FB'nin bu guruptan cikma sansi yuzde 90. Gecen seneden kotu degil yani ve Brezilyalilar Avrupa maclarinda oynuyorlar.Ersin Taner wrote:Arsenal
Porto
FB
D.Kiev
Orta karar bir grup...
Türk Takımları'nın Avrupa Maçları (D.KIEV : 1- FB 0 )
Moderator: Staff
-
- Moderator
Cengiz Akgun
"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
-
-
FB'nin bence isi zor. Arsenal cok hizli oynayan, dunyanin en hizli atak yapan takimlarindan biri. Savunma yeterince hizli degil, bekler cikip arkada cok bosluk birakiyorlar, orta sahada da Maldonado Emre gibi el frenleri var. "Arsenal'i bosver, zaten yenemezler" denip de farkli yenilme durumlari olursa, toparlanmak zor olabilir.
Dinamo Kiev'e 2 sene once elenmislikleri var. Dinamo Rusya'nin en onemli takimlarindan Spartak Moskova'yi iki macta da cok farkli yenerek eledi. Cok hazir durumda olduklarini gosteriyor. Dinamo Kiev deplasmanini Aralik ayinda yani -20, -30 derecelerde oynayacaklar. Porto da cok deneyimli bir takim. Bosingwa'yi satmalarina ragmen bir suru adam almislar bakiyorum bu sene. Quiresma hala takimda. Gecen sene Besiktas deneyimini yasamis bir takim, hazirlikli cikacaktir FB karsisina. Ilk mac deplasmanda 3 hafta sonra... FB hala hazir degil. Orada kotu baslamak isleri zorlastirir.
Ozan Ersoy
Dinamo Kiev'e 2 sene once elenmislikleri var. Dinamo Rusya'nin en onemli takimlarindan Spartak Moskova'yi iki macta da cok farkli yenerek eledi. Cok hazir durumda olduklarini gosteriyor. Dinamo Kiev deplasmanini Aralik ayinda yani -20, -30 derecelerde oynayacaklar. Porto da cok deneyimli bir takim. Bosingwa'yi satmalarina ragmen bir suru adam almislar bakiyorum bu sene. Quiresma hala takimda. Gecen sene Besiktas deneyimini yasamis bir takim, hazirlikli cikacaktir FB karsisina. Ilk mac deplasmanda 3 hafta sonra... FB hala hazir degil. Orada kotu baslamak isleri zorlastirir.
Ozan Ersoy
-
Hocam geçen seneki takım ve hoca olsa da böyle mi düşünürdün?Ozan Ersoy wrote:
FB'nin bence isi zor.
Dinamo Kiev'e 2 sene once elenmislikleri var. Dinamo Rusya'nin en onemli takimlarindan Spartak Moskova'yi iki macta da cok farkli yenerek eledi. Cok hazir durumda olduklarini gosteriyor. Dinamo Kiev deplasmanini Aralik ayinda yani -20, -30 derecelerde oynayacaklar.
Porto da cok deneyimli bir takim. Bosingwa'yi satmalarina ragmen bir suru adam almislar bakiyorum bu sene. Quiresma hala takimda. Gecen sene Besiktas deneyimini yasamis bir takim, hazirlikli cikacaktir FB karsisina. Ilk mac deplasmanda 3 hafta sonra... FB hala hazir degil. Orada kotu baslamak isleri zorlastirir.
Ozan Ersoy
Aralıkta Ukrayna Ligi bitmiş olacak değil mi? Bu Fenere bir avantaj olabilir mi?
Quaresma da Inter'le anlaşmış diye duydum bugün ama daha kendim görmedim.
Bence asıl FB ne halde olacak, o önemli. Partizan karşısında şanslılardı diyeceğim, geçen sene öyle öyle 8' kaldılar. Ama oradaki ilk maçta benim seyrettiğim bölümlerde Partizan 3-4-5 gidebilirdi. Sonra Alex bir penaltı çaldırdı tur döndü.
Rövanşı seyredemedim ama son 15 dk. için aynı şeyler söyleniyordu. Antep'e karşı da kötüydüler. 33 yaşında hiç tanınmayan bir adam aldılar bugün. Ne enteresandır, kimse tanımıyor. Inamoto'yu mesela biliyordum ben gelmeden. Tabi ölçü değil bu, ama alıştığımız FB transferi değil.
-
-
-
-
http://www.metallist.kharkov.ua/#Ismail Gezer wrote:Bu ne yahu takım adımı rock grubu mu?Osman Kiciman wrote:Metallist BJK
Kayseri PSG
Ben sporsoru bir fabrikadir diyordum.Hani bizde metal isindeyiz yaaa.
Liglerinde adinda metal olan iki takim daha var.
6 macta 12 puanla 3.siradalar.
Bir de liglerinde ARSENAL var.Ama bu Kiev takimi.
Bu ligte LUCESCU 'nun SHAKTAR'i 6 puanla 9.sirada.
Son maclarinda lig sonuncusu takimi ic sahada 2-0 yenmisler.
Takim su;
http://eng.metallist.kharkov.ua/tournam ... 1/1/1/100/
4 tane Afrika-G.Amerika kokenli siyahi oyuncusu var gozukuyor
Renkleri sari lacivert, herhalde bu BJK 'liler icin bir avantaj olur
SHAKTAR ile 21 Agustos'ta 2-2 berabere kalmis gozukuyor(deplasman)
TRUST GALATASARAY
MGC
MGC
-
-
-
Fenerbahçe defansı asist üstüne asist yapıyor.. Takımın geri kalan kısmıda pek birşey oynamıyor ama defans tam facia! % 99 gollük paslar atıyorlar.
OHA!
2-0 oldu. Fenerbahçe ölü gibi. Porto gevşemezse durum çok daha kötüleşebilir. FB defansı berbat.
OHA!
2-0 oldu. Fenerbahçe ölü gibi. Porto gevşemezse durum çok daha kötüleşebilir. FB defansı berbat.
Last edited by Ismail Gezer on Wed Sep 17, 2008 9:59 pm, edited 1 time in total.
-
Galatasaray maclarini dogru durust seyredemiyoruz ama justin cam gibi Fenerbahce maci olunca.
http://www.justin.tv/live24_xtra1
Mehmet Daskiran
-
Ağzına sağlık!Mehmet Daskiran wrote:Galatasaray maclarini dogru durust seyredemiyoruz ama justin cam gibi Fenerbahce maci olunca.
Lig maçları içinde geçerli bu. FB'nin maçını izlemek çok kolay ama GS'nin maçlarının tamamını izlemek imkansız.
-