33. hafta: Sivasspor-GS 3-5 (Song(KK),Arda(3), Ayhan, Hakan)

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Maç nasıl biter?

Poll ended at Tue Apr 29, 2008 10:53 pm

Sivas kazanır
3
8%
Berabere biter
9
23%
Galatasaray kazanır
27
69%
 
Total votes: 39

Ismail Gezer
Posts: 6299
Joined: Thu Mar 30, 2006 6:35 pm
Location: Alisamiyene 10 dk
Contact:

Post by Ismail Gezer »

Kameralarımızı Star'a çeviriyoruz. Futbolcular az önce İstanbula gelmiş. Havaalanında manzaralar müthiş :)

Ahmet AKÇAN'da Star da...

Görev süresinde takıma ve klübe büyük katkı sağladığını düşünüyormuş. Şu an takım otobüsünde olmak istiyormuş. O'nun verdiği emeklerin karşılığını GS alıyormuş..
Salih Bora
Posts: 785
Joined: Thu Jun 14, 2007 10:47 pm

Post by Salih Bora »

Bu arada, lütfen kimse maç bittikten sonra anketi oylamasın ha.
Yemezler. :lol:
Buraya yazıyorum, tarihe not düşülsün, 39 kişi oylamış.
...
Fox TV'de Osman Tanburacı şampiyonluk pastası kesiyor. :) Şovmen herif.
Ali Gursel
Posts: 2632
Joined: Thu Oct 24, 2002 2:53 am

Post by Ali Gursel »

Is icin ucmam gerekti maci izleyemedim :cry:

Ama neyse, Cimbom icin guzel sezon, lig TV gosterir bir daha herhal.

Hakan'in gol atmasina sevindim, guzel bir ugurlama.

Bir de herkes sag bek aramaya baslamis, Ugur Ucar'a bir sey mi oldu yoksa yedek mi ariyoruz.

Lig TV FB macini tekrar veriyor, GS gol attikca ne kadar sessizlesmis stad.

Sampi Cimbom.....
Cengiz Akgun
Moderator
Posts: 13009
Joined: Tue Oct 22, 2002 7:47 am
Location: New Jersey /USA

Post by Cengiz Akgun »

Elma,

Kalbimi cok fena kiriyorsun bugunlerde. Ne oldu hani golleri asacaktin be oglum. Alacagin olsun birader. Ben kusersem essahtan kuserim ona gore
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Can Ergun
Posts: 685
Joined: Mon Nov 12, 2007 6:20 pm
Location: Istanbul

Post by Can Ergun »

SANA GÖRE TESADÜFTÜ BİZE GÖRE SÖKE SÖKE!

Hatalı goller falan filan,sonuçta harika bir mücadeleyle kazanılan bir maç,atılan 5 gol,döve döve,söke söke şampiyonluk,haklı gururu yaşamak son derece keyifli.Helal olsun bu takıma!

Belki benim gözümden kaçmıştır ama Song'un durumundan bahseden olmamış.Yedirdiği golü bir kenara koyarsak,ileri gidip gelememesi,ciddi fizik eksikliği göze battı.Belki sağ bek oynaması fizik durumunun göze batmasına neden oldu ama dün o sahada verilen mücadeleci oyun anlayışına pek yakışmıyordu Song'un performansı.Afrika kupasında milli takımını yaktı,bu maçta da bizi yakıyordu az kalsın.Hala kendine gelemedi ve çok sevdiğim oyuncu heralde seneye aramızda olmayacak.Bu halde olacaksa olmasın zaten.

Ayhan beni utandırdı desem yeridir.Geçen hafta sönük bir performans göstermişti,genelde zaten tam olarak yaptığı olumlu hareketleri %100 kendinden emin olarak yapmadığını düşünsem de, bu maçta yaptığı 2 asist ve 30 metreden attığı muhteşem gol ile yaptığım eleştirileri haksız çıkardı,helal olsun.

