Terim hic bir zaman cikip GS veya yoneticileri hakkinda cikip medya maymunlugu oynamadi. 30 sene bunu yapmiyan Terim kalkip dogru/yanlis neyse Aysal'a cevap vermez.
Ben FT'nin ilk ayrilisi sonrasinda Suren yonetimi hakkinda basina yaptigi aciklamayi hatirliyorum. Adamin egosunun Galatasarayinda onunde oldugunu dusunuyorum. Ben FT'yi severim ama bu egosu yokmu, cenesinede hukmediyor. FT'nin Galatasaray'i dusunup konusmadigina inanmiyorum. Karizmasi her seyden onemli
Fatih Terim, kendisi hakkında Süper Kupa finali sonrası "Terimsiz de oluyormuş" diyen Başkan Süren ve G.Saray yönetimine ateş püskürdü. G.Saray yönetimi ve başkanı zavallı insanlar olarak değerlendiren Terim, "4 yıl boyunca bu takım için her şeyimi feda ettim. Çünkü ben gerçek G.Saraylıyım. Ben gittim onlar meydanı boş buldu, arkamdan konuşmaya başladılar. Bu güne kadar G.Saray'ın menfeaatleri için sustum ama artık, susmayacağım. Çünkü Faruk bey haddini aştı, sırtıma bastırmam. Faruk bey, ve yönetimi zavallı, kompleksli insanlar.
Daha önce önlerini ilikleyerek kapımı çalanlar, karizmam altında ezilenler ben gittikten sonra arkamdan ahkam kesiyorlar" dedi.
Terim, "Başkan Süren'e F.Bahçe'den büyük bir teklif aldım dedim. Başkası olsaydı bu para için dinini bile değiştirir ama ben takımımı bile değiştirmem dedim. Yanımızdaki bir yönetici de 'ben olsam o paraya dinimi bie değiştirirdim' dedi. Önce adam olsunlar, insan olsunlar. Ben Süren'e destek verdiğim için muhalefetten özür diliyorum" diye konuştu. "Süper kupa finaline de karizmam altında ezilmesinler diye gitmedim" diyen Terim, "Süren, eğer Monaco prensi ile oturup konuşuyorsa bu Süren olduğu için, UEFA şampiyonu bir takımın başkanı olduğu içindir. Eğer beni bu söylediklerimden dolayı disiplin kuruluna vermezlerse, beni susturamazlar, daha da ağır konuşacağım" dedi.