Evet gerçekten iyi oyuncu.Cengiz Akgun wrote:Ben BJK da Ekrem Dag'i begeniyorum. Adam devamli yer degistiriyor. Hizli da.
Soldan sıfıra inip paralel çok top kestiler. Heralde o topları atan Ekrem'di. Yayının sesinin kıstığım için emin değilim
Moderator: Staff
Nobre kadar mac basına GS'a gol yuzdesi yuksek oyuncu oldugunu sanmıyorum, FB de oynarken de atıyordu BJK'ta da atıyor, haftaya da atar, ama takmayın, dedim ya, yenilsek de mühim değil şampiyonluk yarışında, en kötü ihtimal liderin dört puan gerisinde oluruz araya girerken, daha önemlisi FB'nin iki puan gerisinde kalırız max. Kazanmayı öğrendik, doğru düzgün rakip yok.Ozan Ersoy wrote:Ama Nobre - Holosko haftaya basimizi agritir.
Ozan Ersoy
Ben acikcasi ikinci yariyi seyredemedim. Uyumusum komputer'un basinda. Sansal'in sesi ile uyanip bu hrfiler cekilmz disarsi da gunesli cikalim diye kapattim. Kac gundur sene sonu baglami ve gelecek senenin butcesi diye iste gec saatlere kaldim. Yorulmusum.Ozan Ersoy wrote: ..
Besiktas ikinci yari dokuldu desek yeridir. Nobre bir suru abuk subuk vuruslar yapti, Delgado sahada yoktu. Cisse iyiydi. Besiktas 3-5-2 basladi 4-3-3'e dondu. Ilkinde AG geride bos alan, ikincisinde orta sahada cok bos alan buldu. Son dakikalarda direkten donen top AG'nin sanssizligi.
Haftaya mac ortada bence. ...
Ozan Ersoy
Guiza gercekten cok kotu bir golcu gorunumu veriyor. Kendine ozguveni yok. Inancla vurmuyor toplara. Sanki kopyayla gece gece sinif birincisi olmus, universite sinavinda cuvallamis bir ogrenci goruntusu var. Gecen sene nasil Ispanya'da gol krali olmus? Bugun sutlari tribunlerin uzerinden boklu dereye gitti, bir tanesi de taca cikti ki 16-17 metreden. Attigi gol bedavaya ona ikram edilen bir gol. Bos kalenin tanimi. 14 milyonluk esek. Guzel guzel harcasin futbolu cok bilen Aziz amca.Kemal Bakircioglu wrote:Fener'in golleri kose atisindan geldi, bilmiyorum orani nedir ama cogu duran toplarda golleri buluyorlar, hocalarida bir roportajinda gollerin %60-70 duran toptur bunun uzerinde calisacagiz dedigini hatirliyorum. Guiza gol kacirdigi zaman sansiz deniyor ama oyle degil, genel sekli bu.
Hakem Volkan'in iki sari kart pozisyonunda hakli yanliz Antalyaspor'un buz gibi golunu yedi , yan hakem ofsayt diyince , halbuki pozisyona hakim ortadan dalan oyuncu golu atti. Ilk yarida da Fener'in bir penaltisi yendi.
Aslinda soylenen: game over, insert new coin. Yani yeni oyuncular alinacak. FB kotu gercekten, takviyeye de ihtiyaci var ama bu sezon ortasinda ne kadar yapilir bilmem. Semih iyilesmez ise Guiza ile gol falan atamaz FB. Normalde Konya macinda puan kaybedebilir FB, ilginc mac.Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinden konu ile alakalı yapılan açıklama şöyle:
Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyelerimiz bugün kulüp binamızda teknik direktörümüz Sayın Aragones ile bir araya gelerek bir değerlendirme toplantısı yapmışlardır. Toplantıda ara transfer dönemine ilişkin değerlendirmelerde bulunulmuştur. Buna göre sezon sonunda sözleşmesi bitecek bazı futbolcularımız ile sözleşmelerinin uzatılması konusunda resmi görüşmelere başlanması kısa ve uzun vadede kadromuzda eksik görülen yerlere takviyeler yapılması amacıyla araştırmalara ve temaslara başlanması kararı alınmıştır.
Spor kamuoyuna duyurulur
Fenerbahçe Spor Kulübü