En çok istediğim olay gerçek oldu.Arda 10 numara pozisyonunda Hat-Trick yaptı,koç be koç! Ayağına,yüreğine sağlık.Özellikle attığı 3. gol vuruşunu Ümit'ten öğrendi heralde =)
Mehmet Gurdal Cetin
Posts: 4210
Joined: Thu Oct 24, 2002 9:29 am
Location: Bursa-TR
Contact:

Post by Mehmet Gurdal Cetin »

Dun aksam havaalanindan ve Floryadan guzel kareler var asagida.Galatasaray TV saat 23:30 dan sonra canli yayina gecti.Isim yoktu Ege uyumadi oturduk annesi yatti baba ogul seyrettik.Bi baktim biberondaki sut agzinda uyuya kalmis.GS pijamali haliyle cok sevimliydi, fotografini cekemedim yilin fotosu olacakti :cry:

http://galeri.internethaber.com/gallery ... =1197&no=3

http://galeri.internethaber.com/gallery ... =1197&no=4

http://galeri.internethaber.com/gallery ... =1197&no=5

Bayragi sallayan bayani gorunce dun ku mac aklima geldi.Arda'nin ucuncu golunden sonra kameralar iki bayana dondu.

Bir tanesi oyle icten seviniyordu ve kahkahalar atiyordu ki TV ye sarilasim geldi :)
TRUST GALATASARAY
MGC
Ugur Sahin
Posts: 397
Joined: Tue Oct 22, 2002 5:00 pm
Location: Istanbul
Contact:

Post by Ugur Sahin »

Cengiz Akgun wrote:Elma,

Kalbimi cok fena kiriyorsun bugunlerde. Ne oldu hani golleri asacaktin be oglum. Alacagin olsun birader. Ben kusersem essahtan kuserim ona gore
http://gsgol.blogspot.com/2008/05/sivas ... ray-5.html

çok meşgulum bu aralar, geçen hafta falan da yoktum buralarda, ondan aksıyor her şey :)

Ugur
Tan Erten
Posts: 1179
Joined: Tue Oct 22, 2002 7:07 pm
Location: Istanbul

Post by Tan Erten »

Yılın maçı oldu tam anlamıyla. Defansın yaptığı saçma hatalar olmasa daha rahat kazanırdık çünkü top yaptığımız anlarda Sivas'ın kalesinde tehlike yarattık. Neredeyse bütün pozisyonlarımız gol oldu zaten. Ancak defansın bu kadar kötü olması hakikaten şaşırtıcıydı. Bütün sezon çok iyi oynayan Emre dün parlak değildi. H.Balta da aynı şekilde. Bunda Song'un sağ kanatta oynamasının yanısıra tecrübesizlikten kaynaklanan heyecan da vardı diye tahmin ediyorum. Ve Aykut... Havaya dikilen, 3 metre öne çıkıp zıplasa alacağı pozisyonlarda bile yerinde kaldı, yediğimiz 2 golde geri geri giderken yere attı kendini ve topu içeri almış oldu. Kesinlikle ve kesinlikle bir kaleci almamiz gerekiyor. Isaakson olacaksa olsun, yoksa İngilterede oynayan Ummanlı bir kaleci var, o bile çok daha kendinden emin özetlerden seyrettiğim kadarıyla.

Bunun dışında yine de hepsini inançları ve mücadele azimleri dolayısıyla ne kadar kutlasak azdır. Ayhan süper oynadı. Sezon başında sakatlanmasa bu senenin bizim için çok daha rahat geçeceğine inanıyorum. Arda gollerde harikaydı, maçın başındaki etkisizliğinden sıyrılmayı bildi. Barış niye bu kadar eleştirildi anlayamadım. Çocuk sahanın dört bir yanında, acayip mücadele etti. Kalli'nin öğretmeye çalıştığı basit, tek pas felsefesini uygulayarak ilk golün pasını Ayhan'a şahane çıkarttı. Aynı şekilde Arda'nın 3. golünün de pasını verdi. Mutlaka tutulmalı.

