Stad Acilisi

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Post Reply
Efe Tuncel
Posts: 173
Joined: Fri Nov 05, 2010 2:06 am

Stad Acilisi

Post by Efe Tuncel »

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Adnan Polat'tan Duyuru

Galatasaray Spor Kulübü'nün yeni stadyumu Türk Telekom Arena'nın, Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından 15 Ocak 2011 Cumartesi günü açılacağını bildirmekten büyük bir mutluluk ve onur duyuyoruz.

Kulübümüzün 20 yılı aşan bir süredir hayali olan yeni ve modern stad arayışını sona erdiren, 105 yıllık şanlı tarihimizin en önemli dönüm noktalarından birini oluşturacak olan bu tarihi gün ile ilgili hazırlanmakta olan Açılış Günü Programı'nın ayrıntıları en kısa zamanda resmi sitemiz aracılığıyla açıklanacaktır.

Tüm spor kamuoyuna kıvançla duyururuz.

Adnan Polat
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı
Bizim baskan muradina ermis. Mecidiyekoy'deki muthis degerli ve harika konumlanmis arazimize stad yapamamizin en buyuk sebebi olan kisiye bir de yeni stadimizi actiriyoruz.
Tayyip'e de nasil surdum sizi dag basina, kafami kizdirmayin sehir disina kadar yolunuz var diye dalga gecmek yakisir.
Post Reply