu transferde gelişme sağlandığında ve netleşme kazandığında haberi vermeyi düşünüyordu. Ancak dün verdiğimiz haberden sonra sarı kırmızılı taraftarların aşırı merakı karşısında daha fazla direnemedik..

Daha fazla beklesek bu defa, güvenilirliğimizi yitirebilir "Zarf attılar. Böyle bir golcü yok" düşünceleri taraftarın zihninde belirebilirdi..

TURKSPOR.NET BRANDAO görüşmelerini adım adım takip ediyor.. Bu arada sarı kırmızılı yönetim bir yandan da Zaragozalı ünlü golcü Ricardo Oliveira ile de görüşmelerini devam ettiriyor..

BRANDAO BAŞARILI BİR GOLCÜ
16-06-1980 Sao-Paulo doğumlu. 78 kg- 189 cm boyunda. temmuz 2002 den beri shakhtar formsı giyiyor. Shaktar'ın daha önce ülkesinde Gremio Maringa,Uniao Bandejrate, Iroty ve Sao-Caetano formaları giymiş,
şuana kadar ligde 115kez shakhtar forması giymiş 54gol atmış. ukrayna kupasında 20 kez forma giymiş 9 gol atmış.
Brandao Brezilya kariyerinde oynadığı kulüplerde toplam 41 maçta 32 gol atmış
2005-2006 sezonunda shaktar şampiyon olduğu sezon Brandão 15 gol ile gol krallığını Arsenal Kiev takımından Emmanuel Okoduwa ile paylaşmış.
Shaktarda 3 şampiyonluk görmüş 2004-05, 2005-06, ve 2007-08 yıllarındaki şampiyonluklarda attığı gollerle büyük rol oynamış

Brandao en son olarak Fenerbahçe ile oynanan hazırlık maçında takımının tek golünü atan futbolcuydu..

İŞTE BRANDAO'NUN VİDEOLARI VE FOTOĞRAFLARI...

http://www.turkspor.net/default.asp?o=1&id=40681

Buda haberin linki

http://www.turkspor.net/default.asp?o=1&id=40679
SARIYLA KIRMIZIYLA ALNIMIZIN AKIYLA!!!!!
Mert Tokman
Posts: 2581
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:18 pm
Location: Virginia, USA

Post by Mert Tokman »

Yasin Gürel wrote:Bu oyuncu hakkında bilgisi olan varmı acaba videolardan izlediğim kadarıyla teknik ve güçlü bir oyuncuya benziyo

VE TURKSPOR.NET GALATASARAYLI TARAFTARLARIN SABIRSIZLIKLA BEKLEDİĞİ, G.SARAY'IN RENKLERİNE KATMAK İSTEDİĞİ GOLCÜYÜ AÇIKLIYOR

TURKSPOR.NET VARAN 3.. HABERİ İLE SKİBBE VE MEİRA'DAN SONRA G.SARAY'IN GOLCÜSÜNÜ AÇIKLAMAK İÇİN TRANSFER GÖRÜŞMELERİNDE YOL KATEDİLMESİNİ BEKLİYORDU.. ANCAK SARI KIRMIZILI TARAFTARLARIN AŞIRI HEYECANI VE SABIRSIZLIĞI SEBEBİ İLE TURKSPOR.NET KESİNLEŞMEYEN AMA GÖRÜŞMESİ BAŞLAYAN GOLCÜ NÜN ADINI AÇIKLIYOR.. YİNE TURKSPOR MEDYASINDA İLK KEZ ADI TURKSPOR.NET TARAFINDAN AÇIKLANAN BU GOLCÜ BUGÜNDEN İTİBAREN TURKSPOR MEDYASINI Bİ HAYLİ MEŞGUL EDECEK... İŞTE GALATASARAY'IN RENKLERİNE KATMAK İSTEDİĞİ GOLCÜ.. TURKSPOR.NET FARKI İLE..



Fernando Meira dan sonra, taraftarlarına iyi bir golcü müjdesi vermek için yoğun çaba sarfeden G.Saray yönetimi yeni bir golcü ile görüşmelere başladı..
SKİBBE VE MEİRA da olduğu gibi TURKSPOR.NET TURKSPOR MEDYASINDA YİNE İLK DEFA BU GOLCÜNÜN ADINI AÇIKLIYOR..

