Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.
Bu sene seyrettigim en iyi GSlardan biri vardi ilk 40 dakika da - son 5 dakika bocaladik biraz insallah yorgunluk isareti degildir.
Hem defansta hem ofansta cok iyi oynadi cocuklar - uzun zamandir boyle istahla basan bir takim seyretmemistim. Cok da pozisyona girdik ama son vuruslar bir an once gol atma istegiyle telasla yapilmis vuruslardi - biraz daha sogukkanli olsalar simdi en az 3 olmustu.
Takim olarak Aykut'tan Hakan'a kadar herkes son derece istekli ve iyi oynuyor bugun. Devam cocuklar...
Ben maci hop hop kalkarak ve zevk alarak seyrediyorum - gol gelmezse de canlari sagolsun.
Aykut un kaleye gelen ve sivistirdigimiz tek tuk ataklarda problem degil seklinde iki elini yana acmasi disinda olumlu bir hareketi yok. Biraz daha oyuna konsantre olmasi lazim. Cizgi kaleciligi dahi bugun guven vermiyor.
Takim istekli oynuyor. Ozellikle orta sahamiz iyi bastigi, Sabri ile Volkan ileri ciktigi icin baskili oyun oynadik.
"Adnan Sezgin'in attığı her imzanın altına ben imzamı atarım. Bu mesleği en iyi bilen adam." ADNAN POLAT
"Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı."
"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
32' Ayhan'ın sağ kanattan gönderdiği topta top Mustafa Keçeli'nin eline çarpıyor. G.Saraylılar bu pozisyonu çarpma olarak değerlendirdi.
52' Ayhan'ın sağ kanattan verdiği pasta Arda'nın sert vuruşunda top ağlara gitti.
Sporx
Takımın sahaya yayılışı hakkında biraz bilgi verir misiniz, Ayhan sağ kanatta ne yapıyor? Arda ortaya yakın mı yoksa yine sol kanatta mı?