Hakan Sukur Belgeseli

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Post Reply
Tolga Girici
Posts: 2806
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:07 pm
Location: Ankara - Yas:29
Contact:

Hakan Sukur Belgeseli

Post by Tolga Girici »

Galatasaray resmi web sitesinden:
Galatasaray'ın ve Türk futbolunun en başarılı golcülerinden Hakan Şükür'ün hayatı belgesel olarak Lig TV ekranlarında.


Lig TV kanalında, yarın oynayacağımız Ankaragücü karşılaşmasından sonra gösterilecek ve "Kral'ın İmzası" adıyla yayınlanacak olan belgesel 3 bölümden oluşuyor. Hakan Şükür'ün çocukluğundan Sakaryaspor'a, İtalya'dan Galatasaray'a kadar hayatından kesitler ve ayrıntılar sunacak olan belgesel Galatasaray karşılaşmalarından sonra Lig TV'de yayınlanacak.
Selcuk Samli
Posts: 3565
Joined: Sat Jan 15, 2005 11:06 pm
Location: Izmir

Post by Selcuk Samli »

UEFA Champions League'in resmi dergisi "Champions" in Agustos/Eylul 2004 sayisinda ,degisik ulkelerden gelen futbolcular ve antrenorler arasinda yapilan "Avrupa'nin gelmis gecmis en iyi 250 futbolcusu" anketine 4 Turk futbolcusu girmisti.

Ilk 100'e giren 2 Turk vardi,89. sirada Ructu Recber,ve 70. sirada Hakan Sukur.

Bundan yaklasik bir sene sonra Lig TV "Kral'in Imzasi" adli bir belgesel hazirladi.3 bolumden 2'si yayinlandi.Lig TV'de degisik saatlerde tekrar yayinlaniyor,izlemenizi tavsiye ederim.

Biraz gec kalmis olsa da, Lig TV cok iyi bir belgesel hazirlamis.Hakan Sukur icin cok iyi bir biyografi de yazilmasi lazim.
Selcuk Samli
Posts: 3565
Joined: Sat Jan 15, 2005 11:06 pm
Location: Izmir

Post by Selcuk Samli »

--------------------------------------------------------------------------------


"Kral kitaplaştı
Türk futbolunun en büyük golcüsü “Kral Hakan Şükür”ün hayatı, gazetemiz yazarlarından Hasan Sarıçiçek’in gözlemleriyle kitaplaştı. "

Kaynak:www.turkiyegazetesi.com/news/sports
Post Reply