G.Saray'ın görüşmeye başladığı golcünün asıl adı Evaeverson Lemos da Silva... O'na kısaca BRANDAO diyorlar..

Evet en son F.Bahçe ile oynanan karşılaşmada takımının golünü atan ve 2002 den beri Shaktar formasını giyen golcü futbolcu BRANDAO..

Turkspor.net bu transferde gelişme sağlandığında ve netleşme kazandığında haberi vermeyi düşünüyordu. Ancak dün verdiğimiz haberden sonra sarı kırmızılı taraftarların aşırı merakı karşısında daha fazla direnemedik..

Daha fazla beklesek bu defa, güvenilirliğimizi yitirebilir "Zarf attılar. Böyle bir golcü yok" düşünceleri taraftarın zihninde belirebilirdi..

TURKSPOR.NET BRANDAO görüşmelerini adım adım takip ediyor.. Bu arada sarı kırmızılı yönetim bir yandan da Zaragozalı ünlü golcü Ricardo Oliveira ile de görüşmelerini devam ettiriyor..

BRANDAO BAŞARILI BİR GOLCÜ
16-06-1980 Sao-Paulo doğumlu. 78 kg- 189 cm boyunda. temmuz 2002 den beri shakhtar formsı giyiyor. Shaktar'ın daha önce ülkesinde Gremio Maringa,Uniao Bandejrate, Iroty ve Sao-Caetano formaları giymiş,
şuana kadar ligde 115kez shakhtar forması giymiş 54gol atmış. ukrayna kupasında 20 kez forma giymiş 9 gol atmış.
Brandao Brezilya kariyerinde oynadığı kulüplerde toplam 41 maçta 32 gol atmış
2005-2006 sezonunda shaktar şampiyon olduğu sezon Brandão 15 gol ile gol krallığını Arsenal Kiev takımından Emmanuel Okoduwa ile paylaşmış.
Shaktarda 3 şampiyonluk görmüş 2004-05, 2005-06, ve 2007-08 yıllarındaki şampiyonluklarda attığı gollerle büyük rol oynamış

Brandao en son olarak Fenerbahçe ile oynanan hazırlık maçında takımının tek golünü atan futbolcuydu..

İŞTE BRANDAO'NUN VİDEOLARI VE FOTOĞRAFLARI...

http://www.turkspor.net/default.asp?o=1&id=40681

Buda haberin linki

http://www.turkspor.net/default.asp?o=1&id=40679
FB- Shaktar macinin ikinci yarisini seyrederken dikkatimi cekmisti... Girisken ve dagitici bir adam - son vuruslari oyle vurdumu gol olan cinsten degil yalniz - FB attigi golde de 3 kez falan durtmek zorunda kaldi... Bizim aradigimiz buldumu kolay kolay kacirmayacak sinifina girer mi bilmiyorum :?:

Ne Marcio kadar kotu ne de Jardel kadar iyi... ikisinin arasi...
Yasin Gürel
Posts: 176
Joined: Sat Jan 01, 2005 1:17 pm
Location: Ankara

Post by Yasin Gürel »

Mert Tokman wrote:
FB- Shaktar macinin ikinci yarisini seyrederken dikkatimi cekmisti... Girisken ve dagitici bir adam - son vuruslari oyle vurdumu gol olan cinsten degil yalniz - FB attigi golde de 3 kez falan durtmek zorunda kaldi... Bizim aradigimiz buldumu kolay kolay kacirmayacak sinifina girer mi bilmiyorum :?:

Ne Marcio kadar kotu ne de Jardel kadar iyi... ikisinin arasi...

