Yeni Sezon Formaları

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Ismail Gezer
Posts: 6299
Joined: Thu Mar 30, 2006 6:35 pm
Location: Alisamiyene 10 dk
Contact:

Yeni Sezon Formaları

Post by Ismail Gezer »

Yeni Sezon Formalarının Tanıtımı ve Kalamış Tesisleri'nin Açılışı Yapıldı

Galatasaray Futbol Takımı'nın 2007-2008 futbol sezonunda giyeceği formalar, kamp ve antrenman malzemeleri ile taraftar ürünleri Galatasaray Kalamış Tesisleri'nde düzenlenen organizasyon ile medya mensuplarına ve davetlilere tanıtıldı.

Organizasyonda Galatasaray Futbol Takımı'nın maç, antrenman ve kamp sırasında kullanacağı ürünlerin yanı sıra Galatasaray Store tarafından Galatasaray taraftarları için hazırlanan koleksiyonun da tanıtımı gerçekleştirildi.

Gecede Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Özhan Canaydın ve Yönetim Kurulu Üyeleri, futbolcular ve teknik kadro ile Adidas Türkiye Genel Müdürü Haluk Özmutlu, Avea Genel Müdür Yardımcısı Tayfun Okter ve Cola Turka Genel Müdürü Şener Astan hazır bulundu.

Kalamış Galatasaray Tesisleri açılış ve Galatasaray Futbol Takımı'nın yeni sezonda giyeceği formaların tanıtımının yapıldığı gecede açılış konuşmasını Yönetim Kurulu Üyesi Celal Gürcan yaptı. Galatasaraylıların bir araya gelerek bu güzel tesisi Galatasaray Spor Kulübü'ne kazandırdığını söyleyen Celal Gürcan, Kalamış Tesisleri'nin yapımında katkısı olan tüm Galatasaraylılara teşekkür ederek sözü, Kalamış Tesisleri'nin yapımına sponsor olan UPS Türkiye Genel Müdürü Haluk Ündeğer'e bıraktı.

UPS Türkiye Genel Müdürü Haluk Ündeğer, UPS şirketler grubu olarak eğitime katkı vermeyi hedefledikleri ve bu hedefi yerine getirdikten sonra spora destek vermeleri gerektiğini söyleyerek sözlerini şöyle sürdürdü, "UPS şirketler grubu olarak, daha sonra eğitimin yanında sporun gerektiği tespitini yaptık. Bu şekilde hem spora ve hem eğitime gönül vermiş bir kulübe de destek olarak bu çalışmaya sponsor olduk. Bu kulübün bu kadar başarılı olmasını sağlayan herkese de şükranlarını sunuyorum" dedi.

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Celal Gürcan ve UPS Türkiye Genel Müdürü Haluk Ündeğer konuşmalarının ardından, Futbol Takımı'nın Turkcell Süper Lig ve UEFA Kupası maçlarında ürün ve malzemeler, futbolcular ve mankenler tarafından tanıtıldı.

Defilenin ardından gece, Avea Genel Müdür Yardımcısı Tayfun Okter, Adidas Türkiye Genel Müdürü Haluk Özmutlu ile Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Özhan Canaydın'ın yaptığı konuşmalar ile devam etti.

Avea Genel Müdür Yardımcısı Tayfun Okter, yüzyılın başarısını sağlayarak UEFA ve Süper Kupa'yı ülkemize kazandıran Galatasaray'a 2007-2008 sezonunda başarılar dileyerek başladığı konuşmasına söyle devam etti, "Galatasaray ve Avea'nın kitlelere hitap etmesi ile Galatasaray, Avea birlikteliği ortaya çıkmaktadır. Galatasaray'ın iyi ve kötü gününde yanında olacağız"

Adidas Türkiye Genel Müdürü Haluk Özmutlu ise, "Futbol Adidas'ın genlerinde var. Futbola yatırım yapma marka misyonumuz. 2005 yılında başlayan ve sürekli olarak gelişen Galatasaray'la olan birlikteliğimizden gurur duyuyoruz. Galatasaray'a yurt içince ve yurt dışında başarılar diliyorum" dedi.

