Murat Hocam,Murat Biricik wrote:Tolga; gozunu seveyim, nicin alkıslayalım bu elemanları. Yoneticisinden tut, futbolcusuna kadar her gittikleri yerde yeriliyor, elestiriliyorlar.
Sen Ugur Meleke'nin yazisini astiginda, usenmeyip bir e-mail atmistim, "eger" dedim, "sartlar tam tersine donseydi, inanir miydiniz olurluguna, yine boyle bir yaziyi yazar miydiniz?" Cevabi yeminle evet oldu. O acidan samimiyetinden suphe etmedim ama, Ismail'in de yazdigini ben de yazmistim cevap olarak. Bu ortamda, boyle bir alkis olayinin ASY'de gerceklesmesi olasiligi %40 filan gorurken $S'da, %5 bile olmaz diyordum. O da "yoneticilerin kesinlikle haketmedigini, ama bu alkisin sporcunun sporcuyu alkislamasi" seklinde olmasini soyluyordu ama, taraftari, ve yoneticileri bu sekilde soyutlamak pek mumkun gorunmuyor bana...
Canaydin'in 6-0'da el sikmasinin bu taraftaki yansimasi, bir seferinde, "mevdiven bosluklari", baska bir seferinde "kufur de kufur" olunca, her ne kadar ben de ulke olarak, ortam olarak, boyle guzellikler yasansin istesem de, daha henuz o noktaya gelmedik diye, olumsuz kullandim oyumu yukarda.