Tarih 18 Eylül 2010 Cumartesi
Saat 20.30
Yer : İzmir Atatürk Stadyumu
Kadro
Ufuk
Serkan Servet Neill Insua
M. Sarp Ayhan
Pino Misimoviç Kewell
Baros
SL 5. Hafta Bucaspor-Galatasaray 0-1 (Ayhan)
Moderator: Staff
-
-
Re: SL 5. Hafta Bucaspor-Galatasaray
Kötü oynuyoruz.
Gol pozisyonu yok
Takım sağ kanat sol kanatları sıfır..Takım baskılı oynayamıyor.Baros a top aktaramadan yarı bitti..
Muslimovic ?????
Pino ??**
Neyse çıkmayan candan ümit kesilmez diyelim..
Sanırım tüm sezon için geçerli...
Gol pozisyonu yok
Takım sağ kanat sol kanatları sıfır..Takım baskılı oynayamıyor.Baros a top aktaramadan yarı bitti..
Muslimovic ?????
Pino ??**
Neyse çıkmayan candan ümit kesilmez diyelim..
Sanırım tüm sezon için geçerli...
Galatasaray bir yasam bicimidir..
Galatasaray sabrın sembolüdür.
-
Pino yararsız. Misimoviç'e top gelmiyor. Kornerleri Servet'in kafasına doğru değil de biraz daha altıpasa doğru atsa olmaz mı sanki? Golü ancak duran toptan bulabiliriz gibi...
-
Şu an itibari ile ligin vasat takımı gibiyiz.Eskiden İzmire geldiğinde Galatasaray geldiğinde yer yerinden oynardı şimdi tık yok
Gooolllll....Bana nazire yaptılar.....
Hareketleniriz biraz inşallah
Not:Pino bir adamı geçer umarım maç bitene kadar
Gooolllll....Bana nazire yaptılar.....
Hareketleniriz biraz inşallah
Not:Pino bir adamı geçer umarım maç bitene kadar
Galatasaray bir yasam bicimidir..
-
Kazanmamız gereken bir maçı kazandık. Çok birşey izleyemedim ama sezon başından beri dökülen takıma en çok göze batan oyuncu Ayhan'dı. Kendisini tebrik ederim. Ufuk'un gidişatıda ayrıca sevindirici bir husus. Tekrar edeyim, bu çocukda iş var...
-
Re: SL 5. Hafta Bucaspor-Galatasaray 0-1 Gol : Ayhan
1-0 bitti.
Pino'nun biraz oynaması için öne geçmemiz gerekiyor galiba. Golden sonra 2 tane gol kaçırdı. Birinde ortaya çıkarsa Mustafa topu boş kaleye atacaktı. Son 5 dakika Pino ve Baroş rakip kaleye yakın taç çizgisinde vakit geçirdiler.
Pino'nun biraz oynaması için öne geçmemiz gerekiyor galiba. Golden sonra 2 tane gol kaçırdı. Birinde ortaya çıkarsa Mustafa topu boş kaleye atacaktı. Son 5 dakika Pino ve Baroş rakip kaleye yakın taç çizgisinde vakit geçirdiler.
-
Re: SL 5. Hafta Bucaspor-Galatasaray 0-1 (Ayhan)
Hic teknik yorum yazmaya gerek yok, patates tarlasindan daha kotu bir sahada oynandi mac ve agir sakat vermedigimize sukredin. Bu sahada birakin futbol oynamayi duz kosu bile yapilmazdi. Degisik ulkelerde amator kumede top oynadim ve yine de boyle saha gormedim. Hem kotu duz degil, hem kalkiyor hem de kaygan bir zemin!!!
-
- Moderator
Murat goren de bu bizim molozlar ne yavan yemis ne de yayan yurumus sanacak. Bunlar futbolu beton ustunde ogrendiler. ASY sanki ahim sahim bir zemine sahipmis gibi konusuyorsun.Murat Fahrioglu wrote:Hic teknik yorum yazmaya gerek yok, patates tarlasindan daha kotu bir sahada oynandi mac ve agir sakat vermedigimize sukredin. Bu sahada birakin futbol oynamayi duz kosu bile yapilmazdi. Degisik ulkelerde amator kumede top oynadim ve yine de boyle saha gormedim. Hem kotu duz degil, hem kalkiyor hem de kaygan bir zemin!!!
