UEFA Kupasi: Galatasaray- Olympiakos 1-0 (Kewell)
Moderator: Staff
-
-
- Site Admin
Sanki Meira'nin tarifi...Ismail Gezer wrote:Servet duran toplar haricinde ileri çıkıp kahraman olmaya kalkmasın yeter. Kendi söylediğini yapsın: 'Gelen topu kesip önündekine versin'
Yaşadıklarımız ve bende yansıması, değerli sözler eşliğinde
Eşeğe altın semer de vursan eşek yine eşektir.
Alma garibin ahını; çıkar aheste aheste.
Vefa, İstanbul’da bir semt adı değildir sadece.
Kalbi ve sözü bir olmayan kimsenin, yüz dili bile olsa o yine dilsiz sayılır.
Bozuk olunca maya; ne ar tanır ne de haya.
Eşeğe altın semer de vursan eşek yine eşektir.
Alma garibin ahını; çıkar aheste aheste.
Vefa, İstanbul’da bir semt adı değildir sadece.
Kalbi ve sözü bir olmayan kimsenin, yüz dili bile olsa o yine dilsiz sayılır.
Bozuk olunca maya; ne ar tanır ne de haya.
-
- Moderator
ASY de Olimpiyakos'u yenemezler ve ustelik bir de yenilirlerse dun FB icin burada edilen laflari yiyecek misiniz? Skibbe gitsin bilmem ne gelsin olursa FB'de farki ne olacak GS'yin? Gerets gitti. Kalli gitti ve de geldi. O sakat bu sakat.
Cengiz Akgun
"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
N. Tevfik 1940.
-
Cengiz,
Ne zaman forumu acsam olumsuz bir yazinla karsilasiyorum. Ben burda kimsenin GSyi Bukres veya gecen sene ki Leverkusen rezaletinden sonra ozur aradigini hatirlamiyorum. Sadece bu sene ki transferlerden heyecanlananlar var. Gerci sen 2000 UEFA Kupa sampiyonlugunu bile bize yakistiramamisdin.
Bi Ayhan tutturdun gidiyorsun. Adam 31 yasinda yedegi bile olmadan elinden geleni yapiyor. Aylardir lig, milli takim, Avrupa maclari araliksiz oynuyor. Ayhan'i (veya baskasini) yerden yere vurunca ne oluyor anlamiyorum. Kimseninde Ayhan iyi oynadigi iddeasi yok.
Fener ezeli rakibimiz, tabi ki agir elestirecegiz, dalga gececegiz. Eger yenilirsek bizle dalga gecilmesini okumak istiyorsan adresi belli. Burda eminim her zaman ki gibi agir elestiriler olacaktir. Olasi bir galibiyet ile umarim cosariz.
Ne zaman forumu acsam olumsuz bir yazinla karsilasiyorum. Ben burda kimsenin GSyi Bukres veya gecen sene ki Leverkusen rezaletinden sonra ozur aradigini hatirlamiyorum. Sadece bu sene ki transferlerden heyecanlananlar var. Gerci sen 2000 UEFA Kupa sampiyonlugunu bile bize yakistiramamisdin.
Bi Ayhan tutturdun gidiyorsun. Adam 31 yasinda yedegi bile olmadan elinden geleni yapiyor. Aylardir lig, milli takim, Avrupa maclari araliksiz oynuyor. Ayhan'i (veya baskasini) yerden yere vurunca ne oluyor anlamiyorum. Kimseninde Ayhan iyi oynadigi iddeasi yok.
Fener ezeli rakibimiz, tabi ki agir elestirecegiz, dalga gececegiz. Eger yenilirsek bizle dalga gecilmesini okumak istiyorsan adresi belli. Burda eminim her zaman ki gibi agir elestiriler olacaktir. Olasi bir galibiyet ile umarim cosariz.
-
- Moderator
-
-
- Moderator
Garip bir mac oluyor. Sanki top kontrolu onlarda gibi. Bizimkilerde cakar almaz motor gibi bir turlu duzgun calisamayan motor gobi ekzoz patlatiyor. Lincoln yine sacmalaya basladi. Bir acayip sut arkasindan elle oynadi ve sariyi aldi.
Cengiz Akgun
N. Tevfik 1940.
N. Tevfik 1940.
-
- Moderator
-
-
Kewell, Arda, ve Lincoln devamli yer degistirerek oynuyorlar - bunlara Ayhan'da eklenebilir - Meira'ya guvenip biraz daha hucuma destek vererek oynuyor Ayhan bugun.
Su ana kadar tek elestirim son paslar... topun karsi kaleye tasinmasi iyi ama son paslar biraz gelisi guzel - oraya kadar guzel yerden paslarla gelirken ceza sahasi etrafinda neden topu kaldirma ihtiyaci duyuyorlar bilmem...
Su ana kadar tek elestirim son paslar... topun karsi kaleye tasinmasi iyi ama son paslar biraz gelisi guzel - oraya kadar guzel yerden paslarla gelirken ceza sahasi etrafinda neden topu kaldirma ihtiyaci duyuyorlar bilmem...
-
-
-
-
-
Annemin evden az kaldi alacaktik, forumdaki 'sinirleri saglam olan' uyarisi uzerine almadik. Sagolasin Izocam.Ozgur A. Boztepe wrote:Secveseyret bir maci duzgun versin disimi kiracagim. Hepsini kotu veriyor, hepsini.
“You have power over your mind - not outside events. Realize this, and you will find strength.”
― Marcus Aurelius, Meditations
― Marcus Aurelius, Meditations