UEFA 2009 finali ŞÜKRÜ SARACOĞLU stadında oynanacak..
Güzel bir haber..
Moderator: Staff
Demirkol'un Yanala yakınlığı düşünülürse, bunun bir tahmin olmadığı belli.. Neyse gene Hakan gene Hakan..Şimdi böyle bir kurtarıcı anahtar nasıl olur da Ersun Yanal tarafından kadro dışı bırakılır? Sanırım bu bile Yanal'ın zordan korkmadığını anlatır. Ama tabii ki sebep teknik filan değildi. Zorlu Otel'de, Hakan Şükür'ün odasında ne yaşandı da Yanal, yardımcım olacak dediği Hakan'ı dışarıda bıraktı. Bunu taraflardan biri konuştuğunda öğreneceğiz.
http://www.milliyet.com.tr/2006/10/10/s ... irkol.html
Hic sorma ben baktigimda Manis 1-0 ondeydi. Yoksa Toroglu'nun dedigi gibi olaya MHK el filan koymasin.Ozan Ersoy wrote:Bilimsel calisan Ziya Dogan ve ekibi Trabzon GB'inden 3 yiyip evine donuyor. Son 5 dakikasina baktim macin, milli takimin ilaci denilen Ersen Martin bos kaleye atamadi topu. Ama kaleci de yok.. Yavas kalinca defans kornere atti.
Bir diger yildiz Ersun Yanal'in ekibi Manisa da 3-2 yenildi Sivas'a. Sahada kavga cikmis, "len ne yeniyorsunuz bizi bak ne guzel sampiyon olacagiz" diye herhalde.
Ozan Ersoy
Bu Yanal ne banal adam yahu. Boyle bir iki kiytirik basari kirintisi yasadi mi basliyor bulbul gibi otmeye. Sonra boyunun olcusunu aldi mi, basin masin yuzune bakmiyor. Taa ki bir daha ki sefere kadar.
Haberin orjinal linki bu:
Iyi de burada cikti da ben mi atladim. Oyle ise kusura bakmayin. Burada atliyorum bazi $eyleri. Ersun bunlari dun soylemedi ise bile adam bunu Moldova macindan filan sonra soyledigi ortada. Haberin sonunda orijinali milliyet'de diyor zaten. Gidip ugra$ip nerde ne zaman soyledigine bakma luzumunu hissetmedim cunku guncelligini koruyan bir bir soyle$i. Ha bunu hafiyelik yaparak bulmadigim da bir gercek. Her ne kadar internet de cok vakit kaybediyorum gibi gozuksemde oyle cok yerlere girip ciktigim yok.Ozgur Huseyinoglu wrote:
http://www.milliyet.com.tr/2006/10/14/spor/aspo.html
Nerdeyse, bir haftalik yani, yeni sanilmasin.
Ercan Guven'e beni kullanamadilar filan gibi atip tuttuktan sonra Ercan siz marjinalsiniz demi$. Marjinal eminim Fransizcadan geliyor latince bir kelime. Ingilizcede de var. Hele boyle MS Word filanda yazi yazip bastirmaya kalktiginiz sayfanin marjini ile ugra$irsiniz. Kenarda ko$ede ana olayin onemi di$inda kalmak anlamina geliyor majinal kalmak. Nasil sayfayi bastirirken yukarda altta ve yanlarda bo$luk birakirsiniz. Yazi yani okunacak olan $ey ortaya kumelendirilir ki acaba kenarinda ko$esinde bir $ey kacirdin basilmami$ gibi $upheye yer bulundurulmaz. Gazetede kitapta boyle bo$luklara not filan da alinir. Bana onem vermediler deyince Ercan yani kenarda ko$ede, yani di$arda kaldiniz demeye getirerek (halbuki boyle dese Turkce bilen herkes rahatca anlayacak ama o da i$in ukalaliginda oldugundan marjinalsiniz demi$). Bunun uzerine Ersun efendinin verdigi cevaba bakin. Sizce marjinal ne demek biliyor mu? Marjinal'in nagatif ve de yavan bir $ey oldugunu biliyor ama "dogruyu yapan marjinal sayilmamali" ne demek?Ya siz ilişkilerini düzenleyeceksiniz, ya onlar vazgeçecek. İmkansız gibi.
EY-Benim sorunum değil bu. Kaybeden ülke oluyor. Yetenekli adamım. Beni kullanamadılar; ona yanarım. Türkiye'de futbol hakkında söylenecek bir şey varsa, benim de fikrim var. Sormadılar.
-Marjinalsiniz siz...
EY-Bence diğerleri marjinal. Doğruyu yapan marjinal sayılmamalı.
Bu arada marginal'in Ingilizce tanimi:
Etymology: Medieval Latin marginalis, from Latin margin-, margo
1 : written or printed in the margin of a page or sheet <marginal notes>
2 a : of, relating to, or situated at a margin or border b : not of central importance <regards violence as a marginal rather than a central problem>; also : limited in extent, significance, or stature <had only marginal success with the business> c (1) : occupying the borderland of a relatively stable territorial or cultural area <marginal tribes> (2) : characterized by the incorporation of habits and values from two divergent cultures and by incomplete assimilation in either <the marginal cultural habits of new immigrant groups> (3) : excluded from or existing outside the mainstream of society, a group, or a school of thought <marginal voters>
3 : located at the fringe of consciousness <marginal sensations>
4 a : close to the lower limit of qualification, acceptability, or function : barely exceeding the minimum requirements <a semiliterate person of marginal ability> b (1) : having a character or capacity fitted to yield a supply of goods which when marketed at existing price levels will barely cover the cost of production <marginal land> (2) : of, relating to, or derived from goods produced and marketed with such result <marginal profits>
5 : relating to or being a function of a random variable that is obtained from a function of several random variables by integrating or summing over all possible values of the other variables <a marginal probability function>
Iki nedenden belirtme ihtiyaci duymustum:Cengiz Akgun wrote:... bugunku sonucla bakilinca manidar kacmi$. O yuzden astim. Cok taze haberdir ya da hafif bayatlami$ dememe gerek varmiydi?.