Türk tv'lerinde Avrupa ligleri programı

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Ercan Arslan
Posts: 368
Joined: Sun Jul 29, 2007 5:46 pm

Post by Ercan Arslan »

Oguzhan,
abartma yaw.. sende boyle soyleyince Real Madrid'lileri cok daha iyi anliyorum simdi.. T.Henry'nin 32 milyon dolara transfer oldugu pazarda Drenthe'ye 12,5 milyon EURO teklif etmisler..daha ne olsun.. tamam adam yetenekli filan.. ama Real Madrid'te ne yapacagi da belli degil.. 2. transferinde degeri neyse cikar ortaya ama bu transfer icin bence Real Madrid iyi bile vermis.. neyse bu baslik zaten bu konu icin uygun degil..
Oguzhan Basyigit
Posts: 57
Joined: Wed Aug 01, 2007 10:30 am

Post by Oguzhan Basyigit »

Bu adamın daha doğrusu hollandanın bütün maçlarını izledim ve internetten geniş kapsamlı bir araştırma yaptım cidden abartmıyorum..neden dersen,hollandada oyundaki konumu itibari ile müthişti,birkere inanılmaz bir teknik var,ve rakibi ısırıyor öyle yalandan değil hertopa müdahalesi var,sonra fişek gibi ileri çıkıyor çok süratli,edgar davids i andıran sadece görünüşü değil tekniği mücadelesi vs..uzun yıllardır böyle bir joker görmedim ben..şimdi drenthe yi sadece sol bek olarak düşünür öyle transfer edersen bu çok pahalı zaten real madride gitmediği için çok sevindim,barca veya manu çok daha iyi iş yapar..

aslında piyasaya baktığımızda bu kadar çok yönlü olup bütü mevkilerde başarı ile oynayan bir adam üstelik çok genç bir adam için istenen bedel çok değil..ancak real yanlış seçim bunu basa basa söylüyorum..dretheyi ben olsam ortaalanda kullanırım,feyenoordda geçen yıl a takıma çıkıyor forvet ve sol bekte oynuyor milli takımda ise ortaalanda şov yaptı ben hayranlıkla izledim gerçekten..neyse konuya artık başka yerden devam ederiz işgal ettim daha 5.mesajda
Ercan Arslan
Posts: 368
Joined: Sun Jul 29, 2007 5:46 pm

Post by Ercan Arslan »

Post Reply