Marcio'yla Jardel'in vuruş yetenekleri arasında o kadar fark varki kestirmekte zorlanıyorum :D hangisine yakın acaba :?: ben FM hastası birisi olarak bu oyuncuyu hiç görmedim ama videolardan dikkatimi çeken boyu 1.90 olmasına rağmen çevik bir oyuncu
SARIYLA KIRMIZIYLA ALNIMIZIN AKIYLA!!!!!
Ozan Ersoy
Posts: 3764
Joined: Wed Oct 23, 2002 4:18 am
Location: NC, USA

Post by Ozan Ersoy »

Baska yeni oyuncu alimina gerek yok. Su isi duzeltin yeter. Haberin kaynagi, yazarin adi hic bir sey yok, yani dogrulugu bile tartisilir. Ama dogru olmasa, bu oyuncularin yonetimden hic bir istegi olmasa bile, yonetimin bu iki oyuncuya yatirim yapmasi, sahadaki basarimlarinin karsiligini vermeleri sart. Lincoln 3,5 milyona oynarken Arda'nin 350 bin Euro'ya oynamasi kadar sacma bir sey olamaz. Servet'in de keza Meira'ya verilen paraya cikarilmasi gerekir. Bunu yaparken Arda'nin sozlesmesi 2013'e, Servet'inkinin de 2 yil daha uzatilmasi gerekiyor.

Bu iki oyuncu gecen yilin en cok kosan, en fazla dakika oyunda kalan, sahada yaptiklari kazandirdiklari karsilasmalarla en cok yararli olan oyuncularimiz. Bu iki oyuncu yuzunden sampiyonluk geldi. Bunun karsiligini verirseniz (ki istedikleri rakamlar ucuk degil)

1) Diger genclere de ornek olursunuz. Sahada formalari icin kendilerini yirtmalarini, basarili olurlarsa karsiliginin verilecegini sozsuz yolla anlatmis olursunuz.
2) Bu iki oyuncunun daha da fazla sorumluluk almasini saglarsiniz cunku bu cocuklar parayi alip yatacak anlayisa sahip degiller. Onlari mutlu edin, bulunduklari yerde huzurlu olsunlar, bacaklari kopana kadar GS'in basarisi icin savasacaklardir.
3) "Yabancilar bizden hep fazla aliyor, Turkiye'de Turk oyuncuya hakki verilmiyor" sozunu gecersiz kilmak yolunda bir adim atmis olursunuz.
4) Bu oyuncularin her iki demecte bir "Avrupa'ya gidecegim en buyuk hayalim Premier ligde oynamak" sozlerininin azalmasini saglarsiniz.

Ozan Ersoy

Code: Select all

G.SARAY yönetimi, Arda Turan ve Servet Çetin’e gelen transfer tekliflerini bir bir geri çevirirken, iki yıldız oyuncu, sarı-kırmızılı kulüpten ’yıllık ücretlerine zam’ talebinde bulundu.

Cimbom’la sözleşmesi 2012 yılında sona eren ve yıllık 700 bin YTL alan Arda ile mukavelesi 2010’da bitecek olan ve senelik 1 milyon 200 bin YTL alan Servet, Avrupa takımlarına gidemediklerini ve maddi yönden kayıpta oldukları gerekçesiyle ’iyileştirme’ talebinde bulundu.

GÖRÜŞME HAFTAYA
SARI-KIRMIZILI yöneticiler Arda’ya 1 milyon Euro vermeyi planlıyor. Ancak genç yıldız yıllık 1.5 milyon Euro talep ediyor. Senelik 1.2 milyon YTL alan Servet Çetin’in ise ücretinin 1.2 milyon Euro’ya yükseltilmesinde ısrarcı olduğu öğrenildi. Arda ve Servet’in, Avrupa kulüplerinin transfer teklifine yönetim ’olumsuz’ yanıt verdiği için alacakları rakama yakın bir ücreti ’zarar etmemek’ amacıyla istedikleri de vurgulandı. G.Saray yönetimi ise Arda Turan ve Servet Çetin’in menajerleriyle, gelecek hafta içinde bir toplantı gerçekleştirerek, oyuncuların alacakları ücretlerin ’iyileştirmesi’ konusunu tatlıya bağlamayı planlıyor. 
Baris Tokat
Posts: 301
Joined: Mon May 30, 2005 1:54 pm
Location: Almanya

Post by Baris Tokat »

Gündemde Suazo gercekten var mi yoksa bu da balon haber mi?

http://www.aksam.com.tr/haber.asp?a=124848,2

Adam müthis bir golcü.

http://de.youtube.com/watch?v=gPmb6Nj9rfI
Quo vadis, Galatasaray?
Post Reply