Çok güzel bir gece geçirdik Galatasaray'ı sevenler olarak, gurur duydum takımla. Sonuna kadar hakediyor bu takım şampiyonluğu.
Tan Erten
Can Ergun
Posts: 685
Joined: Mon Nov 12, 2007 6:20 pm
Location: Istanbul

Post by Can Ergun »

Barışta bir sporcu ahlakı sorunu ve dirençsizlik var,ahlak kısmını takıma katkınla örtbas edebilirsin ama çoğu pozisyonda yerde kalması ve en önemlisi bazen yerde kalmayı düşündüğü için pozisyonu kaybetmesi en önemli sorunları.Ama Serkan,Barış bunlar önemli adamlar,potansiyelleri var ve kesinlikle kulüpte kalmalıdırlar,büyük ihtimal de kalırlar zaten.
Celal Gürcüoglu
Posts: 1439
Joined: Wed Oct 23, 2002 5:43 am
Location: Istanbul

Post by Celal Gürcüoglu »

Can Ergun wrote:Barışta bir sporcu ahlakı sorunu ve dirençsizlik var,ahlak kısmını takıma katkınla örtbas edebilirsin ama çoğu pozisyonda yerde kalması ve en önemlisi bazen yerde kalmayı düşündüğü için pozisyonu kaybetmesi en önemli sorunları.Ama Serkan,Barış bunlar önemli adamlar,potansiyelleri var ve kesinlikle kulüpte kalmalıdırlar,büyük ihtimal de kalırlar zaten.
Son maclarda o muthis dusmelerini aza indirdi ama genelde bende sinir oluyorum o tip hareketlerine. Okan mi Baris mi muhabbeti aklima geliyor. Bu adam Okan gibi teknik ve/veya akilli olmayabilir (henuz) ama dort cigerli gibi masallah. Birde saga sola deli danalar gibi saldiriyor. Daha cok pismesi gerekiyor ama mutlaka kalmali. Bu takimdan Song (dunku fiyasko oldugu icin degil, Emre oldugu icin), Sabri, Sukur, Carussca, Okan, Sas, Necati, Lincoln (seneyede buyuk risk yoksa kalmali), Bouzid (kesin gitmeli diyemem, Emre'ye iyi bir yedek olabilir) gitmeli. Barusso kiralik miydi? Onu goremedik bile. Kalecilerden Orkun kalip yedek olmali (kalmaz bence), Aykut gitmeli ve yerine iyi bir kaleci alinmali. Hala iddia ediyorum, eger Fevzi kalsaydi su anda kaleyi futbolu bitirine kadar kimseye vermezdi.
Türkiye'nin ilk ve tek Avrupa Sampiyonu
Birol Önder
Posts: 283
Joined: Tue Oct 22, 2002 1:42 pm

Post by Birol Önder »

Merhaba,

Sivassporlu futbolcu Sezer'in attigi ücüncü golden sonra yaptigi haraket icin
bir ceza verilmesi gerektigini düsünüyorum.

Hosca Kalin
Birol
Alpay Dedeoglu
Posts: 1923
Joined: Wed Oct 23, 2002 4:14 pm

Post by Alpay Dedeoglu »

Butun yaratilan hava ve atmosfer , Sivasin kaleye 2 toplam sutla 3 gol bulmasini sagladi. Yok boyle bir verimlilik. Ama genede 5 gol yiyecek kadarda kendi konsantrosyonlari da dagilmisti.

Maci kahramanlari basta Arda olmak uzere Ayhan, Baris, Mehmet Topal, Sabriden olusan GS orta sahasidir. Oyunu cok guzel iki tarafli oynayip hem defansin hem forvetin isini yaptilar.

Servetin eski takimi ve kritik bir mac olmasi sebebiyle (tabii sakatligida var) performansinin dustugu macta, Emre, Aykut ve Hakan Balta heyecanlarina yenildiler. Fakat buna ragmen mucadele ettiler.

