-Kimse bir konuda uzman olmak zorunda degil burda. Ayrica bu ölumlu dunyaya kazik cakmadik, surda birbirimizin yazdiklarindan birsey kapmak ve arada dalgaya almanin keyfi varken bu kadar kirici olmak kimseye birsey vermez. Bu hirlasma maalesef ulkemizdeki benim gördugum tum platformlarda gecerli. Bunu anlamakta gucluk cekiyorum, senelerdir birbirlerini taniyan insanlar hemen her alanda o kadar agir laflarla konusuyorlar ki birbirlerine aman diyorum dudagim ucukluyor yazilanlari söylenenleri gördukce. Bu yuzden hemen her alanda akintiya karsi kurek ceker gibi ayni yerde sayiyoruz. Onu nasil dersin bunu nasil dersin demek yerine karsisindakinin varligina deger verip anlatmaya calistigin seyi saglam argumanlarla, olgularla ve akil suzgecinden gecirip özellikle saygili bir tonda anlattin mi karsindaki insan da bunu kaale alir elbet. Birbirimize karsi hassas olalim derim. Eger bu kadar kirici olursak forumun ipi kopar bir sure sonra. Yahu herkesin bir baskasindan ögrenecegi sey var su hayatta. Biraz da böyle baksak. Anlamiyorum neden ufak seyleri bu kadar takiyoruz. Ustelik konustugumuz seyler insan gercekliginin yarattigi olgular yani son derece subjektif ve kesin dogru bu diyemeyecegimiz seyler. Bir de yasca bizden buyuk insanlar genelde saygi ve anlayis beklerler. Onlarin da hatalari olur elbet ama yas ilerledikce insan hassaslasiyor, iki cift tatli laf, hal hatir sorma bekliyor bunu da hatirlayalim derim.
* Hah bu arada su Sivas GS'i normal hava ve saha sartlarinda madara ederse kacacak delik arayin derim duduk makarnalari

** Su Meira'yi elimde kagit kalem Hasan'la beraber izleyecegim gene cekeceginiz var, bu Meira'dan ne bag olur ne bahce onu da pesinen söyleyeyim.