ozgur bey, size tek bir sorum var: iceberg falan demissiniz; g.saray'a cok buyuk zararlar verdi demissiniz. simdi ortada bu kadar buyuk zarar varsa, bu zararin somut neticeleri de olmali diye dusunuyor insan? biraz da bunlardan bahsetseniz. yani aslinda bu soruyu retorik bir soru da alabilirsiniz; ya da alayci bir kinaye olarak bile. cunku bu dediklerinizin hicbirinin elle tutulur gozle gorulur tarafi olduguna inanmiyorum ben. cunku eldeki neticeler dediklerinizle hic ortusmuyor. hakanli galatasaray surekli sampiyonluklar kazanmis, sampiyonluklara oynamis bir galatasaray olmus. profesyonelligiyle, kendine hedef koymasi ve bu hedeflere ulasilabilecegini gostermesiyle sadece galatasaray'daki degil ulkedeki pek cok futbolcuya ornek olmus bir isim hakan. gecen sezonun sonunda, bu cok zarar veren hakan'in etrafinda kenetlendi bu takim. ve bugun galatasaray'daki genclere sorun, arda'ya, sabri'ye, digerlerine. hatta sormaya gerek yok, demeclerine bakin. hepsi ondan ovguyle bahsediyorlar.
tum bunlara bakinca, hakan'in kendi basina kulube oyle cok zararlar verdigi savi, bana su "fenerbahce'nin buyuklugu oyle bir buyukluktur ki aciklanamaz" zirvasiyla esdeger geliyor.