Gecede kapanış konuşmasını yapan Başkan Özhan Canaydın ise şunları söyledi, "Sevgili Galatasaraylılar hepinize merhaba. Hepinize layık bir tesis yarattık. Özelliklede UPS Türkiye Genel Müdürü Haluk Ündeğer'e teşekkür ediyorum. Bu tesisi yarattılar. Tesisimiz hayırlı olsun. Adanın da açılışı yapacağız. Çok kısa süre sonra da yeni stadımızın temelini atacağız. Bu akşam önemli bir şey daha söylemek istiyorum. Aramızda Türkiye Şampiyonluğunu namağlup kazanan ve Avrupa 4. sü olan Tekerlekli Sandalye Basketbol takımımız var. Onlara bir alkış istiyorum. Bunda sonraki hedefleri Avrupa Şampiyonluğu. Bana söz verdiler. Onlara inanıyorum"

İşte Yeni Formalar
Futbolcular, beyaz, siyah ve klasik parçalı 3 farklı model ile top koşturacaklar. Galatasaraylı futbolcuların 2007-2008 futbol sezonunda giyeceği formalar; beyaz, siyah ve klasik parçalı üç farklı modelden oluşuyor. Adidas, Galatasaray formalarının tüm modellerinde ClimaCool teknolojisini kullandı. İnsan vücut haritası üzerinde çalışılarak ve spor sırasında en çok ısınan bölgeler tespit edilerek geliştirilen ClimaCool teknolojisi, nem yönetimi ve havalandırma sağlıyor. Fonksiyonel ve nefes alabilir kumaş, futbolcuların maç sırasında vücut ısısını ideal seviyede tutarak, performanslarını artırmalarına yardımcı oluyor.

Image
Image
Image
Ozgur Huseyinoglu
Posts: 2313
Joined: Thu Oct 24, 2002 2:35 am
Location: Falls Church, VA, USA

Post by Ozgur Huseyinoglu »

Dikkat Cekenler:
- Hepsinde de dalga mi dersiniz, kanat, kivrim mi dersiniz, omuzlardan baslayip, bele dogru inen hikayeler herhalde en fazla dikkat ceken... Ince gosteriyorsa :) belki iyi olabilir ama, onun disinda, ben daha eski kafaliyim, "forma gibi forma" olsun, gundelik t-shirt gibi desenli olmasa daha iyi olurdu dusuncesindeyim. Ama tersine, ayni nedenle begenenler de olacaktir sanirim.
- Logo: Bu konuda buyuk kavgalar oluyordu sanki vakif(?) ile klup arasinda. O durumlar sonunda duzluge cikti mi, haberim olmadi benim. Gecen seneki (*) formalardaki kalkan desenli, siyah fonlu logo yerine, orjinal logomuzu gormek, tabii ki daha guzel.
- Reklam: Avea'nin daha onceden mavili filan olan logosunun kaldirilip, sadece yazili haliyle kalmasi da bence olumlu bir degisiklik olmus.

Store formalar kisminda henuz gorunmuyor, ama online degil de, normal (harc-tugla :) ) store'larda baslar satislar herhalde. Sondan ikinci kucuk Gorgen, ozlemle beklemekte ne de olsa! ;)
_________________
Özgür

(*)
Su an store'da gorunen, 2006-07 formasi:
Image
Ali Gursel
Posts: 2632
Joined: Thu Oct 24, 2002 2:53 am

Post by Ali Gursel »

Cok karisik kalabalik bunlar yahu, ne luzum var. Liverpool`un bir sari ustune kirmizi cizgili nefis formasi vardi cok guzel bulamiyorum, biri onu bizimkilere yollasa, ne bu boyle cifit carsisi gibi formalar yahu?

