2011 Ziraat Kupasi BJK'nin oldu ama

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Post Reply
Cengiz Akgun
Moderator
Posts: 13009
Joined: Tue Oct 22, 2002 7:47 am
Location: New Jersey /USA

2011 Ziraat Kupasi BJK'nin oldu ama

Post by Cengiz Akgun »

Avci'ya da yazik oldu. Gerci Haspolat'li ile penaltiya baslatmasinin sonucunun boyle olacagini ben New Jersey'den gordum. O niye goremedi bilmem. Kerem'in kulaklari cinlasin. Cihan kaleye suuut ama top taca cikyor diye bosa demiyordu adam GS'i cira gibi yakarken. Elbette onun hatasini duzeltme sansini Hilbert'le buldular ama bu sefer de Metin cikti ortaya. O da Cihan agabeyi gibi ust direte patladi. Ha Hilbert diregi bile bulamadi derseniz beni ilgilendirmez. Insanlar bir emegi bu sekilde bu kadar kolay heba etmemeli. Metin'i bilmeme ama Cihan gibi bir herif senelerdir GS formasi ile Avrupaya cikan biri. Avci da buna guvenmis olmali ki ilk penaltiyi ona attirdi. Bana gore hata idi. Ilk ve son penaltiyi en iyi adamina attiracaksin. Bunun icin TD olmaya gerek yok. Gokhan Unal ilk penaltiyi atacak adamdi.

Hic durmasinlar Avci'yi alip getirsinler GS'in basina diyorum. Ama olmayacagini ben de biliyorum. Yine yabanci bir hocaya bozulacaklar ya da Terim'in kucagina oturacaklar. Ikisinde de bir sene ve birkac milyon avro daha heba edilecek.
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Post Reply