Aklıma Skibbe geldi... Hani takıma orta saha çizgisinde laf ola beri gele yan paslar yaptırıyordu da herkes öve öve bitiremiyordu ya, "Takımımız 500'ün üzerinde pas yapıyor, oyuna hakim oluyor" diye, Rijkaard da ona mı özendi acaba?Cengiz Akgun wrote:Bu arada gecen seneden bu seneye bizde Eskisehir onunde ilerleme var. Gecen sene saniyorum sifir puanla ligi bitirdik. Bu sene bir puan aldik. Bunu Frank'e borcluyuz.
Basın toplantısını seyrediyorum Rijkaard'ın... Çok güzel analiz ediyor, söylenmesi gereken herşeyi söylüyor. Yorumcu olarak Türkiye'deki herkesten başarılı. Antrenörlüğü ise pek katkı vermiyor.
Galiba Galatasaray'ın kadrosunun toplam zekasının çok düşük olduğunu henüz farkedemedi.
Böyle başa böyle tarak...
Futbol zekayla oynanıyor. Alex, Sergen, Hagi çok mu hızlı oyuncular? Hayır. Ama oyun zekaları onları öne çıkaran faktör.
Bizim Arda'da ise "oyunun hangi bölgesinde neyi yaparsam efektif olurum"u düşünecek zeka pek yok.
Ona öğreten de yok.
Zaten Sabri gibi bir adam tıpkı İbrahim Üzülmez gibi hala formayı bırakmıyorsa bundan Yönetim ve Teknik Ekip utanmalıdır.