Ne dedik mactan evvel , yan top ve cizgiye inin Sivasin isi tamam. Nitekim hali saha maci gibi goller attilar. Ama verkaclar, uzak sut ve Hakanin golu ekstra golu olmasa .

Bulent Uygun saklabaninin soyledikleri ise ayip. Ne hakemi yahu?
5 tane gol yeyip, direkten donen top, Ardanin dusurulmesi var. Rkip kaleye atagin yok. Pop star yarismalarinin galibi gibi gunluk populerligi gidince ne diyecegini sasirmis.
NO ADNANS, NO CRY !!
Tan Erten
Posts: 1179
Joined: Tue Oct 22, 2002 7:07 pm
Location: Istanbul

Post by Tan Erten »

Birol Önder wrote:Sivassporlu futbolcu Sezer'in attigi ücüncü golden sonra yaptigi haraket icinbir ceza verilmesi gerektigini düsünüyorum.l
Kesinlikle katılıyorum, terbiyesiz herife iyi bir ceza kesilmeli. O tip bir harekete sebep olacak gerginlik de yoktu mac icinde. Kafasına alınca iki golu sonra oturdu aşağı gerçi..:)
Tan Erten
Ali Kaya
Posts: 182
Joined: Sun Mar 26, 2006 1:21 pm

Post by Ali Kaya »

Son yıllarda böyle heyecanladığım bir maçı hatırlamıyorum. Şampiyonluk
2-3 defa gitti geldi. M. Yıldız'ın şutu gol olsaydı çıkarabilirmiydik emin
değilim.

İlk yarı mükemmel oynadık. Golu yedikten sonra yılmadık ve bastırıp 2 gol
attık. Gençlerin bunu başarmış olması çok önemli. İkinci yarı çok zor geçti.
İlk yarı Sivas hiçbir halt etmediği için ikinci yarı çok daha diriydi. Bizim orta
sahamız ise oyundan düştü.

Song tercihi kesinlikle yanlıştı. Song kritik maçlarda hata yapmayı seven
:-) birisi. Bu kadar maç eksiği varken ilk 11 başlamamalıydı. Sabri'ye yerini
kaybediyor diye çok kızıyordum. Song onu aratmadı. Kritik yerlerde yaptığı
faullerde cabası.

Maalesef Aykut çok kötüydü. Bize iyi bir kaleci şart. Aykut hiçbir yan topa
çıkmıyor.İlk yarı bir pozisyonda Song'un uzaklaştırmak istediği top altı pasın
önünde iyice havalandı. O topa bile çıkmadı Aykut. Dün karşıdan toplarda
da iyi değildi.

Şampiyonluk çok yaklaştı fakat Oftaş'ı küçümsemek intahar olur.
Futbolcuların hemen kampa girmeleri iyi olmuş. Oftaş bize ters gelen bir
takım. Bunu unutmamak lazım. Burada seyirci desteği çok önemli olacak.
Maç seyircisiz olursa işimiz zorlaşır. Tabii Oftaş'a verilme ihtimali olan
gazada ($ yada €) dikkat etmeli. Sevinmek için bir hafta daha var.
Galatasaray şu an şampiyon değildir.

Ali Kaya
Celal Gürcüoglu
Posts: 1439
Joined: Wed Oct 23, 2002 5:43 am
Location: Istanbul

Post by Celal Gürcüoglu »

Tan Erten wrote:
Birol Önder wrote:Sivassporlu futbolcu Sezer'in attigi ücüncü golden sonra yaptigi haraket icinbir ceza verilmesi gerektigini düsünüyorum.l
Kesinlikle katılıyorum, terbiyesiz herife iyi bir ceza kesilmeli. O tip bir harekete sebep olacak gerginlik de yoktu mac icinde. Kafasına alınca iki golu sonra oturdu aşağı gerçi..:)
Ne yapti? Ben o sirada dizime vurmakla mesguldum :)
Türkiye'nin ilk ve tek Avrupa Sampiyonu
Post Reply