Page 1 of 1

TSL 11.Hafta: Fenerbahçe Galatasaray 20 Kasım

Posted: Wed Nov 16, 2016 9:54 pm
by Cengiz Akgun
Beyler buyrun. 17 sene oldu diyorlar. Ulubatlı Saunders'in Saraçoğlunun santra çemberinin ortasına GS bayrağını dikeli ne kadar oldu bilmiyorum. 17 sene önce Terim vardı çünkü. Yine aynı hüsran sonuç olasılığı çok yüksek. Riekerink'e önüne gelen vuruyor. Hıncal gibileri ağız dolusu hakaretle takım kadrosunu GS'daki hayalet Alp Yalman yapıyor ve saha kenarında olmadığı için oyuna mudahil olamadığı için bu halde GS filan diyor. Bu gerzek hala Terim boku yiyor. Milli takımda yaptıkları ile tüy dikeni GS'ın başina ayda 1M TL ile bela edecek aklınca. Artık gerisini bilmem. Bu maç kaybedilirse geçen sene olanlar gekrar edecek. Bunu biliyorum.

Re: TSL 11.Hafta: Fenerbahçe Galatasaray 20 Kasım

Posted: Thu Nov 17, 2016 8:59 am
by Selcuk Samli
Macin sonucu ne olursa olsun JOR'i gondermek buyuk bir hata olur. JOR, herseyden once GS'a uzun donemde cok fayda saglayacak bir isim.

Re: TSL 11.Hafta: Fenerbahçe Galatasaray 20 Kasım

Posted: Fri Nov 18, 2016 5:20 am
by Cengiz Akgun
Yenilmez isek iyi olur. Değilse baykuşlar hazır. Rikerink pek formunda değil. Maçı hızlı okumazı gerekiyor. Selçukta fazla ısrar etmemesi lazım. Aynı şekilde Snijder'de de. Mümkünse ikinci yarı oyna alsın. Ya da ikinci yarı 60 'da filan durum iyı değilse Hamit'le değişsin. Hamıt aç çünkü. Yasin ne olacak bilmiyorum. Ben L. Nazifoğlunun yerinde olsam onunla ve Riekerink' le beraber özel bir araya gelip ona bunun son şansı olduğunu bildiririm. Ne yapabilecekse yapması gerektiğini bilsin.

Bu arada yarışmayı oynayın. Cuma lig yeniden başlıyor.

Re: TSL 11.Hafta: Fenerbahçe Galatasaray 20 Kasım

Posted: Fri Nov 18, 2016 8:15 am
by Selcuk Samli
Bu sezon sorun bazi oyuncularin kendileri gibi oynamamalarinda. Wesley, Selcuk, Lukas basta olmak uzere. Iyi oynadiklari maclar oldu ama yeterli degil. Kendilerini gostermeleri lazim.

Re: TSL 11.Hafta: Fenerbahçe Galatasaray 20 Kasım

Posted: Mon Nov 21, 2016 1:36 pm
by Hasan Tezcan
GS'da dusus devam ediyor, buna dur diyecek ne oyuncu ne de teknik yönetim var...kisir futbolun bas sorumlusu bence JOR. En sinirlendigim olay maclari yanlis analiz ediyor olmasi, mac sonrasi verdikleri demeclere bir bakin hele. GS ona göre maclari daha önce domine etmis, ama bu mac olmamis. 'Iyi defans yaptik ama ofans yapamadik' :shock: Yedigi iki golde defans hatasi degil mi ?!!

GS yavas oynuyor, direnc gösteremiyor...bitkinlik var, ve kabul edelim oyuncu kalitesi dusuk, kadro yetersiz. Bu elemanlarla oladigi gören insan cözum arar, takima canlilik getirme adina birseyler yapar, ama istikrar abidesi oyuncularindan vazgecmez. Böyle TD'eri cok görduk.

Tolga'yi fazla methetmesinler, tek özelligi mucadeleci yapisi, yapici degil, ustelik ciddi sekilde top eziyor artik. Attigi o isabetsiz sutlara ne demeli, act of desperation. Carole, adami 1 degil 2 kere kacirdin...ilki macin daha 5. dakikasi. Insan bir seyler ögrenir. Futbolda yer tutma diye bir sey vardir, genc yasta adama topa degil adama bak diye ögretirler...az para almiyor bu oyuncular.

Bu dusus önumuzde haftalar devam ederse onu kimse kurtaramaz. Devam eder bana sorarsaniz.

Turk futbolun durumu gercekten berbat, yavas top oynaniyor, kaliteden yoksun.

Re: TSL 11.Hafta: Fenerbahçe Galatasaray 20 Kasım

Posted: Mon Nov 21, 2016 4:15 pm
by Selcuk Samli
Dun macin ilk yarisini seyrettim, ikinci yariyi seyretme gibi bir istegim kalmadi.Bizim takim ilerki sezonlarda Avrupa'da iyi maclar oynayan, az cok iddiali bir takim olmak istiyorsa ilk 11'ne en az 9 yeni oyuncu katmali. Kalirsa Bruma, ve Fernando disinda 9 oyuncu. Maalesef su anki durum boyle. Bunun da pek imkani yok tabii ki. Blues soylemeye devam anlayacaginiz...