Ozan Ersoy wrote:Maci izlemedim, dinlemedim ama simdi sonucu ogrendim. Fenerbahce'ye tebrikler. Devami gelir umarim. Darisi GS'in basina.
Ozan Ersoy
Maci seyrettim. Anelka, Appiah, Alex gibi adamlara neden para verildigini goruyor insan.
Selcuk ve Serkan da gercekten muthis oynadilar bugun. FB iki yildiz kazaniyor bu iki cocukla.
Ilk yarimac ortada gibi gidiyordu (gibiye dikkat, yine daha iyi olan FB idi), FB daha cok topa sahipti ve hemen tum onemli pozisyonlarin sahibi oldu ama cok fazla degildi bunlarin sayisi. Selcuk'un caprazdan kacirdigi musait bir pozisyon aklimda kalan (gole kadar tabii).
Daum Aurelio'yu alistigi mevkinin epey gerisine cekmis, daha da onemlisi sanirim orta sahayi gecmeyeceksin demis. Bu sayede ve de FB sag kanadinda Serkan'in guzel oyunu, Appiah'nin da yardimci olmasiyla PSV etkisizdi, biraz soldan gitmeye calistilar, oradan da birsey cikmadi.
Daha sonra penalti pozisyonu geldi, Venegoor of Hessellink (kardesim, bir takma isim al kendine, millet adini soyleyip yazacak diye Hollanda'nin yillik harf ihtiyacinin yarisini yiyor bu adam) ceza sahasi icinde iki FBliye dogru gitmekte olan bir topu elle kesti, epey bariz bir penaltiyi Alex epey guzel bir yere atti. Bu pozisyonda Venegoor bir de sari kart gordu.
Ayni oyuncu birkac dakika sonra orta sahada Selcuk'u formasindan cekip indirince ikinci sari karttan takimini 10 kisi birakti.
Ikinci yari PSV yavas yavas groki vaziyette boksore dondu. Ozellikle Anelka'nin soldan yaptigi ataklar darmadagin etti adamlari. Bunlarin bir-iki tanesinde sutlar az mesafeden disari cikti, bir-ikisinde kaleci kurtardi. Bir pozisyonda ortaya pas vermesi gereken Anelka sut cekip biraz harcadi pozisyonu. Olaydan 2-3 dakika sonra yine soldan indi Anelka, sut cekebilridi, bu kez Alex'in kafasina yolladi topu (tam adrese teslim), Alex de 6 pas uzerinden kafayla durumu 2-0 yapti. 2-0dan sonra Anelka show devam etti. Allah karsisinda defans oynayana sabir versin.
Uzatmalarda Alex'in topuk pasinin uzerinden atladi Anelka, Appiah da terinin karsiligini 3. golle aldi.
PSV'nin bileti 10 kisi kalinca kesilmisti. Ama hem ikili averajda agir yara aldilar, hem de ikinci macta FB karsisinda guvenleri ne olur merak ediyorum, epey genc oyuncular cunku.
FB Schalke ile cok cok ilginc iki mac oynayacak. Bugun FB'nin kazanacagini tahmin ediyordum, ozellikle PSV gecen senekine gore
nisbeten zayifladigi icin (aman, zayif oldugundan degil, gecen seneye gore zayif oldugundan), Schalke maclari kolay olmayacaktir, ama bugunku oyunuyla FB ozellikle de SS'da cok guclu bir takim, sanirim Schalke'yi iceride yenerler. Kaderini belirleyecek FB'nin disaridaki maclari olacak.
Kucuk kardesimiz hizla geliyor Avrupa'da
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
, darisi basimiza, bizimkilere de futbolcu nasil alinir konusunda birseyler gosteriyordur umarim. Biz Hagi'den Ilic'e, FB Simao'dan Anelka'ya gitti.
FB forveti cidden cok guclu bir takim, Appiah-Aurelio-Selcuk ile de orta sahalari gittikce gucleniyor. PSV'nin 2-3 tane yarim pozsiyonu da Onder Turaci-Luciano anlasmazligindan ya da bir seferinde direk Turaci'nin hatasindan geldi. Su anda yumusak karinlari denecek tek yer de defansin ortasi ve bir nebze de Umit Ozat zaten.
Serkan ve Selcuk milli takimda ilk 11 olmali.
Tebrikler FB'ye.
Ali