Ali
Mehmet Gorgen
Staff Member
Posts: 6562
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:19 pm
Location: Bakirkoy-Ist
Contact:

Post by Mehmet Gorgen »

Klasik parçalı formanın içine etmişler. Diğerleri yine fena değil.Beyaz forma yine en iyisi gibime geldi.

Hemen cuma günü bir Lincoln forması alalım.
Ufuk Sezekkaplan
Posts: 1333
Joined: Tue Feb 22, 2005 11:33 am

Post by Ufuk Sezekkaplan »

Bence hepsi cirkin. Orijinal sari rengimizi yavas yavas Roma'nın turuncusuna cevirdiler, parcali formayi mahvetmisler. Hepsi (ozellikle beyaz olani) Izmir Amerikan Kiz Koleji formasi gibi kivrimli olmus. Ayrica siyah formadan nefret ediyorum, isigin etkisiyle bazen lacivert gibi gozukuyor.

Sıfır.
Hasan Tezcan
Site Admin
Posts: 6041
Joined: Wed Oct 16, 2002 6:57 pm
Location: Stockholm

Post by Hasan Tezcan »

Icine etmisler...Adidas ile anlasman var ise böyle olur...berbat ötesi...hicbir
özelligi yok...cirkinlik abidesi...
Tan Erten
Posts: 1179
Joined: Tue Oct 22, 2002 7:07 pm
Location: Istanbul

Post by Tan Erten »

Yine buyuk bir hayal kirikligi, yani tam tahmin ettigim gibi. Artik olay Hasan'in dedigi gibi Adidas'tan mi kaynaklaniyor, yoksa kulupten mi emin degilim ama yine bir zevksizlik abidesi ile karsi karsiyayiz.

Su siyah ve beyaz renklerinin alternatif formada kullanilmasi kadar da gicik oldugum bir sey azdir. Iki sene once duz kirmizi forma yapilmisti, o yolda devam edilir diye umuyordum. Taraftar da cok begenmisti, cok satilmisti benim gordugum kadariyla. Ancak yine siyah, yine beyaz.

Bu sene de forma almiyorum.
Tan Erten
Ali Gursel
Posts: 2632
Joined: Thu Oct 24, 2002 2:53 am

Post by Ali Gursel »

Sevgili Tan, bence forma almayacaklar için klübe fikir belirtmenin güzel bir yolu var. Bir forma ücretini klübe yollayıp mesaj olarak da ben forma alıp klübe destek olmak istiyorum ama formaların hiç birini satın almaya değer bulmadım. Parayı buyrun forma sizde kalsın, seneye daha iyi formalar umuyorum tipi bir şey. Tabii kimsenin bütçesine karışılmaz ama hem mesaj verilip hem destek de esirgenmemiş olur (ben şahsen buna benzer bir şey yapmayı düşünüyorum ama hep aklıma yıllar önce klübe gücüm doğrultusunda parak vermek isteyip, Amerika'dan klübe telefonlar edip para aldırmayı başaramamam geliyor, banka hesabı istemiştim, veremediler, başka nasıl verebilirim dedim dur sizi birisine bağlayalım dediler o birisi bilmiyorum dedi vs. Tam UEFA sonrasıydı, inanamamıştım ama artık sanırım mümkündür para verebılmekö kampanyalar falan oldu :-) )
Cengiz Akgun
Moderator
Posts: 13009
Joined: Tue Oct 22, 2002 7:47 am
Location: New Jersey /USA

Post by Cengiz Akgun »

