Page 1 of 11

TSL 19. hafta: Galatasaray-Kayseri 1-1 (Nonda)

Posted: Tue Feb 03, 2009 8:38 pm
by Cengiz Akgun
Kayseri'den sucuk ve pastirma geliyormus.

Posted: Tue Feb 03, 2009 9:05 pm
by Ozgur Huseyinoglu
N'ooldu totemler, tilsimlar? Serif Hocaminki bozulunca, baskalari acacakti, eh, elendigimize gore, seninki de pek kalmadi. Ama sen pek firsat birakmiyorsun baskalarina bakiyorum...

Posted: Tue Feb 03, 2009 9:50 pm
by Cengiz Akgun
Ben buraya girdigim de mac biteli birkac saat olmustu. Hic Sivas macina bulasmak istemedim. Acmak isteyen icin yeterince vakit vardi. Resmi siteye baktim gelecek macin haberi asilmis oldugunu gordum ve buraya da astim. Totem motem sakalarina gulsem de boyle bir batil inancim da yok. Bir evvelki mac bittiginde gelecek olani acilmali. Hatta beklemeye bile luzum yok.

Posted: Tue Feb 03, 2009 11:47 pm
by Murat Gökcigdem
Belki Kewell'i Kayseri'ye karsi gorebiliriz. Arda bugun cok yoruldu. Bordeaux macina kadar birisini gerektigi kadar dinlendirip oburunun randimanini yukari cikarabilsek cok iyi olur diye dusunuyorum.


Kewell chance to prove fitness
4 February 2009
Sunshine Coast Daily
Main
42

SOCCEROOS coach Pim Verbeek will give oft-injured star Harry Kewell one last chance to prove his fitness before naming his final squad for next week’s World Cup qualifier against Japan.

Kewell was a notable absentee from Verbeek’s 22-man squad announced in Sydney yesterday, the returning Vince Grella joining the likes of Tim Cahill, Jason Culina and Lucas Neill in an impressive line-up for the Yokohama clash on February 11.

But Verbeek admitted the door was still open for Kewell to force his way into the final 18 for a game which could go a long way towards ensuring Australia’s passage to the World Cup finals.

Kewell hasn’t played for Turkish club Galatasaray since undergoing a hernia operation last last year, but is in line to make a return this weekend.

“What Harry told me is that if there’s a chance he will play the weekend, that I can always call him,” Verbeek said.

“But (first) he has to play on the weekend and then I can make up my mind.
“I don’t take risks with players. For me it’s important they are ready and fit ... and I have to be 100% sure they can play 90 minutes.”

Posted: Wed Feb 04, 2009 11:10 pm
by Murat Gökcigdem
Kayserispor hakkinda yerel basindan bir alinti...

http://www.kenthaber.com/Arsiv/Haberler ... 60463.aspx

Posted: Thu Feb 05, 2009 1:35 am
by Serif Halimler
Ozgur Huseyinoglu wrote:N'ooldu totemler, tilsimlar? Serif Hocaminki bozulunca, baskalari acacakti, eh, elendigimize gore, seninki de pek kalmadi. Ama sen pek firsat birakmiyorsun baskalarina bakiyorum...
Özgür'cügüm ben su yerkürede totem veya batila inan son kisi veya sona yakin bir kisiyim.
Yillarca futbol oynadigim ve futbolcunun halini az cok anlamaya yatkin oldugumu düsündügüm icin, kazanmak gibi kaybetmeyi de olagan karsilayabiliyorum, hem de hep kazanmak istememe ragmen :-)
Bir takimin cikip ligte 34 macinin tamamini, tüm hazirlik maclarini ve Avrupa kupasi maclarini mükemmel oynayip kazanmasini bekleyenler var. Her takimin dalgalanmali, inisli-cikisli bir grafigi olur.
Lige ara verilmeden önce takim iyi bir seri yakalamisti, aradan sonra kaldigi yerden devam edemedi. Öyle ya da böyle Sivas ile oynadimiz son 3 macin toplaminda Sivas bize bir üstünlük sagladi.
Galatasaray'in bu sezon performansinin düstügü dönem FTK ya denk geldiyse, sonucunda kupadan elendiysek, ardinda tam zamaninda UEFA maci zamani bir yükselis gelirse ideal olur.
Bu arada Kayseri'de Sivas ayarinda bir takim, birbirine benzer oyun tarzlari var, bu hafta sonu Kayseri karsisinda zorlanacagimizi düsünüyorum.

Posted: Sat Feb 07, 2009 7:59 pm
by Ismail Gezer
Bugün maç var :D

Posted: Sat Feb 07, 2009 8:26 pm
by Murat Biricik
Hakan Balta, Volkan ve Alparslan sakat mi?

Ileride Nonda, Baros ve Lincoln. Orta sahamiz dusunce Lincoln yine top almak icin gerilere gelip gereksiz yoruluyor. Defans kurgumuz bir acayip. Servet, Emre, Sabri ve Topal. Topla sol bek. Eskiden sag bekimiz olmadigi icin kaydirmali oynuyoruz diyorduk, takimin bu dizilisi ile sistemi iyiden iyiye kaymis. Bu kadar mi zordur bir ideal 11 cikarmak.

Yedeklerde kimler var acaba?

Posted: Sat Feb 07, 2009 8:29 pm
by Ozan Ersoy
Dakika 23. Hakem %100 penaltimizi yedi ustune Lincoln'e sari kart gosterdi.

Sahada iyi bir futbol yok.

Ozan Ersoy

Posted: Sat Feb 07, 2009 8:29 pm
by Omer K. KOCAOGLU
Penalti degil miydi simdi bu?

Yoksa ben mi yaniliyorum?

Posted: Sat Feb 07, 2009 8:31 pm
by Ismail Gezer
Penaltıyı kaçırmışım. Neyse golü yakaladık

NONDAAAA....

Posted: Sat Feb 07, 2009 8:31 pm
by Hakan Bakircioglu
Maca iyi basladik, Lincoln'un donusuyle beraber orta sahada gozle gorulur bir duzelme var. Selcuk Dereli 24. dakikada Lincoln'e penalti calacagina sari kart gosterdi, bence haksiz bir karardi...

Ve Nondaaaaaaaaaaaaaa, dk 27, 1-0 ondeyiz....

Posted: Sat Feb 07, 2009 8:32 pm
by Hakan Bakircioglu
Evet, Selcuk Dereli'nin boyle bir halt edecegi macin basindan belliydi... Lincoln ikinci saridan kirmizi.... Sahtekar herif....

Posted: Sat Feb 07, 2009 8:33 pm
by Murat Biricik
Daha ilk 30 dk icinde saha icinde kendi mevkilerini kaybedip topa hamle yapan/kafa vuramaga calisan GS oyuncularin ikili kombisnasyonlardan dort tane saydim.

Derken Nonda atti. 1-0. GS sahaya dengesiz yayildigi icin dengesiz ve ne yaptigini bilmez bir halde oynuyor.

Posted: Sat Feb 07, 2009 8:35 pm
by Ozan Ersoy
Bu ligde mac izlenmez.

Ozan Ersoy