Baros

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Post Reply
Cengiz Akgun
Moderator
Posts: 13009
Joined: Tue Oct 22, 2002 7:47 am
Location: New Jersey /USA

Baros

Post by Cengiz Akgun »

Bir ay daha surer diyorlar.10 hafta oldu. Biraz gec iylesti. Simdiye idmablara baslamali idi.
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Levent Guntay
Posts: 614
Joined: Tue Oct 22, 2002 5:02 pm
Location: Maryland, USA

Re: Baros

Post by Levent Guntay »

Baros 6 hafta daha yokmus. Benim anladigim, zamaninda paraya kiyip Wohlfahrt'a goturmemisler kendiliginden iyilesir diye karar almis saglik ekibi. Aylar sonra bakmislar ki iyilesme yok, Wohlfahrt'a gostermisler o da plaka konulmasini istemis, operasyon olmus. Wohlfahrt'a muayene ettirmenin maliyeti nedir ki, 3-5 bin dolar icin, kaybedilen kac ay. Simdi en az 5-6 milyon euro'yu basip yeni golcu alirlar. Para cok nasilsa.

Saglik ekibi rezaletleri gercekten kabak tadi verdi, bir dur diyen yok.

*****************

Milliyet'ten

Baros 6 hafta yok!
Galatasaray'da Milan Baros üzüntüsü uzadı. Münih'te küçük bir operasyon geçiren Çek yıldız, ancak Mart ayı ortalarında forma giyebilecek.

Galatasaray'da Milan Baros şoku yaşanıyor. Sezonun 10. haftasında Fenerbahçe maçında sakatlanan ve 25 Ekim tarihinden beri futboldan uzak olan Milan Baros'un futbola dönüşü en az 6 hafta daha uzadı. Daha önce 2. tarak kemiği ve 3. tarak kemiğinde ayrışma ve çatlak bulunan Baros'un tedavisi ameliyat yapılmadan sürdürülmüştü. Geçtiğimiz hafta Galatasaray'ın Antalya kampına katılan ve 2 hafta sonra futbola dönmesi beklenen Çek yıldız, Almanya'ya giderek Münih'te doktor Wolfahdt tarafından kontrolden geçirildi. Burada yapılan kontrol sonrasında kulüp doktorları ve Wolfahdt arasında görüş ayrılığı ortaya çıktı. Bugün yapılan küçük operasyon ile Baros'ın ayak taraf kemiğine koruyu plaka ilavesi yapıldığı öğrenildi. Bu operasyon sonrası Milan Baros'un en az 6 hafta daha futbol oynamasının mümkün olmadığı öğrenildi.

GOLCÜ TRANSFERİ KESİNLEŞTİ Milan Baros'tan gelen bu kötü haber sonrasında Lucas Neil'in transferi için İngiltere'de bulunan yöneticiler Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ İstanbul'a dönemeyecekler. Sarı kırmızılı iki yöneticinin, bir süre daha Londra'da kalarak, Milan Baros'a alternatif bir golcünün transferini gerçekleştirip, İstanbul'a gelecekleri öğrenildi.
Ercan Dumlupinar
Posts: 213
Joined: Tue Jul 06, 2004 8:05 pm
Location: USA

Re: Baros

Post by Ercan Dumlupinar »

Bunlar saglik ekibimi yoksa saglik ocagindami calisirlar bilenmez --- profesyonel klupde kabak tadi verdiler. Uc sene once, Yankee's 3 oyuncusu base kosarken sakatlaninca butun saglik ekibini kovmuslardi. Bizim oyuncular 2 seneden beri giden donmez oynuyor, sakatlan sezonu kapiyor. Eskiden Prof. Burhan Uslu vardi Terim zamani adam halika isler yapti sonra kovuldumu ayrildimi bilinmez.

Yazik
Can Ergun
Posts: 685
Joined: Mon Nov 12, 2007 6:20 pm
Location: Istanbul

Re: Baros

Post by Can Ergun »

Çubuklu tosun'a 1 , sağlık ekibine 2 , hala bu ekiple çalışma konusunda ısrar edenlere 5...
Ozgur A. Boztepe
Posts: 1606
Joined: Wed Jan 30, 2008 8:30 pm
Location: Atlanta USA

Re: Baros

Post by Ozgur A. Boztepe »

Sağlık Raporu: Milan Baros

Oyuncumuz Milan Baros’a, Almanya’da olduğu muayene sonrası Alman sağlık ekibi tarafından iki tedavi seçeneği sunulmuştur.

