TURKİYE 1-0 İZLANDA

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Post Reply
Adem Aygun
Posts: 205
Joined: Sat Jan 17, 2009 12:21 pm
Location: edirne
Contact:

TURKİYE 1-0 İZLANDA

Post by Adem Aygun »

A Milli Takımımız, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda İzlanda'yı 1-0 yenerek "en iyi üçüncü" kontenjanından Fransa'daki finallere direkt katılma hakkını elde etti. Konya Büyükşehir Stadı'nda oynanan karşılaşmada Milli Takımımızın golünü 89. dakikada Selçuk İnan kaydederken, maçın 78. dakikasında Gökhan Töre kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

A Grubu'nda oynanan günün diğer maçlarında Çek Cumhuriyeti deplasmanda Hollanda'yı 3-2, Kazakistan da Letonya'yı 1-0 mağlup etti. Bu sonuçlarla Fatih Terim yönetimindeki Milli Takımız grubunu 18 puanla 3. sırada tamamladı ve gruplarda en iyi puanlı 3. takım olarak 2016'da Fransa'da oynanacak finallere direkt katılma hakkı kazandı. Türkiye, 1996, 2000 ve 2008'den sonra 4. kez Avrupa Futbol Şampiyonası'nda boy gösterecek
TALİHİM YOK,BAHTİM SARI-KIRMIZI
Cengiz Akgun
Moderator
Posts: 13009
Joined: Tue Oct 22, 2002 7:47 am
Location: New Jersey /USA

Re: TURKİYE 1-0 İZLANDA

Post by Cengiz Akgun »

Iste bu Terim'in farki. Aklina koydugunu yaptiriyor futbolculara. Bu laflari sonuca bakarak soyluyorum. Eve yeni geldim ve bugunku maci tamamen unutmustum. Cok kotu baslayan bir seruveni hic beklemedigim sekilde iyi bitirdi. Tore'nin niye atildigini bilmiyorum. 3-2lik Cek macinda 2008'de Volkan ayisinin benzeri bir seyse lanet olsun.
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Post Reply