Yeni Avrupa Ligi Kupasi

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Post Reply
Cengiz Akgun
Moderator
Posts: 13009
Joined: Tue Oct 22, 2002 7:47 am
Location: New Jersey /USA

Yeni Avrupa Ligi Kupasi

Post by Cengiz Akgun »

Bu seneden sonra UEFA kupsinin yeri nasil doldurulacak pek blmiyordum. Asagida UEFA sitesinde aciklamislar. Bilmeyenler varsa diye asiyorum. Ingilizce malasef. Bir bos vaktimde cevirmeye calisirim.
Ama Turkiye kupasina enek diye burun kiviranlar aslinda bu kupayi alanlarinotomatikolarak bulige eger UEFA SL katilamiyorlarsa katilacagini gorsunler. "Title holder"yani biten sezon icinde lig sampiyonlugun disinda kupa kazanan ve SL elemelerini gecemeyenlerin sadece 10'u otmatik gidiyor (Uefa Ulke listesinin 51'inden yukari oldugu surece) aliyorlar. Bunlar elemelere girmeden grup seviyesinden basliyorlar.


Turkiye kupasini burunlaya durun daha PAF'la oynalim zartla oynayalim diye. Bu sene daha gidip gidemeyecegimiz hala supheli.
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Post Reply