Ozgur "the wiz" hocam, senden Allah razi olsun. Bizim forum biraz usengec oluyor arada sirada. Harcadigin vakit icin sana tesekkur ederim.Ozgur Huseyinoglu wrote: Ozanin sozunu ettigi interaktif rehber burda!
Bu da sozunu ettigi 32. pozisyon, kare kare! Biraz buyuk olacaklar, ve kucuk cozunurlukteki ekranlardan sayfayi cok sekilsiz hale getirecekler, kusura bakmayin ama, bu konu bence haketti!
Murat Biricik arkadasim bu forumda kimsenin ustune alinmasina gerek yok. Basligi bu forumdakilere hakaret etmek icin acmadim. Ugur'un manav lafi da hakeme cuk oturmus. Dedigim gibi biz taraftariz, bilmek zorunda degiliz. Bilmemek ayip degil, ogrenmemek ayip. Tartisiriz, okuruz, yazariz, amac kafa dagitmak, arkadaslarimizla bir iletisimde bulunmak.
Ama ekledim, bu isi para icin yapan veya yorumlayan bir suru insanin cehaletini gorecegiz dedim. Zaten Cengiz abi "dun aksam bir suru yorumcu offside oldugunu soylemis" demis yukarda. Ben Erman Toroglu'ndan yanlis yapmasini bekliyordum ama o dogrusunu soyledi ve beni sasirtti.
Cengiz abinin bu basliga neden tepki gosterdigini basindan beri biliyorum zaten acik acik soylemis. GS'linin, GS takiminin hakemi suclamasina gerek yok. Bu isin kolayina kacmak olur.
Bizim hoca dun 30 dakika dayanamadi. 4-5-1'i kendi istedigiyle oynatmadigini dun ispatladi. Adam nefret ediyor. Sucu genc Mehmet'e yikti. Takimin 5-6 tane yuzde yuz pozisyon vermesini sagladi. Evet karsiliginda daha fazla pozisyona girmis olabiliriz ama dun sahanin hakimi, rakibe hukmeden takim Manisaspor'du.
Dunku macta iyi analiz yapan bir hoca, Zelenka'nin orta sahada dokturdugunu, cok bos kaldigini gorur, sahadaki orta saha oyuncularindan birini ona yakin oynatir, sabirli olurdu. 30. dakikada sacmalamazdi. Hafta icinde antrenman yapamamis Sabri'yi oynatmazdi. Mac icinde herkesin yerini oynatip, takimin dengesini bozmazdi. Butun orta sahayi Cihan'a birakmazdi.
Tabii ki de iki gun sonra GS boyle oynarsa mutlaka elenir Ceklere. Tek umudum Necati, Kabze, Umit Karan'in sakat olmasi. Mecburen tek forvet oynayacak. Tabii CL'ye katilip, 0 puan cekip, 15 tane gol yersek, bu bir lutuf mu, lanet mi orasini tartisiriz.
Ozan Ersoy