ama dunku macta alin terinin karsiligini almasi gereken bir de lincoln vardi; o da son dakikada aldi.
galatasarayla ilgili cok fazla analize girmeyecegim. zaten pek cok sey soylenmis. bu kadar deneyimli defans oyunculariyla boylesine sacma sapan defans hatalari yapmak komik hakikaten. bazi isimler uzerinde durmak istiyorum:
servet: forumdan gorebildigim kadariyla servet cok fazla ileri cikti diye elestiriliyor. ancak, ben buna katilmiyorum. servet'in ileri ciktigi pozisyonlarin hepsi duran toplardi. kafayla auta attigi top da yine bir duran toptan alinan reboundun -dikkat!!- meira tarafindan tekrar ceza sahasina ortalanmasiyla buldugumuz bir pozisyondu. duran toplar disinda servet'in cok fazla ileri ciktigini gormedim.
serkan: elini ayagina dolasti dun gece. bu heyecanin neyden kaynaklandigini cok merak ediyorum. eger galatasaray'da ilk kez forma giydiginden kaynaklanan bir heyecansa anlayisla karsilayabilirim bir derece. ama ilk kez avrupa macina cikmis olmanin verdigi bir heyecansa sadece yaziktir gunahtir derim. alt tarafi bellinzona yahu. dun ozellikle ikinci yari tum ortalari onundeki rakibe carpti. bunu nasil basarabildi anlayamiyorum. verilen taktigi uygulamaya calisiyor; bir bek olarak ileri geri surekli calisiyor. ama bu taktiksel disiplinin aksine pratikte cok basarisizdi.
lincoln: aslinda oyuna yeterince agirligini koydu yaptigi islere bakarsak. ilk devre nonda, kewell, ve baros'a cok net gol paslari verdi. bunun uzerine de bir asist bir golu var. ama bu al da at dercesine hazirladigi pozisyonlar gol olmayinca ve oyun icinde de cok aktif gorunmeyince oyunu yetersiz olarak degerlendirilebilir. arkadaslari becerikli olsa adi gecenin yildizi olurdu

yaser: bu adamin galatasaray'da isi ne yahu? hicbir beceri ornegi gosteremedi oyunda kaldigi sure boyunca. top iskalamalar, verdigi pasin siddetini ayarlayamamalar, hepsi onda. cok gereksiz oldu bu macta oynamasi.
sanctis: bir tek yedigi 2. golu gormedim ama bence takimin iyilerindendi dun 3 gol yemesine ragmen.
nonda: sac-bas-yol. sakatlik midir sorun bilemiyorum. ama cok dusmus nonda. nerede steaua maclarinin nondasi nerede dun geceki nonda.