T KONYASPOR 0-5 GALATASARAY

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Post Reply
Adem Aygun
Posts: 205
Joined: Sat Jan 17, 2009 12:21 pm
Location: edirne
Contact:

T KONYASPOR 0-5 GALATASARAY

Post by Adem Aygun »

Torku Konyaspor 0-5 Galatasaray


Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Torku Konyaspor ile karşılaştı. Konya Büyükşehir Belediye Stadı’ndaki karşılaşmayı Umut Bulut, Emre Çolak, Burak Yılmaz (2) ve Hamit Altıntop'un golleriyle 5-0 kazandık.

Konyaspor: Vid Belec, Elvis Kokalovic, Selim Ay, Tolga Ünlü (Dk. 60 Gabriel Torje), Mehmet Uslu, Uğur İnceman, Ali Çamdalı, Ömer Ali Şahiner, Aleksandr Hleb, Hasan Kabze, Dimitar Rangelov (Dk. 46 Djalma Campos)

Yedekler: Kaya Tarakçı, Ali Turan, Benjamin Fuchs, Jahos Vukovic, Recep Aydın

Galatasaray: Fernando Muslera, Sabri Sarıoğlu, Aurelien Chedjou, Semih Kaya (Dk. 73 Hakan Balta), Alex Telles, Felipe Melo, Selçuk İnan, Emre Çolak (Dk. 58 Hamit Altıntop), Wesley Sneijder, Burak Yılmaz, Umut Bulut (Dk. 69 Yasin Öztekin)

Yedekler: Sinan Bolat, Bruma, Olcan Adın, Yekta Kurtuluş

Sarı Kartlar: Dk. 19 Hasan Kabze, Dk. 25 Selim Ay, Dk. 42 Uğur İnceman
Goller: Dk. 16 Umut Bulut, Dk. 23 Emre Çolak, Dk. 37 ve 57 Burak Yılmaz, Dk. 62 Hamit Altıntop
TALİHİM YOK,BAHTİM SARI-KIRMIZI
Selcuk Samli
Posts: 3565
Joined: Sat Jan 15, 2005 11:06 pm
Location: Izmir

Re: T KONYASPOR 0-5 GALATASARAY

Post by Selcuk Samli »

Gelecek sezonki Avrupa maclarina kadar yorum yapmanin gereksiz oldugunu dusunuyorum. Cunku takimin seviyesi orada belli oluyor. Yine de,ozellikle, Emre,Selcuk,ve Burak'in performanslarindan memnunum, umarim boyle devam ederler.
25-2025

nefvakfi.org
Post Reply