Bayram Tutumlu konusmus, Milliyet'te.
http://spor.milliyet.com.tr/emenike-10- ... efault.htm
SEZON BAŞINDA EMANA’YA SÖZ VERDİLER, SONRA MISIMOVIC’İ ALDILAR
Emana’nın Galatasaray’a gelmesi biraz zor. Emana’ya sezon başında söz verilmiş; ama bu gerçekleşmedi. Dolayısıyla Emena, şu anda tepkili. “Seni alacağız, merak etme” dendi; o da bekledi; ancak son anda Misimovic transfer edildi. Emana, ortada kaldı.
Bu yaklaşım nedeniyle Emana, kendisiyle görüşen kişilere tepki duyuyor. Bu nedenle Galatasaray’a gelmesini zor görüyorum.
EMANA’YI İKNA ETMELERİ GEREKİR
Eğer, Galatasaray’dan bir yetkili gelip, gerçekten bu futbolcuyu transfer etme niyetini ortaya koyarsa bir şans olduğunu düşünüyorum; ama aynı yetkeli gelip, benzer davranışları sergilerse, Emana’nın bu kez bekleyeceğini sanmıyorum.
FORMICA, GEREKSİZ BİR TRANSFER
Formica, bana göre gereksiz bir transfer; çünkü Galatasaray’ın Avrupa’da oynayan, adapte olmuş bir oyuncuyu alması gerekirdi. Puan kaybına tahammülü olmayan bir takımın risk almadan kısa vadede çok şey kazandıracak futbolculara yönelmesi gerekiyor.
Formica, Arjantin Ligi’nde normal bir oyuncu. Belki gelecekte patlama yapabilir; bunu bilemeyiz; ama normal şartlarda baktığımız zaman Formica Galatasaray’ın alacağı oyuncu değil.