Ambalajlı ürünler ve arka bahçede yetişenler

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Post Reply
Can Ergun
Posts: 685
Joined: Mon Nov 12, 2007 6:20 pm
Location: Istanbul

Ambalajlı ürünler ve arka bahçede yetişenler

Post by Can Ergun »

Galatasarayımızın bu sene, yetiştirdiği ve dışarıdan kadrosuna dahil ettiği genç futbolcuların performansının bu derece tepeye çıkması,takım ruhunun önemi ve Galatasaraylılık bilincinin bu derece yerleşmesi,altyapıya yapılan yatırımın önemini iyicene gözümüze soktu.

En yakın rakibimizin dünya futbol piyasasından edindiği ambalajlı ürünlerin maliyeti,kalitesi,takım oyununa katkısı ile bizim arka bahçemizde yetişenlerin kalite farkı,mücadele bilinci ve fedakarlıkları ortada.

Başka bir taraftar forumunda Florya'nın satılıp, Büyükçekmece gölü kenarında yapılması planlanan,içinde Su sporlarının da bulunduğu kampüs benzeri dev bir kompleks'in proje resimlerini görmüştüm,daha sonra o başlığı ve resimleri bulamadım.Belki aranızda konuyu takip eden birileri vardır...

Bu gençlerin önemini gördükten sonra,yönetimin daha fazla zaman kaybetmeden (tabii Aslantepe devam ederken böyle bir yatırımı kaldırabilirler mi bilmiyorum) bu proje için de kolları sıvaması gerekmekte.
Aramızda bu harika projeden haberi olmayanlar olabilir,elinizde resimler mevcut ise lütfen buraya o resimleri "asalım".
Post Reply