Ali Gursel wrote:Sevgili Tan, bence forma almayacaklar için klübe fikir belirtmenin güzel bir yolu var. Bir forma ücretini klübe yollayıp mesaj olarak da ben forma alıp klübe destek olmak istiyorum ama formaların hiç birini satın almaya değer bulmadım. Parayı buyrun forma sizde kalsın, seneye daha iyi formalar umuyorum tipi bir şey. Tabii kimsenin bütçesine karışılmaz ama hem mesaj verilip hem destek de esirgenmemiş olur (ben şahsen buna benzer bir şey yapmayı düşünüyorum ama hep aklıma yıllar önce klübe gücüm doğrultusunda parak vermek isteyip, Amerika'dan klübe telefonlar edip para aldırmayı başaramamam geliyor, banka hesabı istemiştim, veremediler, başka nasıl verebilirim dedim dur sizi birisine bağlayalım dediler o birisi bilmiyorum dedi vs. Tam UEFA sonrasıydı, inanamamıştım ama artık sanırım mümkündür para verebılmekö kampanyalar falan oldu :-) )
Kalpakciya yollasaydinya o hemen kabul ederdi.
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Ismail Gezer
Posts: 6299
Joined: Thu Mar 30, 2006 6:35 pm
Location: Alisamiyene 10 dk
Contact:

Post by Ismail Gezer »

Önemli olan forma değil, içindekidir :D

Bu atasözünün ardından okkalı bir laf daha söylemem lazım. O da şudur: Takım başarılı olursa formalarda tam süper olur :D
Murat Gökcigdem
Staff Member
Posts: 1271
Joined: Thu Nov 07, 2002 4:25 pm
Location: Washington, DC USA

Post by Murat Gökcigdem »

Bende diger arkadaslara katiliyourm. Bayagi karisik, gozu oksamiyan, Galatasaray logosunu one cikartmayan desenler kullanilmis.

Ali'nin yukarda Liverpool dedigi Image forma bu olsa gerek..

Ben daha basit desenler gormek isterdim. Mesela Image

veyahut Ispanya vari bir forma...Image
Ali Gursel
Posts: 2632
Joined: Thu Oct 24, 2002 2:53 am

Post by Ali Gursel »

Murat Gokcigdem wrote:Bende diger arkadaslara katiliyourm. Bayagi karisik, gozu oksamiyan, Galatasaray logosunu one cikartmayan desenler kullanilmis.

Ali'nin yukarda Liverpool dedigi Image forma bu olsa gerek..

Ben daha basit desenler gormek isterdim.
Sevgili Murat cok sagol. Gercekten cok guzel bir forma Liverpool`unki, cok da guzel duruyor sahada, bir de Adidas yapmis. Bence de sadeler cok daha guzel bu incikli cincikli formalardan.
Ahmet Ünaydin
Posts: 41
Joined: Sat Apr 30, 2005 4:06 pm

Post by Ahmet Ünaydin »

Ali beycim size hediye forma aldım. Parasını verdim, formayı dükkanda bıraktım istediğiniz gibi. Güle güle giyin. :)

Hasan Utku beylen de formasına iddiaya girdik, kaybedersem ona da forma alıcam ama formayı almıcam :D

Formalara gelince, ben de beğenmedim hiç. Adidas'ın standart formaları, gerekirse takıma özel forma yapıyorlar ama bize yapmıyorlar. Üretildiği yerle de ilgili olabilir. Kaleci kazaklarını da bize milli forma diye giydiriyorlar ya.
Tan Erten
Posts: 1179
Joined: Tue Oct 22, 2002 7:07 pm
Location: Istanbul

Post by Tan Erten »

Liverpool'un sari formasi sahane olmus. Benzerini yaparlar bizimkiler diye bosuna yillardir bekliyorum. Bir de benzer duz kirmizi yapacaksin, al sana 3 tane sahane forma. Hem de kendi asil renklerini kullanarak.
Tan Erten
İlker Yenice
Posts: 9
Joined: Tue Jun 26, 2007 2:34 pm

Post by İlker Yenice »

Bu arada bu promosyon olarak oncelik verilecek kirmizi forma dedikleri nedir acaba?

Kombine Kart sahiplerini bir de sürpriz bekliyor. Adidas'ın özel olarak tasarladığı yeni Kırmızı Galatasaray Forması’na herkesten önce sahip olacaklar ve “Kıpkırmızı” Ali Sami Yen tribünlerinin oluşmasında rol alacaklar
Post Reply