Pazar günki maça yetişmez heralde

Moderator: Staff
Sen de az degilsin hani. Kafa bulduguna caktirmadan hem de. Ama en guzeli bu.Kerem Tezic wrote:Kafasiyla beton bile kiriyormus.
Buralarda Chuck Norris (ABD'nin Cuneyt Arkin'i) icin soylenen komiklikler vardir - onlari Lucas'a uyarlayabiliriz...Kerem Tezic wrote:Kafasiyla beton bile kiriyormus.
Kisacasi Lucas senin de sevdigin bir tip futbolcu demek. Hasan illa bir gorelim diyor.Mert Tokman wrote:Buralarda Chuck Norris (ABD'nin Cuneyt Arkin'i) icin soylenen komiklikler vardir - onlari Lucas'a uyarlayabiliriz...Kerem Tezic wrote:Kafasiyla beton bile kiriyormus.
Lucas Neill'in takvimi Mart 31den Nisan 2'ye atlar; cunku kimse Lucas'i Nisan 1'de kandiramaz.
....
Yukardaki dalga - ciddi soruyorsan soyleyim... Cautiously optimistic diyebilirim kendim icin. Bu sene Everton'a zaman ayirip seyretmedim ama daha onceki yillarda West Ham da seyrettim Lucas'i defansif yonden ilk toplarda ve teketekte oldukca iyi ama arkasina top atildiginda belini dondurmekte zorlanan bir arkadas - hizli forvetler onunde zorlanir ve kart yer. Ofansif anlamda topu oyuna sokusu Popescu degil - ayaginda topla ileri cikma ozelligi yok ama en azindan gelisi guzel uzun top vurmaz. Benim icin en onemli yonu kornerlerde ve duran yan toplarda defansin organizasyonunu yapmasi - hangi oyuncunun kimi tutacagini gostermesi - ofsayt taktigini uygulatmasi - defansa liderlik etmesi - sadece bu eksiklikleri giderse yedigimiz goller yari yariya azalir.Cengiz wrote: Kisacasi Lucas senin de sevdigin bir tip futbolcu demek. Hasan illa bir gorelim diyor.
Olmaz elbette kadroda. Olacagini dusunmek bile abes. 700 bin poundu cebine koyacak klubun adamin bugun takimi 10 kisi sahada oynatacagini, ya da Neil'e illa oyna deseler yeni takimina saglam gidip saglik muayenesinden gececegi icin (o Acibadem de baytar bile olamayacak hirtlari bilmiyor ki) oynamayacagini bilecek kadar akillari vardir. Herkez Turkiyede klup yonetiyoruz diye ortaya cikanlar gibi dingoz mu?Murat Fahrioglu wrote:Lucas Neill su anda baslayan Man City - Everton macinda ilk 18'de yok, herhalde arkadaslari ile vedalasip yola cikmistir. Yarin bizim maci stadda izleyecek diye yaziyordu bazi gazeteler.
Benim oyle buyu yapacak hunerim olsa adamin elini ayagini dolastiracak Elenor'a sira gelene kadar epey adami eger bukerim. Biliyorum yari saka yari ciddi sizlaniyorsun herifin halini gorunce. Bak 6 ayda anca uyum saglayabildim simdi beni goreceksiniz diye hala demecler verip aptal kandiriyor.Mehmet Cirak wrote:Yahu Cengiz Agabey su Elanor'u cikart listenden. Adami jinx ettin, iyi futbolcu, birak yakasini da gostersin neler yapabildigini...
Bir arkadas son macta oynaycak demisti de onun icin yazdim, yoksa ben de ihtimal vermemistim.Cengiz Akgun wrote:Olmaz elbette kadroda. Olacagini dusunmek bile abes. 700 bin poundu cebine koyacak klubun adamin bugun takimi 10 kisi sahada oynatacagini, ya da Neil'e illa oyna deseler yeni takimina saglam gidip saglik muayenesinden gececegi icin (o Acibadem de baytar bile olamayacak hirtlari bilmiyor ki) oynamayacagini bilecek kadar akillari vardir. Herkez Turkiyede klup yonetiyoruz diye ortaya cikanlar gibi dingoz mu?Murat Fahrioglu wrote:Lucas Neill su anda baslayan Man City - Everton macinda ilk 18'de yok, herhalde arkadaslari ile vedalasip yola cikmistir. Yarin bizim maci stadda izleyecek diye yaziyordu bazi gazeteler.
Bu arada maci seyredenler frikik nasil atilir gorduler. Yan hakemin de nasil penalti verdirdigini.
Halbuki bir an once gelip saglik raporu alip kontrat imzalayip TFF bildirilip oynama lisansi almasi lazim. Gelecek hafta ikinci yari basliyor. Bunlar ise seylerile macun kariyorlar desene. Bir iki gun sonra evrak yetismedi ilk macina cikamiyacak derler; ne olacak.Murat Fahrioglu wrote:.
Neill yarin Haldun Ustunel ile geliyormus, yani bugunku maci izlemeycek o zaman.