Page 1 of 1

ZTK Finali...

Posted: Tue Jun 02, 2015 3:44 am
by Adem Aygun
Galatasaray ile Bursaspor takımları arasında Bursa Atatürk Stadyumu'nda 3 Haziran 2015 Çarşamba günü saat 20.30'da oynanacak 2014-2015 Ziraat Türkiye Kupası Finali'ni Bülent Yıldırım yönetecek.

2014-2015 Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde Yıldırım'ın yardımcılıklarını Baki Tuncay Akkın ve Asım Yusuf Öz yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Özgüç Türkalp olacak

Re: ZTK Finali...

Posted: Tue Jun 02, 2015 10:22 am
by Hasan Tezcan
Dursun Özbek'i hic gözum tutmuyordu, kutlamalar ne kadar hakli oldugumu gösterdi. Simdi kupa maci var, ama bir cuval inciri mok ettiler bana sorarsaniz. Ne oldum budalasi bunlar, emek hirsizi. Hayatimda en nefret ettigim olay egodur, insanin egosu cikacagina cani ciksin daha iyidir, tabiri caizse. Daha dereyi görmedim pacayi siviyor yeni yönetim, ama bu dunyada herkes herkese muhtac bunu unutma sevgili baskan ve sevgili yönetimi. Gun gelecek kurumsal gibi sende belki tarihe gececeksin. Bu olay bazi seylerin habercisi gibi me geldi bana...GS'i ele gecirdiler gibi me geliyor. Biraz aceleci bulabilirsiniz beni ama ben bunu acik ve net görmekteyim, Ali Durust ve Albayrak'in tavri net ve acik bu hususta.

Alin simdi oynayin kupanizi...kimin umurunda, cileli gunler bekliyor GS'i. Birlik beraberligi unutun, eski tas eski hamam yani.