Cengiz Akgun
"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
N. Tevfik 1940.
-
Cengiz abi dogru diyorsun da beton en azindan ozelligi belli bir zemin yani top ne yapacak nasil kosman gerekir biliyorsun. Ben de asfalt uzerinde ogrendim futbolu 18 yasima kadar da cim zeminde oynamadim. Bu aksamki zemini gordunmu bilemiyorum, kayiyordu ve her mudahalede kalkiyordu yani top surmek yerden pas vermek mucizelere kalmisti. Tabii bu bizim de isimize yaradi cunku onlarin da hizli ve teknik adamlari vardi onlar da oynayamadi. Yani benim dedigim bosuna macta nasil taktik yaptik kim nasil oynadi muhabbeti bosuna zaman kaybi.Cengiz Akgun wrote:Murat goren de bu bizim molozlar ne yavan yemis ne de yayan yurumus sanacak. Bunlar futbolu beton ustunde ogrendiler. ASY sanki ahim sahim bir zemine sahipmis gibi konusuyorsun.Murat Fahrioglu wrote:Hic teknik yorum yazmaya gerek yok, patates tarlasindan daha kotu bir sahada oynandi mac ve agir sakat vermedigimize sukredin. Bu sahada birakin futbol oynamayi duz kosu bile yapilmazdi. Degisik ulkelerde amator kumede top oynadim ve yine de boyle saha gormedim. Hem kotu duz degil, hem kalkiyor hem de kaygan bir zemin!!!
Biriki belirgin gozlem yapmadim degil istersen onlari yazayim. Serkan bugun Ali Turan'in en iyi halinden daha iyi oynadi hem defans hem de hucumda. Sakatlanip cikmasi kotu oldu.
Pino gercekten suratli ama bitirici ozellikleri zayif yani sut ve pas olayi vasat, bu ne kadar zeminle alakali bilemiyorum onun icin zaten kesin yorum yapamiyoruz.
Takim bu dizilisle cok gol kabizligi cekecek, gecen hafta nisbeten duzgun zeminde de pozisyonumuz pek yoktu. Misimovic'ten faydalanmak icin golcu hedef adam lazim, bizde hem kanatlar hem de Misimovic Baros'a calisiyor rakip de bunu bildiginden onu kapatiyor o da o bolgeden cikip top almaya calisiyor. Cift forvet oynarsak daha iyi olabilir ama butun takim kadromuzda 2. bir forvet yok. Batdal iyilesse de hala daha bir ikinci lig oyuncusu gibi. Su anda Misimovic transferi kursunu olmayan cok guzel bir tufek almisiz gibi gorunuyor. Arda gelince bu nasil degisir 3 hafta daha beklmek gerekecek. 12 gun sonra hafif kosulara baslaycakmis!!
-
- Moderator
Hani asagida senin de bahsettigin gibi bu takim ASY de GA onunde Bursa onunde seyretmesem belki diyecegim. Bu takim Barnebau da oynasa ne yazicak. Senin de dedigin gibi zaman kaybi bunlari yorumlamak.Murat Fahrioglu wrote:Cengiz abi dogru diyorsun da beton en azindan ozelligi belli bir zemin yani top ne yapacak nasil kosman gerekir biliyorsun. Ben de asfalt uzerinde ogrendim futbolu 18 yasima kadar da cim zeminde oynamadim. Bu aksamki zemini gordunmu bilemiyorum, kayiyordu ve her mudahalede kalkiyordu yani top surmek yerden pas vermek mucizelere kalmisti. Tabii bu bizim de isimize yaradi cunku onlarin da hizli ve teknik adamlari vardi onlar da oynayamadi. Yani benim dedigim bosuna macta nasil taktik yaptik kim nasil oynadi muhabbeti bosuna zaman kaybi.Cengiz Akgun wrote:Murat goren de bu bizim molozlar ne yavan yemis ne de yayan yurumus sanacak. Bunlar futbolu beton ustunde ogrendiler. ASY sanki ahim sahim bir zemine sahipmis gibi konusuyorsun.Murat Fahrioglu wrote:Hic teknik yorum yazmaya gerek yok, patates tarlasindan daha kotu bir sahada oynandi mac ve agir sakat vermedigimize sukredin. Bu sahada birakin futbol oynamayi duz kosu bile yapilmazdi. Degisik ulkelerde amator kumede top oynadim ve yine de boyle saha gormedim. Hem kotu duz degil, hem kalkiyor hem de kaygan bir zemin!!!
,,,
Cengiz Akgun
N. Tevfik 1940.
N. Tevfik 1940.
-
Kör topal gidiyoruz. İlerisi için hala umut verici bir tablo yok.
Maçtan sona dinlediğim yorumlar, G.Saray orta sahasının defansif anlamda toparlanma yolunda olduğunu söylüyorlardı.
Bence takımın fiziksel yeterliliğini sınayabilecek çapta rakiplerle oynamadık son 3 haftadır.
Bu işin bir yönü... Diğer yandan, ofansif olarak koca bir sıfır'ız.
Bu seri galibiyetler takımı içine düştüğü travmadan çıkarabilir. Gerisi boş...
Maçtan sona dinlediğim yorumlar, G.Saray orta sahasının defansif anlamda toparlanma yolunda olduğunu söylüyorlardı.
Bence takımın fiziksel yeterliliğini sınayabilecek çapta rakiplerle oynamadık son 3 haftadır.
Bu işin bir yönü... Diğer yandan, ofansif olarak koca bir sıfır'ız.
Bu seri galibiyetler takımı içine düştüğü travmadan çıkarabilir. Gerisi boş...
AYRILMAZ İKİLİ