Galatasaray - Helsinborg. 2-3 (Nonda 43,90')

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Oltunc Özgür
Posts: 211
Joined: Tue Oct 22, 2002 10:46 pm
Location: DUBAI

Post by Oltunc Özgür »

Kerem'ın yazdığı yazıya sonuna kadar katılıyorum, bugun şampiyonlar liginde oynayan ve başarılı olan FB'in kadrosunda artık türk oyuncu yok, türk milli takımının defansını oluşturan BJK ve GS hezimete uğratıldı Türk orta sahası ve hücumunda yada libero mevkiinde başarılı bir türk oyuncusu yok varsa yoksa gurbetçiler yada Brezilya'lı dan devşirme adamlar.. Biz türkler gerçekleri görmeye başladığımız kendimizi eleştirdiğimiz ve bu yolda emin adımlar attığımızda başarılı olmaya başlayacağız.

Dün ıslıklanan Sabri'nin daha önce sabırları taşırmış olan bir oyuncu tipi olduğunu BJK'lı ibrahim Üzülmez Eski FB'li ümit'tne farkı olmadığını söylemek isterim. Takımımız öyle bir hale gelmişki pışpışlamadan futbol oynamayacak hemen her yerde gruplaşıp hizipçiliğe yönelen bir takım olmuş milyon dolarlara gelmiş Lincoln ve Lindertoh bile ayrı takılmaya başlamaışlar eminim onlara karşıda Hakan Şükür grup kurmuştur.. Eğer bunlar gerçekse bu kadar geri zekalıyı alelacele kulübün kovması gerekmektedir profesyonellikten gram anlamayan adamların zaten günümüz arenasında yerleri yoktur.. Artık futbol eskisinden daha endüstriyellemiş ve bizler gibi nostaljik amatör ruh arayışındaki adamları tatmin edecek ortamdan uzaklaşmıştır. Çok komik ama yeni futbol düzeni FB'nin yıllardır savunduğu ve takip ettiği düzenin ta kendisidir ki onlarda bu işte en sonunda başarılı olmuşlardır.

2000 yılındaki başarı bizim kimyamızı bozdu hiçbirşey bizi tatmin etmez oldu Şampiyonlar ligi şampiyonluğu dışında hiçbirşey kişilik profili birer canavar a dönüşmüş taraftarımızı memnun etmeyecektir. Geçen sene bizim 6 maç seyircisiz oynamamızı sağlayan adamlar dün yine aynı stadta Sabri'ye bağıranlardı yani dünden bugüne eski yaşlı disiplin manyağı bir almanı getirmekle milyon dolarlarla oynayan sımarık kaprisli ayrıca da bir halt etmeyen bir sürü adamı eski hallerine dönüştüremiyorsunuz..

Yöneticilerin işlerini profesyonellere bıraktığı Futbol takımını kendi hobileri yada tatmin yerleri olmaktan uzak tuttuğu günlerde günümüz endüstriyel futbolunda birşeylerin değiştiğine şahit olacağız..

Eğer taraftart dün 3-2 yenilmiş takımı yerine hala yalaklara işemek zorunda bırakıldıklarını daracık yerlerden izdiham tehlikesiyle stada girmek zorunda kaldıklarını hatta dandik kaynaklarla tutturulmuş demir destekler arasında maçları seyretmek zorunda kaldıklarını gördükleri an takımımız ve kulübümüz çağ atlamış olacaktır

Ben hala 2000 senesindeki başarıya uzanan öykünün kahramanlarını hatırlıyor ve bununla mutlu oluyorum. Sanırım ben eski GS'nin taraftarıyım başarı kazandıkları için değil bunu yaparken ortada inanılası ve güvenilesi birşeyler bıraktıkları için.. Bu endüstriyel futboldan ve 2000'li yılların GS sinden gram zevk almıyorum bu yeni düzene daha çok yakışan FB nin günüdür bugün ..
Savas Macun
Posts: 845
Joined: Wed Apr 07, 2004 9:46 pm
Location: Dubai
Contact:

Post by Savas Macun »

FB bugunku duruma parayi sacarak gelmedi.

Kaynak yaratti, gelirlerini arttirdi.Neredeyse tum kuluplerin en az yuzde 60-70'ini olusturan TV gelirleri bugun FB'nin butcesinin %15-20'ni olusturuyor.

TR'de sampiyonluga oynarken dahi yarim stad ile yola devam edildi.Stad geliri-Fenerium geliri en buyuk kaynak oldu.Her mac 1-2 mio usd ekstradan para geliyor.

Kisaca altyapisini tamamladi.Futbol kurumsallasti.Simdi sabirla her sene bir onceki senenin ustune koyarak Avrupa'da ilerleme cabasinda.Bugun kimse Tuncay-Umit'den bahsetmiyor.Turk futbolunu baltamakla suclanan FB eger Terim isterse 5 tane aslan gibi adam verebilir. Volkan-Semih-Yasin-Deniz-Gokhan hadi bir de ustune Aurelio'yu ekle her ne kadar cogunlugun icine sinmesede.Ote yandan Semih-Gokhan-Volkan ve Yasin'in yas ortalamasina bakin.Ve son 6 senedir FB'de en az 2 tane bu tarzda oyuncu gorursunuz yanlarinda yildizlar olmasi sartiyla.

FB'nin en buyuk sansi onunde GS gibi guzel bir ornek olmasidir.Hem ekonomik acidan hemde sportif acidan.Bunlardan guzel bir ders cikartip yolunu ona gore cizmistir.Insallah 4-5 sene icinde istenilen basari yakalanacak.

Selamlar
Savas
2009 Uefa Kupasi Finali Fenerbahce Sukru Saracoglu'nda..
Ugur Sahin
Posts: 397
Joined: Tue Oct 22, 2002 5:00 pm
Location: Istanbul
Contact:

Post by Ugur Sahin »

Ugur Sahin wrote:Eski Açık 55, Kapalı 120 milyon lira.

Bravo diyor, önümüzdeki maçlara bakıyoruz.

Ugur
Yönetimde istikrar istiyorduk, o da oldu sonunda.

Bu maçta da Eski Açık 55, Kapalı 120 milyon lira.

Maça gideceklere önerim, bayramın ilk günü buz gibi bir havada oynanacak bu maçta büyük ihtimalle izdiham olacağından, 2-3 saat evvel stada gitmeleri.

Ugur
Ufuk Sezekkaplan
Posts: 1333
Joined: Tue Feb 22, 2005 11:33 am

Post by Ufuk Sezekkaplan »

Ugur, bu havada ayrica olimpiyat stadinda oynanmasini onermeyi unutmussun.
Post Reply