Birinci seçenek şu anda yürütülmekte olan tedavinin devamı şeklindeyken, ikinci seçenek tedavi süresini uzatmakla birlikte nüks ihtimalini azaltacağı ifade edilerek küçük bir cerrahi girişim yapılması yönündedir. Kendisine yapılan bilgilendirme sonucu oyuncumuz ikinci seçeneği tercih etmiş ve bugün başarılı bir müdahale geçirmiştir.

Uygulama sonrası Alman sağlık ekibinin yaptığı bilgilendirmeye göre sporcumuz 2 hafta sonra su içinde koşulara, 4 hafta sonra ise saha çalışmalarına başlayabilecektir.

Galatasaray Sağlık Kurulu

Yurutulen tedavi dogru olsa, 2. daha iyi bir secenek sunulmazdi. Okullarda analitik diye OYS sorulari cozduruyorlar, sonra millet yalanini bile kapatamiyor.
Kar yagdi yaktigim ateslere
Icimdeki korku bir isyan
Beni anlaticak kadar, yanliz degil sokaklar
yorgun degil yagmurlar

Murat Cekem
Ismail Gezer
Posts: 6299
Joined: Thu Mar 30, 2006 6:35 pm
Location: Alisamiyene 10 dk
Contact:

Re: Baros

Post by Ismail Gezer »

Bu sağlık ekibinin söylediği herhangi birşey en son ne zaman doğru çıktı acaba? Ulen yoksa biz Linderoth'a, Emre Güngör'e falan boşuna mı kızıyoruz :D

Baroş sağlamda olsa alternatif bir forvet lazımdı, şimdi transfer kaçınılmaz oldu..
Cengiz Akgun
Moderator
Posts: 13009
Joined: Tue Oct 22, 2002 7:47 am
Location: New Jersey /USA

Re: Baros

Post by Cengiz Akgun »

Ben bu iste bir bokluk oldugunu zaten su yukaraya astigim ile anlamistim. Adamin Ocak ayinda ntermana fiilen katilmasi gerekiyordu. Tarak kemigi kirikligi bu kadar uzun surmez. Ustelik ameliyat edildi ki hizli iyilessin adam gibi kaynasin diye. isin bir an once kapanmasi. Bu adamlar 70'lik tirit degiller. 20-30 yasinda adam dort ayda kririk tedavisi olmaz. Anladik bu adam ayagindan para kazanacak futbolcu olsa bile. Baytar bile olmaayacaklar bu gidisle.

Bunlar ayni boku Ugur icinde yemislerdi. Iki kere ameliyat ettilerdi oglani. En sonunda Almanyaya gitti adam gibi ameliyat oldu geldi. Acibadem de badem olmak diye buna denir iste. Beni Turk doktorlarina emanet edin lafi tarihe geceli cok oldu. Cunku artik doktorluk degil soytarilik basladi. Paragozler klinik kurup cingozluk yapiyor. Daha GS'i cok tokatlayacaklar boyle.
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Ismail Gezer
Posts: 6299
Joined: Thu Mar 30, 2006 6:35 pm
Location: Alisamiyene 10 dk
Contact:

Re: Baros

Post by Ismail Gezer »

Öncesini pek hatırlamıyorum ama 2001'den beri GS'nin başı sakatlıklarda ciddi şekilde derttte.
Sakatlananlar kolay kolay sahaya dönemiyor. Üstelik sakat sayısı hiçbir zaman 2-3'le sınırlı olmuyor. Şu anda bile 5-6 sakat vardır. Hadi Baroş'un tedavisini ellerine yüzlerine bulaştırdılar, Sabri nerde? O'nun neresi kırılmıştı?

Emre Güngör, Linderoth, hatta son zamanlarda Topal. Kendilerine bakmıyorlar falan diyoruz ama bu iş gerçekten çok garip bir hal aldı. Bu sağlık ekibinin işini doğru düzgün yaptığı konusunda şüphelenmemek elde değil!

Tabi bunlara Gökhan Zan dahil değil. O zaten bu konuda ün yapıp geldi :D
Post Reply