SU BAYRAGI DIKMEK
Ne ilginc bir duygudur bu bayrak dikmek.Souness'in diktigi bayrak sonrasi yillardir iclerinde kalan bir duygu olsa gerek.Dun mactan once Fanatik gazetesinin kapaktan verdigi montaj fotograf AURELLO'nun Shalke'nin stadinin tam ortasina bayragi dikmesini tasvir ediyordu.
ULUBATLI MARCO !!
Bayragi dikemedi Marco ustelik Marco'yu diktiler.
Aslinda mac oncesi NTV'de Mehmet Demirkol ise yararli bir kac sey soyledi takim kadrosu ve DAUM hakkinda."Benimde iyi fikirlerim var ama 2M Euroyu sende FB DAUM'a oduyor " gibi espriler yapti DAUM'u bayag bi asagiladi.Dogru soyledide.
DAUM dunyaya gelmis gecmis en buyuk sarlatanlanlardan biridir (bu lafi cok severim hatta bir ara THE CHARLATANS" diye bir grup vardi ingilterede severek dinlerdim)
Tipik kameralara oynayan TD tipi.Bu orneklere diger unlulerden FATIH TERIM ve YILMAZ "THE HARBI SARLATAN" VURAL'i da sayabiliriz.Gecen haftasonu bunlara BULENT KORKMAZ'i da ilave etmek zorunda kaldim.Kamera ustune donunce yaptigi haraketler beni bayag bir guldurdu.Takimin hocasi bile bu kadar saha kenarina gelip bagirip oyuncularina sen oraya sen suraya git yapmamistir.Eeee kimin ogrencisi.
Neyse konudan sapmayalim.FB titrek basladi oyuna hemde hic beklemedigim kadar.Hakem'e laf eden Allahtan korksun.Kartlarin hepsi dogru yanliz bir son dakikada sol kanattaki Shalkeli Gurcu oyuncuya sari kart vermeliydi.O'nu atladi ama o zamana kadar zaten is bitmisti.
Bence Shalke forveti yaraticiliktan cok uzakti.Bir Ankaraspor bir Kayseri 9 kisilik Feneri sokaga cikarmazdi uzun sure.Ama Shalke bir turlu orta defans duvarini delemedi.Dun aksam FB duvari bence iyi dayandi.Kutlamak lazim netekim seken bir top (TUNCAY'in kaptirdigi diyelimmi)
Bence Onder TURACI iyi oynadi.APPIAH ve ANELKA'da iyiydiler.SERKAN cok kostu ama nasil sari kart gormedi o girisleri ile hayret, bana OKAN BURUK'u hatirlatiyor ama OKAN o zamanlarinda o kanadi harmanliyordu. TUNCAY neredeyse sahada yoktu bir parladi bir sondu.FB'nin gol pozisyonuna degil bir sut atmasi bile bana surpriz olacakti.Kaleci VOLKAN saclari ile ilgili bir EGO problemi yasiyor, bu kadar ilgi cok gol yedirir adama
Bu grupta Milan'i Istanbul'da yenemezlerse cikamazlar cunku Milan dun aksam maglup oldu.
UEFA Champions League : Group E
O G B M A Y A P
1 PSV 4 2 1 1 2 3 -1 7
2 Schalke 4 1 2 1 7 6 1 5
3 AC Milan 4 1 2 1 5 4 1 5
4 Fenerbahce 4 1 1 2 7 8 -1 4
Her durumda FB ye bence bir 3 puan sart.Bu grupta bir takim 7 puanla hic bir yere gidemeyebilir.
Gelelim Olympic Lyon'a ..Ya bu takimi sevmeyen varmidir , CL de takimlarin oynamak istemedigi takim haline geldiler.Tarife 3 ten baslayabilir.Madara olmama garantin ise hic yok
Galatasaraysporumuzun daha iyi kadro kurup katilmasini beklemekten baska yapacak hic bir sey yok cunku ben oraya gidip rezil olmak istemiyorum.Genclerbirligi maci icin bir sey yazmadim cunku sinirimin gecmesi 4 gun surdu.
Takim kotu felan da kardesim o hakemin Hakanin boynundan formasinda 3 kere gozunun onunde cekilerek yere yapistirilmasini es gecmesi beni cok dusundurdu.
Bu hakemlerin hepsinin bir babadan dogmus olmasi imkansiz.
Chelsea'de maglup oldu bu arada, Jose Mourinho abimiz soyle buyurmus mactan sonra ;
http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/footbal ... 388068.stm
Mourinho said: "I've been here for 15 months and we have played perhaps 80 games at Chelsea and this was the worst performance. I cannot find a positive