Gerets'in yakinda gidecegine ben de inaniyorum. Evet bu yonetimle arasi acik. Arasinin ilk acilisi, 4-0 FB yenilgisi. O mactan sonra Polat ustu kapali elestirdi ve sezon sonunda da "iyi hocadir, herkes gibi onun da hatalari olmustur" seklinde yarim agiz guven oyu verdi.Tolga Girici wrote:Hincal Gerets'i fena harcamis. Hakli oldugu noktalar yok degil ama bunu okuyan sanki yonetim butun gorevlerini yapiyor da bir tek Gerets falso veriyor zannedecek.
Asil ilk ciddi darbe Tulun'un yollanmasi ve Sezgin'in getirilmesi oldu. Kim ne derse desin GS'a Gerets'i tavsiye eden, yonetim kurulunu ikna eden, gidip anlasan, sonra da ucaga bindirip getiren ve sonuna kadar da destek olan adam Tulun'du. Bulent Tulun tekmeyi yiyince Gerets bir iki demec verdi, gak guk etti ama olan olmustu.
Ama Gerets bu nedenle gitmeyecek. Bu adam dik kafali ve sacma sapan burada sokaktaki cocugun yapmayacagi bir takim cikaracak su Cek'lerin karsisina ve yukarda yazdigim gibi o zaman GS'in elenecegine para yatiririm. O kadar eminim. Elenince "hadi ilki kazaydi dedik ikincisi artik senin bu isi beceremedigini kanitliyor" diyecekler ve aynen kapiyi gosterecekler.
Yok bir mucize olur, kafasina bir sey duser, akillilik eder, daha defansif oynar ve genc, tecrubeli karmasi ama cok mucadeleci bir takim cikarirsa -ki sanmiyorum, dik kafali inatci biri- o zaman bu yonetim susar, arada cikip laga luga yapmasina izin verir.
Ozan Ersoy