Ak akçe kara gün içindir.

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Post Reply
Mehmet Gorgen
Staff Member
Posts: 6562
Joined: Tue Oct 22, 2002 9:19 pm
Location: Bakirkoy-Ist
Contact:

Ak akçe kara gün içindir.

Post by Mehmet Gorgen »

Kural-1
Yöneticisi olduğun kulüple şirketlerinin akçeli işleri kesinlikle olmayacak.

http://www.maraton.com.tr/haberler/1082 ... atura.html

YİĞİT ŞARDAN'DAN AĞIR FATURA...

G.Saray’ın reklam işlerini yapan asbaşkan Yiğit Şardan’ın kulübe çıkardığı fatura kriz yarattı.

G.SARAY’IN reklam işlerini üzerine alan reklamcı asbaşkan Yiğit Şardan’ın kulübe kestiği 1 milyon 800 bin dolarlık fatura kavgaya neden oldu. Kulübün tüm reklam projelerini yürüten, medya satışını yapan Şardan’ın kestiği 1 milyon 800 bin dolarlık fatura yönetimde masaya yatırıldı. Yöneticilerin büyük kısmı “Böyle saçmalık olur mu? Yiğit bize nasıl fatura keser?” tezini savunurken, başkan Adnan Polat “Herkesin yüzde 7 ile yaptığı işi Yiğit bize yüzde 5 ile yapıyor.. Sakın bu konuda kimseyi suçlamayın” diyerek Şardan’a sahip çıktı.

SEZGİN’E TOPAL PRİMİ

Ancak başkanın Yiğit Şardan’la ilgili sözlerine karşın sarı-kırmızılı yönetimde hâlâ yöneticiler bu konuyla ilgili ikna olmuş değiller. İki hafta önce yapılan toplantıda da bu konuyla ilgili sert tartışmaların yaşandığı öğrenildi.

BU arada sarı-kırmızılılarda futbolun tek patronu olan sportif direktör Adnan Sezgin’in 5 milyon Euro bonservisle Valencia’ya giden Mehmet Topal’ın satışından, Sportif A.Ş. Genel Müdürü Ebru Köksal’ın da düşük faizle şirketleri birleştirmek için alınan Denizbank kredilerinden dolayı primle ödüllendirildiği öğrenildi
Ismail Gezer
Posts: 6299
Joined: Thu Mar 30, 2006 6:35 pm
Location: Alisamiyene 10 dk
Contact:

Re: Ak akçe kara gün içindir.

Post by Ismail Gezer »

OHA! Böyle şeylerin konuşuluyor olması nasıl utanç verici bir rezilliktir! Özhan Canaydın'ın beceriksiz ve başarısız bir tönetim sergilediğini düşünüyordum ama bunlar o'nu bile aratmaya başladı!
Cengiz Akgun
Moderator
Posts: 13009
Joined: Tue Oct 22, 2002 7:47 am
Location: New Jersey /USA

Re: Ak akçe kara gün içindir.

Post by Cengiz Akgun »

Ismail Gezer wrote:OHA! Böyle şeylerin konuşuluyor olması nasıl utanç verici bir rezilliktir! Özhan Canaydın'ın beceriksiz ve başarısız bir tönetim sergilediğini düşünüyordum ama bunlar o'nu bile aratmaya başladı!
Oglum evladim bu herifler o gorevlere gelmek icin bosuna mi ugrasiyorlar? Sebebi yukarda yazili. Sardan ne guzel basket isini yonetti. Aslinda zirnik alamamasi lazim. Ne guzel yapti bak reklam isini. Sagir sultan duydu GS'in sahtekarlligini. Simdi kesmis faturayi. Aferin. Sizlere benim gibi lazim demis iste. Her yerde oldugu gibi boyle bal tutan parmak yalar hesabi bu isler, peskes cekilir ve bu iki paraliklar para kazanir. Ustunel'e kemik atilmayinca ya da sirani bekle denince boyle seyler GS'lilik ruhuna aykiri diye istifa etmis. Ona da verilseydi bir prim isine devam ederdi. Ebru Koksal'di GS da oyle bir kok saldi ki kazisan cikaramazsin o koku.
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Hasan Tezcan
Site Admin
Posts: 6041
Joined: Wed Oct 16, 2002 6:57 pm
Location: Stockholm

Re: Ak akçe kara gün içindir.

Post by Hasan Tezcan »

:-D inanilir gibi degil. Reklam isleri ustelik, ne yapmislar cok merak ediyorum. Neye fatura kesmisler. Reklam krizi patlak verdi desenize...istifa edenlen olacaktir. Önemli bir sezon arifesinde böyle bir tartismanin olmasi uzucu ve GS icin buyuk bir sansizlik. Yeni stat ile GS tarihinde yeni bir sayfa acilacak, buna yakisir tavirlar icinde olmalilar...seffaflik bekliyorum ama GS örf ve adetleri buna izin vermeyecek.
Yaşadıklarımız ve bende yansıması, değerli sözler eşliğinde

Eşeğe altın semer de vursan eşek yine eşektir.
Alma garibin ahını; çıkar aheste aheste.
Vefa, İstanbul’da bir semt adı değildir sadece.
Kalbi ve sözü bir olmayan kimsenin, yüz dili bile olsa o yine dilsiz sayılır.
Bozuk olunca maya; ne ar tanır ne de haya.
Ismail Gezer
Posts: 6299
Joined: Thu Mar 30, 2006 6:35 pm
Location: Alisamiyene 10 dk
Contact:

Re: Ak akçe kara gün içindir.

Post by Ismail Gezer »

Klup, resmi siteden olayı yalanlamış. Ben orda yazanı daha inandırıcı buldum ama hala aynı fikirdeyim; böyle şeylerin konuşulabiliyor olması bile insanı rahatsız ediyor.
Post Reply