A2 ligi: Bursaspor 1 - Galatasaray 1
Resmi site A2 maclarina hic bir sekilde onem gostermiyor. Dun deplasmanda Bursaspor ile oynadik, sonucu Galatasaray.org yerine Bursaspor'un web sitesinden ogrenebiliyoruz.
Mac oncesinde hic bir bilgi yok, mac sonunda da ayni sekilde.. Galatasaray'in maclarini baska yerlerden takip etmek bana koyuyor acikcasi.. Gelecegin aslanlarina, gencecik yeteneklere sizin bakis akisiniz bu sekilde olursa bu cocuklardan ilerde ne fayda bekleyeceksiniz ki?
Aradan neredeyse 1 gun gecti ve resmi site macin skorunu bile yazmadi. Bursaspor TV ise macin tamamini internete koymus durumda..
Ilk yariyi seyretmek icin:
http://www.bursasportv.com/index/video/ ... _Ilk_Yari)
Ikinci yariyi seyretmek icin:
http://www.bursasportv.com/index/video/ ... inci_Yari)
Maca Emirhan- Serkan Kurtulus, Murat Akca, Sinan Osmanoglu, Alpaslan Erdem- Ugur, Cumhur Yilmazturk, Emre Colak, Yusuf Akyel, Serdar Eylik- Anil Dilaver onbiri ile cikmisiz. Ikinci yarida Alpaslan ile Cetin, Ugur ile Onur Arikan, Yusuf ile Muhtar degismisler.
Emre Colak 75. dakikada kirmizi kart gormus. Yaptigi hareketi gordum, bu ilk gordugu kirmizi kart da degil. A takimdan A2'ye gonderilmesi onda buyuk bir cokuntuye sebep oldu diye dusunuyorum, Emre'ye resmen sinir basmis durumda, oyuna kendisini tam olarak veremedigi gibi takima bu sekilde yarari degil zarari dokunuyor. Onun hakkinda cok yazdim, cok iyi bir futbolcu oldugu ortada ama bu yolda adim adim ilerleyecegi yerde kendi eli ile salteri cekip gelecegini karanliga atiyor. Yakindan bilenler bundan adam olmaz deseler de onu bir sekilde kazanmak lazim. 18 yasindaki birisi icin zor bir durum, aile destegi ve kulubun mentorlugu ile kendisine gelmesi en buyuk dilegim.
Serkan Kurtulus belki mac Bursa'da oldugu icin daha konsantre bir sekilde oynamis, Alpaslan Erdem ise gectigimiz haftalarin ayni, umitsiz vaka olma yolunda ilerliyor. Herkesin buyuk umutla baktigi Yusuf Akyel'de su ana kadar bir isik goremedim. Cem Sultan'in olmadigi zaman surekli olarak gol yollarinda zorlaniyoruz ki bu macta da ayni sey olmus. Son dakikada Serdar Eylik'in soldan ortasina Sinan Osmanoglu'nun kafasi ile golu bulmusuz. Kartalspor macindan sonra son saniyede cevirdigimiz ikinci mac oldu bu karsilasma.
Sinan Osmanoglu da surekli olarak kendisini gelistiriyor. Iki sene once izledigimizde saha kenarindakiler bu boyla bu fizikle futbolcu olamaz diyorlardi, teknik yetersizligi ve yavasligina ragmen surekli olarak canini disine takarak oynuyor, bu macta da takimi kurtaran isim oldu. Onunde cok krtik bir sene var, kendini biraz daha cabuklastiracak derecede antreman gorurse daha iyi yerlere gelebilir.
Bursaspor'da su anda U-17 milli takimi ile su an da dunya kupasinda oynayan Muhammed Demir bugun oynamadi, kendisini gelistirirse gelecekte iyi bir futbolcu olacak, buraya da notunu duselim..
Sonucta oynanan oyunu gorunce takim acisindan uzuldum, cok daha fazla kapasiteye sahip bir ekibiz. Bizim grupta BJK'nin A2 takimi bizden daha iyi top oynuyor su anda..