Tarih olan bir tezahürat...

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Post Reply
Burak Ayyildiz
Posts: 303
Joined: Tue Oct 22, 2002 7:58 pm
Location: Istanbul

Tarih olan bir tezahürat...

Post by Burak Ayyildiz »

Bunca sakatligin, zorlu mac trafiginin ve kötü bir yenilginin arasında mevzu kulaklara biraz hafif gelebilir ama bir sekilde bahsetmeseydim icimde kalacakti bu konu.

70li yillarda ögrendigim ilk tezahüratti; önüne-arkasina eklemeler yapilip, trübünlerin cok da yaratici olmadigi yillarda farkli versiyonlari üretilmisti ama 70ler-80ler den (belki de daha eski yıllardan) bugüne kadar omurgasi hep ayni kaldi:

TA-TA-TA-TA-TA-TA-TA
TA-TA-TA-TA-TA-TA-TA
TA-TA-TA-TA-TA-TA-TA
CİM-BOM-BOM

Her seferinde tüylerimi diken diken yapardi cimbombom kismindaki desibelin yüksekligi. Taaa nerelerden duyulurdu stadtaki inleme?
Fakat galiba üclü de artik ya evrimden nasini almis ve ufaktan yok oluyor ya da tribündeki genc arkadaslar gercekten unutmus nasil üclü cekildigini.
Ciliz iki alkistan sonra CİMBOMBOM, Lay lay lay......oooo CİMBOMBOM
Her seferinde icim aciyor bu kötü versiyonunu duydukca...
Nerede o eski gümbür gümbür üclüler aaah-ahhh :cry:
Semih Nisanci
Posts: 30
Joined: Tue Oct 28, 2008 9:56 pm
Location: İstanbul&Sakarya

Post by Semih Nisanci »

Sanırım 2000'li yılların başında uzun haliyle söyleniyordu.Ama sonrasında -özellikle basket maçlarında- hızlı bir şekilde söylenmeye başladı ve bugünkü halini aldı.Tribünde tezahüratı yönlendirenlerin de özen göstermesi halinde "eski" haline döndürülebilir aslında...
el comandante Gheorghe Hagi!
Ufuk Asicioglu
Posts: 9
Joined: Fri Oct 31, 2008 1:21 am

Post by Ufuk Asicioglu »

Ben de uzun üçlüyü özleyenlerdenim.
Neden hiç tercih edilmez artık bilmem.
Post Reply